Ben de sana katiliyorum. toparlar kendini bebek inshallah.
Büyümüş tabi maşallah.
Bence de bebişin çok sağlıklı hiç moral bozma...Hem biz senin bu moralin yüksek hallerine alıştık, birazcık hüzünlü olsan olmuyor...Biz de üzülüyoruz...Güle güle kullanın cicilerinizi sen de miracık da...
Ne güzel az kaldı, benim de 4 haftam falan kalmış olsa keşke...Daha çok var gibi gliyor...
Sende bizim forumda ilk doğum yapanlardan olacaksın öyküm...
Sağlıklı sıhhatli bi şekilde alacaksın inşallah kucağına mira hanımı....Biraz fazla nazlı ama, doğunca burnunu sıkar hesabını sorarsın....
Kızlar biraz komik olucakama benim canım acayip pastırma çekiyo.ayyy pişirip yesem ızgarada bişey olur mu ki zararlı mı???ne düşünüyosunuz pastırma sucuk salam sosis hakkında?ben şimdiye kadar iyi pişirilmiş sucuk yedim bi tek.
Evet ya ablam falanda bana çok üzülüyor diyor ki o bir çıksın kulağını çekçem bakalım.. Doğsunda hesap soran çok olur.. Seninde az kaldı kuzu.. Aramızda çok bişey yok ki zaten.. Hayırlısıyla doğumlar yaklaştı bakalım.. Eğer doktorun dediği gibi 37 haftada olursa 20 mayıs falan olabilir..
Cilek zararli miymis ki hamilelere? Ben daha gecen hafta yedim valla. Cok da lezzetliydi.Kızlar biraz komik olucakama benim canım acayip pastırma çekiyo.ayyy pişirip yesem ızgarada bişey olur mu ki zararlı mı???ne düşünüyosunuz pastırma sucuk salam sosis hakkında?ben şimdiye kadar iyi pişirilmiş sucuk yedim bi tek.
HA Bİ DE ÇİLEK YENİLİYO MU???BURDA Bİ KAÇ HAMİLE ÇİLEK YEME DEDİ DE MANTIK BULAMADIM BEN BU İŞTE????
Burdan biz bile üzülüyoruz sana...Ablan daha çok üzülür tabi...
Ama ne kadar şanslı bi bebek mira...Annesinin onun için ne kadar fedakarlık yaptığını bi bilse...Belki de biliyor hissediyordur ha öyküm, doğunca çok uslu bi bebek olur şimdiki sıkıntıları telafi etmek adına...
54 gün kaldı benimde..Aslında evet, fazla yok aramızda ama, ne bileyim, sanki artık günler geçmiyor gibi gelmeye başladı...
Kızlar biraz komik olucakama benim canım acayip pastırma çekiyo.ayyy pişirip yesem ızgarada bişey olur mu ki zararlı mı???ne düşünüyosunuz pastırma sucuk salam sosis hakkında?ben şimdiye kadar iyi pişirilmiş sucuk yedim bi tek.
HA Bİ DE ÇİLEK YENİLİYO MU???BURDA Bİ KAÇ HAMİLE ÇİLEK YEME DEDİ DE MANTIK BULAMADIM BEN BU İŞTE????
çilek aşerdim hep hormonlu demeden götürdüm hatta bugun bile yedim amann napıyım burak istiyo ben değil
Evet aslında son günler daha zor geçer.. Seninde az kalmış işte... Ya hayırlısıyla bakalım.. En erken Karakan doğurcak gibi ama bakalım belli de olmaz.. Öykü de maşallah annesi iyi beslendi hiç vitamin falan alamadan hemde..
yemekleri yaptım işlerimi hallettim geldim... kocam yolda kalmış yazıkotobanda yenibosnada işi vardı dönüşte araba yolda kalmış beni arıyo sen olsaydın çalışırdı araba, oyy canım diyorum demek ben sana ilaç gibi geliyorum yok beee marşa basılması gerekiyo ondan diyo EGEnin de dediği gibi öküz kız bunlar neyse arkadaşını çağırmış da almaya gidiyorlarmış
Çileğin zararı yok ki..Ellemeyin bebiş lekeli olur derler, yüzünde falan leke olur diye...
Eee kim yıkayacak, ben elledim de yedim de....
he kız hepsi aynı dünde biz bucaktan dönüşte arabanın tekerinin arasına taş girmiş geçsene direksiyona azcık git bakalım nerde şu taş diye allahtan gitmişim yoksa sinirden kudururdu deli
Çileğin zararı yok ki..Ellemeyin bebiş lekeli olur derler, yüzünde falan leke olur diye...
Eee kim yıkayacak, ben elledim de yedim de....
amann manyak bunlar yaben de ii olmuş kalmışsın yolda dedim
amann manyak bunlar yaben de ii olmuş kalmışsın yolda dedim
Bugün doktora gidecekti o da..İnşallah güzel haberlerle gelir...
Valla bu ara gerçekten iyi beslenmiş kızım, zaten çok aşırı kilolu olmasını beklemiyo doktor ama, geriden gitmeyi bıraktı hiç olmazsa...
kalsın sonra seni arasın sen olsan araba çalışrdı desin sende duygulan ahh canım de ben sana uğur mu getiriyorum de o da desin yok beee marşa basılması gerekiyor ondaniyi demişsin kız benim herif de bugün 9.30 10 gibi gelicekmiş kursu var oda yolda kalırmış ayy ne gülerim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?