slm arkadaşlar ben nuby biberonu var anne gögsü gibi yumşacık biberon 1 adedi 29 tl ben ondan almayı düşünüyorum.ayrıca 2 tanede chiconun var oda süt sağma makinesinde hediye olarak verdi .şimdilik yeter diye düşünüyorum.
tamam canım netten araştırırım ben öpüyorum kocaman çabuk gel :))nuby, chicco falan war daha war netten bakarız bi ara, gidemesen bile sipariş werirsin gelir ben hep öyle yaptım:.. şimdi çıkıyorum acil kızı doyurup uyutayım..
iyi akşamlarr
verirsin canım çok takılma kilolara hamileyiz tabiki alacaz bu aradakaç kilo oldıgını sorsam ayıp olmaz umarımSizi bilmem de, topikte en cok kiloyu ben aldim sanirim. Zaten yuksek kiloda hamile kalmistim. Tamam boyum uzun ama.. balon gibi hissediyorum kendimi.. Son 10 gune kadar kendimi cok uzuyordum bu konuda. ama artik uzmuyorum. Inshallah dogumdan sonra elimden geleni yapicam kg vermek icin..
tıka basa yiyorum vallahi az önce iki dolu tabak yemeği indirdim mideye nefes alacak yer kalmadı :) ilk aylar aşırı mide bulantısından kilo vermiştim bide çok kilo alan bi bünyem yoktur zaten belli bi kilonun üzerine hiç çıkmadım ondan fazla almadım sanırımhiçbişey yemiyo musun :26: gerçi bende çok almadım, 53 kiloyla hamile kaldım,8 kilo aldım şuana kadar ama sadece karnım ve göğüs kısmım büyüdü, geri kalan kısmım aynısı gibi duruyoaha hhhh hamile kalmadan önceki hallerime bakınn yaaaa, bu benmiydim diyorummmm
oh ne güzel, keyfiniz bol olsun :)bende tıka basa doluyum, midem boşalsa da bişeyler yesem diyorum, geceleri uyanıyorum canım topkek istiyo :)))
açarız tabi hep birlikte kilo verir eski formumuza döneriz hemencik2011 haziran anneleri zayıflıyorrrr topiği canlandı birden gözümde
maashallah cita gibiymissin -oyle derler ya-
Midem bosalsa da birseyler yesem durumu bende de genelde oluyor. Midem doysa da bazen gozum doymuyor. sakincali tabi:)
ezgimm ,sonuna kadar haklısın canım tabiki bütün düşüncemiz anne sütünü vermek elbette.ben ilk kızımdada hiç biberen almamıştım ilk doğduğunda,fakat bu defa ikiz bebeklerime hamile olduğum için biberonu düşünmek zorunda kalıyorum
:)))))sağol şekerim:)) keyiflendimm... burda 50 kiloyum canım, benim standart en sevdiğim ve en rahat olduğum, yıllardır koruduğum kilom... boy 167... evlendim 3 kilo aldım hamile kaldım sonra... şuan 62 ye yaklaştım ama dediğim gibi hep karın ve göğüs bölgemden aldım, bak bu fotolar 10 gün önceki halim, ne demek istediğimi anlarsın...bu arada taş gibi hatunmuşsun hemaşallah fizik süper burda kaç kiloydun canım boy kaç? bu arada sen kaç kilo aldın canım şimdi kaç kilosun ( çok soru sordum farkındayım )
doğum yapsakda zayıflamaya başlasak ya giysek yine jeanleri incecik olsak aah ah
hoşgeldinizzzzz, gündüz tam ben çıktım sen gelmişsin ardımdan... nasılll?? yakışmış mı yeni nickimizben geldim kızlarr ay pardon biss geldikk
canım ayrı topicte eklediklerim... 2011 haziran annelerinin bebişlerine aldıkları cicilerde bakabilirsinmerveeee bebişine aldıklarına nerden bakıcam ya linki kaybettimmm.. link yazsanıza bana tatlı annişleeer..:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ay unurmuşmuyum seni yazmayı ben :)) gördüm kız ilk sen eklemişsin shakira popon dikkatimden kaçmadı fatma benden önce davranmış söylemişbende kıskandım çektim şimdi ekliycem göbüşümü
geldik göbişine yorum yapmaya...
evettopikte en az kilo alanda biziz diycem kızlar yolacak beni
yok sanırım en fazla kilo bende lider benimm tam 18 kilo aldımm penguenim...
nihayetinde internet ortamına yükleniyor fotoğraf... ve üylerin yani arkadaşlarımızın dışında bir çok ziyaretçi, üye olmayan kişi ziyaret ediyor buraları... e kimsede kendini deşifre etmek istemiyor açıkçası '''bi anlam veremedim o yüzden soruyorum::))
hoşgeldinizzzzz, evt heyecan artıyor, bugün 20 li haftalarımın son günübizzzz geldıkkk ay masallah vakıt yaklastıkca heyecan da artıyor bu durum aksam gırmelerede neden olıyor sanırımmmm
Anam maşallah kızz büyümüşsünüz hee:)))))sağol şekerim:)) keyiflendimm... burda 50 kiloyum canım, benim standart en sevdiğim ve en rahat olduğum, yıllardır koruduğum kilom... boy 167... evlendim 3 kilo aldım hamile kaldım sonra... şuan 62 ye yaklaştım ama dediğim gibi hep karın ve göğüs bölgemden aldım, bak bu fotolar 10 gün önceki halim, ne demek istediğimi anlarsın...
hoşgeldiniz şekerimbizzzz geldıkkk ay masallah vakıt yaklastıkca heyecan da artıyor bu durum aksam gırmelerede neden olıyor sanırımmmm
hoşgeldinizzzzz, gündüz tam ben çıktım sen gelmişsin ardımdan... nasılll?? yakışmış mı yeni nickimiz?
Ben de 18-19 kg kadar aldim.
seninde sadece karnın var canım çabuk kilo verirsin daha doğrusu çok kilo kalmaz sende, eski haline çabuk dönersin :) hala formda görünüyosun yani kafaya takacak bi tarafın yok:)))))sağol şekerim:)) keyiflendimm... burda 50 kiloyum canım, benim standart en sevdiğim ve en rahat olduğum, yıllardır koruduğum kilom... boy 167... evlendim 3 kilo aldım hamile kaldım sonra... şuan 62 ye yaklaştım ama dediğim gibi hep karın ve göğüs bölgemden aldım, bak bu fotolar 10 gün önceki halim, ne demek istediğimi anlarsın...
bi anlam veremedim o yüzden soruyorum::))
hiç sorma popomda garip bi genişleme varAnam maşallah kızz büyümüşsünüz heeyine bi öyle bi böyle pozlar vermiş ayrıca bana diyene bak popolu seni
çok yakışmış ve sanki en baştan beri bu nicki kullanmıyormuşsun gibi sanki hiç değiştirmemişsin hiç yabancılık çekmedim hemen anladım sen olduğunu
Bence de burada yayinlanan fotolarinizda yuzlerinizi gizleyin arkadaslar. Sadece desifre olmamak icin degil, sonra baska sitelerde ve profillerde kotu amaclarla kullanilabiliyor. guvenmemek lazim. Dikkat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?