2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bana da dün bi kadın dedi 4-5 aylık gibi duruyosun diye ... ilk bebek olduğundan olsa gerek dedim bende , ikinci bebekte karın daha çok büyürmüş ya... ne biliyim anlamadım

ya kızlar eklentilerden eklediğim fotoları buldum ama silmeyle ilgili herhangi bir ibare yok, nasıl olcak

aslında alışveriş herzaman olur böyle eğitimlere eşler için de katılmak iyi oluyor. onlar da öğreniyor, daha dikkatli davranırlar sonrasında :) ben alışverişi büyük ölçüde hallettim baktım son haftalar daha beter olucam erkenden bitsin dedim :) alışveriş merkezleri çok yorucu oluyor. arabasını aldık park yatağımız da bugün geldi. anne bakım çantasını unnadodan aldım kargo dahil 52 liraya geldi çok ucuz oldu valla, çok güzel bi çanta, hatta üstüne de 10 lira indirim aldık süper oldu :)
maşallah demek ki önceden baya zayıfmışsın :) ben de 9 kilo civarı aldım, karnım büyüdü sadece, bacaklarım falan çok ince değildi ama kalınlaşmadı en azından :)

bana da dün bi kadın dedi 4-5 aylık gibi duruyosun diye ... ilk bebek olduğundan olsa gerek dedim bende , ikinci bebekte karın daha çok büyürmüş ya... ne biliyim anlamadım

olabilir mervecim, bana da hafta sonu biri aynı şeyi söyledi ama kim olduğunu hatırlmıyorum:) beşik konusunda kararsızım burdaki büyük çoğunluk park yatak alacak sanırım..

ya kızlar eklentilerden eklediğim fotoları buldum ama silmeyle ilgili herhangi bir ibare yok, nasıl olcak

şimdi baktım da değişmiş galiba ya daha önce eklentiler de eklediğimiz resmin mesajının karşısında kutucuklar oluyodu kutucukları işaretliyip aşağıdan sil sekmesini tıklıyoduk şimdi yok öyle bişy bende bulamadım :26: yeni eklediğin resimleri silmek istiyosan alttaki mesaj düzenleme paneli daha kaybolmamıştır ordan silebilirsin canımcım

olabilir mervecim, bana da hafta sonu biri aynı şeyi söyledi ama kim olduğunu hatırlmıyorum:) beşik konusunda kararsızım burdaki büyük çoğunluk park yatak alacak sanırım..

valla ben ablamdan aldım canım demiştim sana sanırım daha önceden... krem kahve büyük bişey güzel az kullanılmış... getirdim evde de kurmadık daha yatak odasında bi düzenleme yapmam lazım kurmak için... park yatak bana çok basit gelior kızlar ya kızmayın ama muşamba gibi geliyor bana :s bebek karyolası daha güzel olur, sallantılı küçük beşikleri de sevmiyorum en fazla 6-7 ay kullanabiliyor bebekler... en iyisi bebek karyolası korumalı falan yandan dolaplı ne biliyim daha kullanışlı geliyor bana...

benim bildiğim sezaryende 8 hafta kalmış olması gerekmiyormu canım? ters mi söyledin benim beynim mi döndü

yok doğru söyledimde virgül koymayınca yalnış anlaman normal :)) öyle dedim zaten bende normal olursa 10 hafta sezeryan olursa 8 hafta işte

aynı fikirdeyim tamam park yatak pratik taşıma açısından kullanışlı ama banada oyuncak gibi geliyor basit görünüyor bide parkyataklar, en iyisi ahşap beşikler ben çekmeceli büyüyebilen beşiklerden alacam inş.

yok canım mesaj düzeltme panelleri de çıkmıyo nedense...amann olmuyo neyse kalsın bari

aynen aynen canım benimki de ondan işte boyu 1.90 korumalı ayarlanabilen büyüyebilen dolaplı... derli toplu yani... park yatak ı ıhh hiç sevmiyorum

aynen kız benim de o dikkatimi çekti bi sen ben bi de nilgün (secroceour) olurdu haftasonu da böyleydi anamm herkes heyecan yaptı galiba

ayy yapalım artıkk heyecan dımı hakkımız yanı sole dıyım bu son aylık kontrolumuz sonra sık sık gıdıczzzzz nasıl gectını bıle anlamıcazzzz bende park yatak alcktım sonra babmızla karar degıstık oda alyoz ole pembelıde degıl hem kızz hem erkek ıcın ıdeal ben cok begendım valla htta cıcı bolumunede koydum

aynen aynen canım benimki de ondan işte boyu 1.90 korumalı ayarlanabilen büyüyebilen dolaplı... derli toplu yani... park yatak ı ıhh hiç sevmiyorum

ben de sizinle aynı fikirdeyim kızlar park yatakları bi türlü sevemedim, basit görünüyorla gözüme. ama uzayan karyolalar da benim odama olmaz o nedenle 90*130 ahşap beşik almayı düşünüyorum, altında çekmece falan oluyo ya onlardan... o bile odamı epey daraltacak, hatta odadan aynalı konsolu çıkarmam gerekecek ama yapacak bi şey yok, bebeğimin rahatı önemli inşallah...

öyle yap canım alma parkyatak falan...

neyse kızlar biz çıkıyoruz hepinize hayırlı geceler... biraz uzanayım da bebeğimi dinliyim konuşayım :)) hadi görüşmek üzere Allah'a emanet olun hepiniz

şu cici bölümüne bakayım bi, yeni şeyler var sanrım:) ben de bebek şekerini aldım kızlar, internetten malzeme siparişi verip kendim yapacaktım sözde, ama uygun fiyata bulunca çarşıda aldım dayanamadım:) kendime de güvenemedim açıkçası, yapamayabilirdim. kilere koydum hepsini, ev mis gibi lavanta kokuyor:):)

öyle yap canım alma parkyatak falan...

neyse kızlar biz çıkıyoruz hepinize hayırlı geceler... biraz uzanayım da bebeğimi dinliyim konuşayım :)) hadi görüşmek üzere Allah'a emanet olun hepiniz

guleee gulee cnmmm ben yataktayım zaten leptop yanımda keyıf yapıoz kızımlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…