2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

SATEN ALMA BENCEDE.BEN Bİ TANE GECELİK SABAHLIK TAKIMI ALDIM TERİKLİ DİZ HİZASINDA KISA YANİ.Bİ TANE DE LOHUSA PİJAMA TAKIMI ALDIM BELİ AYARLAMALI SAÇ BANDI FALAN VAR İŞTE.HEPSİNE 200 MİLYON VERDİM.YANLIZ HER İKİSİ DE Cossy By Aqua NIN MALLARI SONRADA KULLANABİLECEĞİM KULLANIŞLI MODELLER SEÇTİM.

ha bazısı gereksiz buluyo mesela annem))ne gerek varmış 30 milyonluk düğmeli geceliklerin suyumu çıkmış.ama ben bi süre doğum yapacağım hastanede yattım.ordaki lohusaların gecelikleri terlikleri falan çok şıktı.yürürlerken falan gördüm.çok hoşuma gittiler.o yüzden aldım anasını satayım))

merhaba kızlar ne güzel kalabalık bugün:) geçmişi okumadan daldım hemen :)
nasılsınız yaa ben hala işte giremiyorum (
haftasonu kursa gittim, emzirme ve bebek bakımı. çok güzeldi. ankaralı kızlar gelen varmıydı?

ayyy bende yedim kızlar çilek,hemde canım çok istemişti şubatta buldum yedim.inşallah biyerime dokunmamışımdır yüzüme falan gerçekmi acaba

benimde ehliyetim var kullanırım da kullandırtmaz bana sanki ne varsa neymiş trafiği birbirine katarmışım

hep senin yüzünden mi der ay kuzuuu

Son düzenleme:

Zaten ben çok büyük beklemiyorum, anası 1.55 babası 1.70
Ee, ben erken doğmuşum kilom da 3 ün altındaymış...Çocuğun genlerinde kilolu doğmak yok yani..
Dediğin gibi öncelik sağlıklı sıhhatli olmaları...

yok valla benim herif geç direksiyona diyo ama ben geçmiyorum kavga etmeyelim diye ne zaman direksiyona geçsem öyle arabamı sürülür der. ehliyeti de hevesle aldım ama motor daha çok ilgimi çekiyo köye her gittiğimde sürüyorum valla çocuk bi doğsun direk motor ehliyeti alıcam gezicez ana kız

ankarada neredeydi canım kurs ben araştırdım ama bulamadım öyle kurslar,tekrarı varmı

Bluee, hoşgeldin..
Denk gelemiyoruz artık sen işten giremeyince..Özledim seni..Herşey yolunda değil mi...
Ne güzel kız, kursa gitmişsin, keşke burda da olsa da bende gidebilseydim...

Hoşgeldinnn :) Temmuz annlerinde bulursun senin haftana uygun olanları sanırım ama sen bize takıl çok nelelidir burası

Fatmaaaaaaaaaaaa gördü mü kocan oğluşunuzuuu?

saol canımmm 25 haziran benim büyük ihtimalle sezeryannnvalla birbirmizle paylaşırsak çok iyi olurrr bilğilerii

benimde ehliyetim var kullanırım da kullandırtmaz bana sanki ne varsa neymiş trafiği birbirine katarmışım

hep senin yüzünden mi der ay kuzuuu

Yani der herhalde..Yolda kalsak falan..Çünkü ben arabayı kıskanırım...O da kıskanıyorum diye arabasına bişey oldu mu gülüm senin yüzünden masraf çıkardı der...
Kız bi kere arabaya hırsız girdi, onu bile senin yüzünden dedi..Sanki ben isterim arabamıza hırsız girsin...

Aaaaaaaaaa
Olamaz, oyle birsey mi varmissssssss??? Ben elledim de, yikadim, kestim, yedim. Ayy korkutmayin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay ben çoook yedim ya soğuk soğuk hatta favorim şu sıralar ben inanmıyorum ya dutla ciğerden korkarımda çileği herkes yedi bişey olmadı zaten olmuşsa şimdiye çokdaaan olmuştur

e yok artık hırsız suçunu da mı sana attı

Iyi yapmissin. Ne guzel. Dur ben internetten bakayim yazdigin markaya.. Gule gule kullan canim benim..

ayy kuzu altıma işetme beni
canım sizi de alırdık ama çok uzaksınız yaw

sağol canım düşünmen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…