geçmişin hepsini okudum yemek yaptım fırına verdim elektik kesildi diye sohbetten geri kaldımneyse topluca yazayım bende
bebek maşallah göbüşüne görmüştüm ben zaten göbüş topiğinde benimkide o kadar varkuzu senin göbüş 9 aylık gibi maşallahı var kızzz bekliyodum ben senden zaten ilk aylarda bile kendini göstermişti Öykümüz escool Mervenesli maşallah sizinde göbüşlere
Öyküm bebeğine erkenden kavuşacaksın ne güzel benim ta 23 haziranda doğum ya en geç benmi doğurcam nekıskanıyorum vallahi erkenden kavuşacakları görünce s_o_b unda doğumu belli olmuştu 20 mayısmış bizim topiğin yarısı mayıs annesi olacak heralde
hasret alıntı yapamadım ama aklıma takıldı ya ben eylülde tekrar çalışmaya başlıycam mecburen süt sağma yoluyla bebişi besliycem şu elektrikli süt pompalarından almayı düşünüyodum bi süre sonra süt kesiliyo demişsin ya onu engellemenin bi yolu yokmu kikesilmesin ya anne sütünün yerini hiçbşy tutmuyo
ayy platinnn hiç söyleme ya keşke bende Tarsusa gidebilsem gezmedik yer bırakmazdım ne iyi olurdu
ben napim kız dağ başındayım şükret haline burda eşşek ineklerden başka bişy yokhemen zaman geçsin bebiş doğsun eski formuma kavuşayım Mersine gidip gezip tozayım istiyorummm
ayyy çok gülünce kaçtı uyuz şey neyse kızlar bende çıkıyorum kendinize çok çok iyi bakın görüşürüz
Iyi yapmissin. Ne guzel. Dur ben internetten bakayim yazdigin markaya.. Gule gule kullan canim benim..
geçmişin hepsini okudum yemek yaptım fırına verdim elektik kesildi diye sohbetten geri kaldımneyse topluca yazayım bende
bebek maşallah göbüşüne görmüştüm ben zaten göbüş topiğinde benimkide o kadar varkuzu senin göbüş 9 aylık gibi maşallahı var kızzz bekliyodum ben senden zaten ilk aylarda bile kendini göstermişti Öykümüz escool Mervenesli maşallah sizinde göbüşlere
Öyküm bebeğine erkenden kavuşacaksın ne güzel benim ta 23 haziranda doğum ya en geç benmi doğurcam nekıskanıyorum vallahi erkenden kavuşacakları görünce s_o_b unda doğumu belli olmuştu 20 mayısmış bizim topiğin yarısı mayıs annesi olacak heralde
hasret alıntı yapamadım ama aklıma takıldı ya ben eylülde tekrar çalışmaya başlıycam mecburen süt sağma yoluyla bebişi besliycem şu elektrikli süt pompalarından almayı düşünüyodum bi süre sonra süt kesiliyo demişsin ya onu engellemenin bi yolu yokmu kikesilmesin ya anne sütünün yerini hiçbşy tutmuyo
bluebottle, paylastigin bilgiler icin tesekkur ederimm :)
Zaten ben çok büyük beklemiyorum, anası 1.55 babası 1.70
Ee, ben erken doğmuşum kilom da 3 ün altındaymış...Çocuğun genlerinde kilolu doğmak yok yani..
Dediğin gibi öncelik sağlıklı sıhhatli olmaları...
delimavi fatma öyküm dilek hepinizin bebilerine maşalla süphanallah .
benim göbeğimi görmedin heraldehepsinden önce ben ekledim kıskançlar benden sonra eklediler
ay unurmuşmuyum seni yazmayı ben :)) gördüm kız ilk sen eklemişsin shakira popon dikkatimden kaçmadı fatma benden önce davranmış söylemişbende kıskandım çektim şimdi ekliycem göbüşümü
slmmm hoşgeldin,,,,selam kızlar.ben geldimmm.
nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?