Olmaz olmaz...Ben de elledim de yedim de..Batıl inanç bence...
e yok artık hırsız suçunu da mı sana attı
ayy kuzu altıma işetme beni
sağol canım düşünmen yeter
ankarada neredeydi canım kurs ben araştırdım ama bulamadım öyle kurslar,tekrarı varmı
Bluee, hoşgeldin..
Denk gelemiyoruz artık sen işten giremeyince..Özledim seni..Herşey yolunda değil mi...
Ne güzel kız, kursa gitmişsin, keşke burda da olsa da bende gidebilseydim...
kız koptum koptum sus burak bile gülüyo içerde hop hop oynuyoValla kız, ciddi diyorum....
Hele hırsız camı kırmış, bu görmeden ben götürdüm sanayiye yaptırdım arabyı..Ama polisler faln geldiydi, resmini çekmişlerdi...Buna gösterdim akşam..Suratındaki ifadeyi bi görecen...
Gülümmmm, ne hale getirmişler seni diyor....
Sanki arabaya tecavüz etmişler...
ayy kuzu altıma işetme beni
sağol canım düşünmen yeter
Valla kız, ciddi diyorum....
Hele hırsız camı kırmış, bu görmeden ben götürdüm sanayiye yaptırdım arabyı..Ama polisler faln geldiydi, resmini çekmişlerdi...Buna gösterdim akşam..Suratındaki ifadeyi bi görecen...
Gülümmmm, ne hale getirmişler seni diyor....
Sanki arabaya tecavüz etmişler...
burda bikaç kere yazdım ama denk gelmemişsin demek canım, TOBB ETü Hastanesi'ndeydi, emzirme ve bebek bakımı üzerine. bebek nasıl emzirilirden tut nasıl tırnağı kesilire kadar anlattılar. haftaya da doğum süreci diye bi eğitim var. sonra da normal doğum isteyenlere normal doğum eğitimi verecekler. haftaya saat 10-13 arası aklında olsun
iyiyim canım valla denk gelemiyoruz kimseyi göremiyorum artık(
evet ya çok iyi oldu araştırdım biraz, ankarada da çok yaygın değil aslında ama buldum ben araştırmacı kişiliğimle
canım not aldım yazabilirim hepsini buraya. mesela göbek bağı düşmeden yıkamayı önermiyorlar, silerek temizleyin diyolar. tabi doğarken kakasını falan yapmazsa :) üzerindeki beyaz madde biraz kalsın dediler.
sonra mesela göğüs pedi değil de göğüs kalkanı tavsiye ettiler. her emzirmeden sonra sütünüzü sürün ve peşinden krem sürün dediler.
ilk haftalar bebek her istediğinde emzirin dediler, saate bağlamayın dediler. zaten aranmaya yalanmaya başlıyormuş bebek videoda gösterdiler çok tatlıydı. günde 10-12 kere emermiş bebek. her göğüste 15 dk falan..
ha bir de sterilizatör buhar makinesi önermediler. sterilizatör iyi temizlenmeyen şeyleri daha da kirletiyormuş. kaynatın dediler.
işte böyle..aklıma geldikçe yazarım..
haa bi de dedilerki sigara içenler balkonda içse bile 2 saat sonra bebeğin yanına gelmeliymiş. valla bizim 2 baba da içiyor, gidin 2 saat sonra gelinmi deriz naparız bilmem artık
Çıkıyorum merve altına kaçırmadan...
Hadi iyi akşamlar kızlar..
kız koptum koptum sus burak bile gülüyo içerde hop hop oynuyo
Çıkıyorum merve altına kaçırmadan...
iyi akşamlar canımÇıkıyorum merve altına kaçırmadan...
ayy ne güzel kursmuş öyle keşke bende gidebilsem burda varmıdır acep
anam teyzesi gördü işte..yalnız escan ne olmuşsun sen ya maşallah maşallah öpüyorum sizi
ayy platinnn hiç söyleme ya keşke bende Tarsusa gidebilsem gezmedik yer bırakmazdım ne iyi olurduadanayı cok özledım ben yaaa boyle bırden bıre annemgıl dısarı cıkmıs platin dıye bır yer var bızım orda gezmıs dolasmıslar ay ne bılım cok kotu oldum onlara bellı etmedım ama suan nasıl aglama tuttu anlatamam
ben alısamıcam sanırım buraya kacasım gelıyor
iyi akşamlar canım
istanbulda da oluyor, onları da burda yazmıştım. ama başka illeri bilemiyorum.
ne o kız sendemi kaçırdın ben azcık kaçırdım da
yok kızz kaçırmadım anam sen beni de geçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?