Lohusa dedin de, lohusalik doneminde giyeceginiz gecelik sabahlik takimlarini aldiniz mi? Ben penye takim dusunuyordum. Dun alisveriste kayinvalidem saten olsa daha ii olmaz mi dedi. o , gorumcemin dogumuna suslu saten takimlar almis, gelin gibi olmus vs. Ama nebileyim, saten lohusalikta zor olur sanki, penye daha ii degil mi? satene kalsak, dolap dolu, cesit cesit var yani..
Aaaaaaaaaa
Olamaz, oyle birsey mi varmissssssss??? Ben elledim de, yikadim, kestim, yedim. Ayy korkutmayin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Benimki yine ben arabada olsam yolda kalsa, hep senin yüzünden der çıkar...
Allahtan öyle bişey başımıza gelmedi de...Ehliyetim var ama, daha arabamızın direksiyonuna bile geçemedim...Araba kocişin ilk göz ağrısı, ben de arabanın kumasıyım...Yanlışlıkla kapıyı biraz hızlı çarpsam hösssttt der hemen...
Aman güzelim sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil zaten.. Küçük bebekler daha çabuk büyüyor zaten.. 2,5 u geçsinler yeter.. Ama bundan sonra asıl yağ bağlamaya başlıyorlar onun için daha çabuk büyürler merak etme.. Ay heyecan yaptım ya...
Benimki yine ben arabada olsam yolda kalsa, hep senin yüzünden der çıkar...
Allahtan öyle bişey başımıza gelmedi de...Ehliyetim var ama, daha arabamızın direksiyonuna bile geçemedim...Araba kocişin ilk göz ağrısı, ben de arabanın kumasıyım...Yanlışlıkla kapıyı biraz hızlı çarpsam hösssttt der hemen...
merhaba kızlar ne güzel kalabalık bugün:) geçmişi okumadan daldım hemen :)
nasılsınız yaa ben hala işte giremiyorum(
haftasonu kursa gittim, emzirme ve bebek bakımı. çok güzeldi. ankaralı kızlar gelen varmıydı?
merhaba kızlar ne güzel kalabalık bugün:) geçmişi okumadan daldım hemen :)
nasılsınız yaa ben hala işte giremiyorum(
haftasonu kursa gittim, emzirme ve bebek bakımı. çok güzeldi. ankaralı kızlar gelen varmıydı?
yok valla benim herif geç direksiyona diyo ama ben geçmiyorum kavga etmeyelim diye ne zaman direksiyona geçsem öyle arabamı sürülür der. ehliyeti de hevesle aldım ama motor daha çok ilgimi çekiyo köye her gittiğimde sürüyorum valla çocuk bi doğsun direk motor ehliyeti alıcam gezicez ana kız
Hoşgeldinnn :) Temmuz annlerinde bulursun senin haftana uygun olanları sanırım ama sen bize takıl çok nelelidir burası
Fatmaaaaaaaaaaaa gördü mü kocan oğluşunuzuuu?
Olmaz olmaz...Ben de elledim de yedim de..Batıl inanç bence...
benimde ehliyetim var kullanırım da kullandırtmaz bana sanki ne varsaneymiş trafiği birbirine katarmışım
hep senin yüzünden mi deray kuzuuu
Aaaaaaaaaa
Olamaz, oyle birsey mi varmissssssss??? Ben elledim de, yikadim, kestim, yedim. Ayy korkutmayin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yani der herhalde..Yolda kalsak falan..Çünkü ben arabayı kıskanırım...O da kıskanıyorum diye arabasına bişey oldu mu gülüm senin yüzünden masraf çıkardı der...
Kız bi kere arabaya hırsız girdi, onu bile senin yüzünden dedi..Sanki ben isterim arabamıza hırsız girsin...
SATEN ALMA BENCEDE.BEN Bİ TANE GECELİK SABAHLIK TAKIMI ALDIM TERİKLİ DİZ HİZASINDA KISA YANİ.Bİ TANE DE LOHUSA PİJAMA TAKIMI ALDIM BELİ AYARLAMALI SAÇ BANDI FALAN VAR İŞTE.HEPSİNE 200 MİLYON VERDİM.YANLIZ HER İKİSİ DE Cossy By Aqua NIN MALLARI SONRADA KULLANABİLECEĞİM KULLANIŞLI MODELLER SEÇTİM.
ha bazısı gereksiz buluyo mesela annem))ne gerek varmış 30 milyonluk düğmeli geceliklerin suyumu çıkmış.ama ben bi süre doğum yapacağım hastanede yattım.ordaki lohusaların gecelikleri terlikleri falan çok şıktı.yürürlerken falan gördüm.çok hoşuma gittiler.o yüzden aldım anasını satayım ))
Yani der herhalde..Yolda kalsak falan..Çünkü ben arabayı kıskanırım...O da kıskanıyorum diye arabasına bişey oldu mu gülüm senin yüzünden masraf çıkardı der...
Kız bi kere arabaya hırsız girdi, onu bile senin yüzünden dedi..Sanki ben isterim arabamıza hırsız girsin...
canım sizi de alırdık ama çok uzaksınız yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?