2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim göbeğimi görmedin heralde hepsinden önce ben ekledim kıskançlar benden sonra eklediler

sağol canım teşekkür ederim

Bence de canım ... Sağlık olsun..

delimavi fatma öyküm dilek hepinizin bebilerine maşalla süphanallah .

Çok sağol canım benim.. hepimizin bebeklerine maşallah... İyi akşamlar kzılar ben kaçar... byeeee

merveeee bebişine aldıklarına nerden bakıcam ya linki kaybettimmm.. link yazsanıza bana tatlı annişleeer..:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bacım bırıncı sayfaya gıt orda lıste var lıstenın altında var zaten lınkler ordan tıkla gır cıcı bolumune

benim göbeğimi görmedin heralde hepsinden önce ben ekledim kıskançlar benden sonra eklediler

ay unurmuşmuyum seni yazmayı ben :)) gördüm kız ilk sen eklemişsin shakira popon dikkatimden kaçmadı fatma benden önce davranmış söylemiş bende kıskandım çektim şimdi ekliycem göbüşümü

herkese iyi akşamlar kızlarrr... blue hafta sonu eğitime gittin mi? göbeğinin resmini koyan, bebeğinden güzel haberler alan herkese maşallah bu arada hepsini gördüm ama cevap yazamadım, meşguldüm

Ben de yeniden geldim. Annemle babamla konustum. cok sukur iyiler. Sizden bahsettim anneme. Burada hep beraberiz dedim. hepimiz heyecanla bekliyoruz dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…