2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kuzu altıma işetme beni

sağol canım düşünmen yeter

Valla kız, ciddi diyorum....
Hele hırsız camı kırmış, bu görmeden ben götürdüm sanayiye yaptırdım arabyı..Ama polisler faln geldiydi, resmini çekmişlerdi...Buna gösterdim akşam..Suratındaki ifadeyi bi görecen...
Gülümmmm, ne hale getirmişler seni diyor....
Sanki arabaya tecavüz etmişler...

ankarada neredeydi canım kurs ben araştırdım ama bulamadım öyle kurslar,tekrarı varmı

burda bikaç kere yazdım ama denk gelmemişsin demek canım, TOBB ETü Hastanesi'ndeydi, emzirme ve bebek bakımı üzerine. bebek nasıl emzirilirden tut nasıl tırnağı kesilire kadar anlattılar. haftaya da doğum süreci diye bi eğitim var. sonra da normal doğum isteyenlere normal doğum eğitimi verecekler. haftaya saat 10-13 arası aklında olsun
Bluee, hoşgeldin..
Denk gelemiyoruz artık sen işten giremeyince..Özledim seni..Herşey yolunda değil mi...
Ne güzel kız, kursa gitmişsin, keşke burda da olsa da bende gidebilseydim...

iyiyim canım valla denk gelemiyoruz kimseyi göremiyorum artık (
evet ya çok iyi oldu araştırdım biraz, ankarada da çok yaygın değil aslında ama buldum ben araştırmacı kişiliğimle
canım not aldım yazabilirim hepsini buraya. mesela göbek bağı düşmeden yıkamayı önermiyorlar, silerek temizleyin diyolar. tabi doğarken kakasını falan yapmazsa :) üzerindeki beyaz madde biraz kalsın dediler.
sonra mesela göğüs pedi değil de göğüs kalkanı tavsiye ettiler. her emzirmeden sonra sütünüzü sürün ve peşinden krem sürün dediler.
ilk haftalar bebek her istediğinde emzirin dediler, saate bağlamayın dediler. zaten aranmaya yalanmaya başlıyormuş bebek videoda gösterdiler çok tatlıydı. günde 10-12 kere emermiş bebek. her göğüste 15 dk falan..
ha bir de sterilizatör buhar makinesi önermediler. sterilizatör iyi temizlenmeyen şeyleri daha da kirletiyormuş. kaynatın dediler.
işte böyle..aklıma geldikçe yazarım..
haa bi de dedilerki sigara içenler balkonda içse bile 2 saat sonra bebeğin yanına gelmeliymiş. valla bizim 2 baba da içiyor, gidin 2 saat sonra gelinmi deriz naparız bilmem artık

kız koptum koptum sus burak bile gülüyo içerde hop hop oynuyo

ayyyyy alemsiniz yaaaa tecavüz heeee

ayy ne güzel kursmuş öyle keşke bende gidebilsem burda varmıdır acep

geçmişin hepsini okudum yemek yaptım fırına verdim elektik kesildi diye sohbetten geri kaldım neyse topluca yazayım bende
bebek maşallah göbüşüne görmüştüm ben zaten göbüş topiğinde benimkide o kadar var kuzu senin göbüş 9 aylık gibi maşallahı var kızzz bekliyodum ben senden zaten ilk aylarda bile kendini göstermişti Öykümüz escool Mervenesli maşallah sizinde göbüşlere
Öyküm bebeğine erkenden kavuşacaksın ne güzel benim ta 23 haziranda doğum ya en geç benmi doğurcam ne kıskanıyorum vallahi erkenden kavuşacakları görünce s_o_b unda doğumu belli olmuştu 20 mayısmış bizim topiğin yarısı mayıs annesi olacak heralde
hasret alıntı yapamadım ama aklıma takıldı ya ben eylülde tekrar çalışmaya başlıycam mecburen süt sağma yoluyla bebişi besliycem şu elektrikli süt pompalarından almayı düşünüyodum bi süre sonra süt kesiliyo demişsin ya onu engellemenin bi yolu yokmu ki kesilmesin ya anne sütünün yerini hiçbşy tutmuyo

ayy platinnn hiç söyleme ya keşke bende Tarsusa gidebilsem gezmedik yer bırakmazdım ne iyi olurdu
ben alısamıcam sanırım buraya kacasım gelıyor

ben napim kız dağ başındayım şükret haline burda eşşek ineklerden başka bişy yok hemen zaman geçsin bebiş doğsun eski formuma kavuşayım Mersine gidip gezip tozayım istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…