2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yeterli olur gibi gorunuyor canim.. Lazim olursa, yine alirsin.Umarim diledigin gibi gider hersey

ezgimm ,sonuna kadar haklısın canım tabiki bütün düşüncemiz anne sütünü vermek elbette.ben ilk kızımdada hiç biberen almamıştım ilk doğduğunda,fakat bu defa ikiz bebeklerime hamile olduğum için biberonu düşünmek zorunda kalıyorum

nuby, chicco falan war daha war netten bakarız bi ara, gidemesen bile sipariş werirsin gelir ben hep öyle yaptım:.. şimdi çıkıyorum acil kızı doyurup uyutayım..
iyi akşamlarr
tamam canım netten araştırırım ben öpüyorum kocaman çabuk gel :))

verirsin canım çok takılma kilolara hamileyiz tabiki alacaz bu aradakaç kilo oldıgını sorsam ayıp olmaz umarım

tıka basa yiyorum vallahi az önce iki dolu tabak yemeği indirdim mideye nefes alacak yer kalmadı :) ilk aylar aşırı mide bulantısından kilo vermiştim bide çok kilo alan bi bünyem yoktur zaten belli bi kilonun üzerine hiç çıkmadım ondan fazla almadım sanırım
bu arada taş gibi hatunmuşsun he maşallah fizik süper burda kaç kiloydun canım boy kaç? bu arada sen kaç kilo aldın canım şimdi kaç kilosun ( çok soru sordum farkındayım )
2011 haziran anneleri zayıflıyorrrr topiği canlandı birden gözümde
açarız tabi hep birlikte kilo verir eski formumuza döneriz hemencik
maashallah cita gibiymissin -oyle derler ya-

Midem bosalsa da birseyler yesem durumu bende de genelde oluyor. Midem doysa da bazen gozum doymuyor. sakincali tabi:)

aynen benim durumda o canım bşyler istiyo ama midem tıka basa dolu nereye sığacak diyorum doğum yapsakda zayıflamaya başlasak ya giysek yine jeanleri incecik olsak aah ah

aaaa pardon canım bilmiyordum :) ne güzellll, hayırlısıyla kucağına alırsın inş. bebeklerini. tabi iki bebiş olunca haklısın kulllanmak zounda kalabilirsin biberon, muhtemelen sütün yetersiz gelecektir
bol bol sütün olur umarım...

:)))))sağol şekerim:)) keyiflendimm... burda 50 kiloyum canım, benim standart en sevdiğim ve en rahat olduğum, yıllardır koruduğum kilom... boy 167... evlendim 3 kilo aldım hamile kaldım sonra... şuan 62 ye yaklaştım ama dediğim gibi hep karın ve göğüs bölgemden aldım, bak bu fotolar 10 gün önceki halim, ne demek istediğimi anlarsın...

Eklentiler

• $14032011049.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $14032011048.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $14032011050.webp
    19 KB · Görüntüleme: 31
bizzzz geldıkkk ay masallah vakıt yaklastıkca heyecan da artıyor bu durum aksam gırmelerede neden olıyor sanırımmmm

merveeee bebişine aldıklarına nerden bakıcam ya linki kaybettimmm.. link yazsanıza bana tatlı annişleeer..:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım ayrı topicte eklediklerim... 2011 haziran annelerinin bebişlerine aldıkları cicilerde bakabilirsin
unutmuş muşşşş ama ben seni unutmadım bi sonraki cvbımda göbişine yorum yapıcam
amma popoma taktınız kız esra sen fatma noluyo be eşim bu kadar sarkmadı bana sarkıyo da aslında çaktırma ben yüzz vermiyorum yoksa neler çekiyorum bi bilseniz
işte 29 artı 4 günlük göbüşüm :) İrem im ve ben

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com
geldik göbişine yorum yapmaya... maşallah şekerim çok tatlısınız yükleresimden eklemişsin , sana diyeceğim 3.linki kopyala daha büyük gözükür resimlerin... çok tatlısınız yani İrem tatlı sen değil bezelye yutmuş solucan seni
evet topikte en az kilo alanda biziz diycem kızlar yolacak beni

bütün kızlar adına al sana al sana al sanaaa

bi anlam veremedim o yüzden soruyorum::))
nihayetinde internet ortamına yükleniyor fotoğraf... ve üylerin yani arkadaşlarımızın dışında bir çok ziyaretçi, üye olmayan kişi ziyaret ediyor buraları... e kimsede kendini deşifre etmek istemiyor açıkçası '''

bizzzz geldıkkk ay masallah vakıt yaklastıkca heyecan da artıyor bu durum aksam gırmelerede neden olıyor sanırımmmm
hoşgeldinizzzzz, evt heyecan artıyor, bugün 20 li haftalarımın son günü

Anam maşallah kızz büyümüşsünüz hee yine bi öyle bi böyle pozlar vermiş ayrıca bana diyene bak popolu seni
hoşgeldiniz şekerim
hoşgeldinizzzzz, gündüz tam ben çıktım sen gelmişsin ardımdan... nasılll?? yakışmış mı yeni nickimiz?

çok yakışmış ve sanki en baştan beri bu nicki kullanmıyormuşsun gibi sanki hiç değiştirmemişsin hiç yabancılık çekmedim hemen anladım sen olduğunu

Bence de burada yayinlanan fotolarinizda yuzlerinizi gizleyin arkadaslar. Sadece desifre olmamak icin degil, sonra baska sitelerde ve profillerde kotu amaclarla kullanilabiliyor. guvenmemek lazim. Dikkat..

seninde sadece karnın var canım çabuk kilo verirsin daha doğrusu çok kilo kalmaz sende, eski haline çabuk dönersin :) hala formda görünüyosun yani kafaya takacak bi tarafın yok benimde 51 -53 arası en begendiğim kilom boy 170 ama zaten 57 ile hamile kaldım o yüzden doğumdan sonra daha fazla kilo vermeyi hedefliyorum şimdilerde koşu bandı araştırıyorum burda spor salonu filanda yok netten bi tane alıp günde 1 saat spor birazda boğazdan kızmayla veririm galiba doğumdan sonra
bi anlam veremedim o yüzden soruyorum::))

canım buraki arkadaşlardan sakladığımızdan değil dışardan giren misafirler oluyor bazen arama motorunda bişy ararken de resimler çıkabiliyor nolur nolmaz kopyalanıp kötüye kullanılmasın diye yüzleri kapatıyoruz yoksa herkes birbirini faceden ekliyor zaten burda

hiç sorma popomda garip bi genişleme var bi de yüzümde lekeler çıktı, kız ya ondan diyo millet
nickimden herkes tanıyo, bugün kuzu da diyo, biz seni ezgi bebeğinden tanırız die :)))

Bence de burada yayinlanan fotolarinizda yuzlerinizi gizleyin arkadaslar. Sadece desifre olmamak icin degil, sonra baska sitelerde ve profillerde kotu amaclarla kullanilabiliyor. guvenmemek lazim. Dikkat..

arkadasım sımdı kurt dustu ıcıme ben eklentıdekı dosyayı nasıl sılıcem ben ekledımde o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…