2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf bende gecen yaptırdım cok kotu oldu yaaa cıkana kadar oldum bıttım kasıntıdan ılk kez basıma ole bısı geldı sımdı bendemı jılet yapsam dıom
cıkarken kasıntı olyo ama jılette daha cok dıye bılıyorum
jilet bile okadar zor ki ayna falan alıyorum o bile yarım saat sürüyo nerdeyse.
çok zor göremiyorum, eğilemiyorum kabus gibi.

jılette hemen cıkarmasmı :44:

offf bende gecen yaptırdım cok kotu oldu yaaa cıkana kadar oldum bıttım kasıntıdan ılk kez basıma ole bısı geldı sımdı bendemı jılet yapsam dıom

zaten şişliği, morluğu geçene kadar kıllar hop çıkmaya başlıyo bi hayrını göremiyorum ağdanın

KIZLAR...iki gündür başım dönüyo başım ağrıyo....tansiyonumu ölçtüm 11e 6 sizce düşükmü normalde yanlış hatırlamıyorsam 12ye 8 yada 7 çıkardı....bu arada 28+4.haftadayım

doktoruna danışmanda fayda var bence.
düşük tansiyon pek başağrısı yapmaz diye biliyorum.

ya gıtmesıne gıderım de ben acılamıyorum kımseye ya yaptıramam yanı

1 kişiye açıp ona alışmak lazım herhalde :) ben öyle yaptımm

KIZLAR...iki gündür başım dönüyo başım ağrıyo....tansiyonumu ölçtüm 11e 6 sizce düşükmü normalde yanlış hatırlamıyorsam 12ye 8 yada 7 çıkardı....bu arada 28+4.haftadayım

Doktoruna sor tatlım, biz yanlış yönlendirmeyelim seni

Çok çok geçmiş olsun, e enfeksiyon da yoksa neden olmuş acep?

cnm kaydolman gerekli. çocuğun doğduğunda 3 gün içinde evrak getirip bilgilerini vereceksin ve topuk kanı alacaklar. Aşılarını orda yapacaklar ithal aşıları bile devle karşılıyor ve artık bi dönemden sonra aile hekimine gitmeden başka dr gidemeyecsin. Bence kaydını yaptır aşı yaptırmazsan da olur.

iyi bari enfeksiyon yokmuş az 5 6 hafta daha beklesin bebişin

Kızlar 7. ay 30. hafta bitiminde doluyordu di mi?
Bi haftaların aylara uyarlaması vardı, biri koymuştu buraya, nerden bulurum onu?

kız ben ondan da utanırım sımdı dıyeceksınızkı o ıs olurken utanma yok dımı kız bende bole bır manyaklık var yanında bıle soyunup gıyınemem guven dısarıs cık hemen derım

anaaaaam sende ne çare buşsak begenmiyon sende

Canım hemşire aradıya gelmesem olmazmı dedim bebek takibi ve aşıların takibi için gelmeniz lazım diyor işte canım müiteriyiz işte kaçırmak istemiyorlar :))))))sonucta hamile başına aşı başına sgk dan para alıyorlar yapmazlar nezaman gidersen git ama doğumdan sonra belki aşıyı yaptırırız diye hamileyken bir uğra istersen

haklısın cnm bende mı yapsam hıc yapmadım ya bıse olurmu kı :44:

cıkarken kasıntı olyo ama jılette daha cok dıye bılıyorum

jılette hemen cıkarmasmı :44:

çıkıyo ama karar senin valla. ben ne desem boş. daha kendim bir çıkar yol bulamadım

dogru diyom kız kocan yapsın jiletle alıversin traş olmuyomu hem onlar

fmg
iyi bari 50 dense 30 iidir

iyidir tabi bizim kilidi hırsız sökmüş.
2. yi sökemeden sıkıştırıp kaçmış. çilingire hem kapıyı açsın diye hem kilidi değiştirsin diye toplam 150 TL verdik. akşam akşam gıcık olmuştum.

iyi bari enfeksiyon yokmuş az 5 6 hafta daha beklesin bebişin

Valla siz yazdıkça doktorumu sevmemeye başlıyorum...
En son gittiğimde ne enfeksiyon var diye baktı, netahlil yaptı..1 ay sonra gel dedi o kadar....
Karambole gidiyoruz herhalde..Önceden her gittiğimde yapıyordu tahlil, artık yapmıyor...
adama bi rahatlık çöktü..

İnşallah becerip kaydolabilirim Egecim sağol... C.tesi falan açık değildir di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…