hiç sorma popomda garip bi genişleme varbi de yüzümde lekeler çıktı, kız ya ondan diyo millet
nickimden herkes tanıyo, bugün kuzu da diyo, biz seni ezgi bebeğinden tanırız die :)))
seninde sadece karnın var canım çabuk kilo verirsin daha doğrusu çok kilo kalmaz sende, eski haline çabuk dönersin :) hala formda görünüyosun yani kafaya takacak bi tarafın yokbenimde 51 -53 arası en begendiğim kilom boy 170 ama zaten 57 ile hamile kaldım o yüzden doğumdan sonra daha fazla kilo vermeyi hedefliyorum şimdilerde koşu bandı araştırıyorum burda spor salonu filanda yok netten bi tane alıp günde 1 saat spor birazda boğazdan kızmayla veririm galiba doğumdan sonra
canım buraki arkadaşlardan sakladığımızdan değil dışardan giren misafirler oluyor bazen arama motorunda bişy ararken de resimler çıkabiliyor nolur nolmaz kopyalanıp kötüye kullanılmasın diye yüzleri kapatıyoruz yoksa herkes birbirini faceden ekliyor zaten burda
arkadasım sımdı kurt dustu ıcıme ben eklentıdekı dosyayı nasıl sılıcem ben ekledımde o yuzden
canım ayrı topicte eklediklerim... 2011 haziran annelerinin bebişlerine aldıkları cicilerde bakabilirsin
unutmuş muşşşş ama ben seni unutmadım bi sonraki cvbımda göbişine yorum yapıcam
amma popoma taktınız kız esra sen fatma noluyo beeşim bu kadar sarkmadı bana sarkıyo da aslında çaktırma ben yüzz vermiyorum yoksa neler çekiyorum bi bilseniz
geldik göbişine yorum yapmaya...maşallah şekerim çok tatlısınız yükleresimden eklemişsin , sana diyeceğim 3.linki kopyala daha büyük gözükür resimlerin... çok tatlısınız yani İrem tatlı sen değil bezelye yutmuş solucan seni
bütün kızlar adına al sanaal sana al sanaaa
Ben de 18-19 kg kadar aldim.
arkadasım sımdı kurt dustu ıcıme ben eklentıdekı dosyayı nasıl sılıcem ben ekledımde o yuzden
herkese iyi akşamlar kızlarrr... blue hafta sonu eğitime gittin mi? göbeğinin resmini koyan, bebeğinden güzel haberler alan herkese maşallah bu arada hepsini gördüm ama cevap yazamadım, meşguldüm
veririm kiloyu, çok takmıyorum yiyorum zaten, bünyem de müsaittir hemen zayıflamaya :)koşu bandı bende alıcam, yaşadığım yerde yürüyüş yapma ihtimaim bieyok malesefseninde sadece karnın var canım çabuk kilo verirsin daha doğrusu çok kilo kalmaz sende, eski haline çabuk dönersin :) hala formda görünüyosun yani kafaya takacak bi tarafın yokbenimde 51 -53 arası en begendiğim kilom boy 170 ama zaten 57 ile hamile kaldım o yüzden doğumdan sonra daha fazla kilo vermeyi hedefliyorum şimdilerde koşu bandı araştırıyorum burda spor salonu filanda yok netten bi tane alıp günde 1 saat spor birazda boğazdan kızmayla veririm galiba doğumdan sonra
çenemde var koyu renk lekelr, çikolata yemişim de ağzımın sağına soluna bulaşmış gibi duruyoonun kızla erkekle alakası yok canım ya bnim yüzümde de oluştu saçma sapann lekeler... herkes güzelleştin diyo ama bana öyle gelmiyo... bi pudra sürsem yüzüm soyuluyo çok fena oldu...
e hak vermek lazım biz kızlar bu kadar sarktıysak adam napsın koz olarak kullan işte sende daha ne istiyosun sırtını dönüp yattıgında iki kıvırsan adamın gözü döner
unutmadım canımcım ben seni ilk seni yazacaktım hatta diğer kızları unutmiyim hemen yazim derken seni atlamışım ama aklımdaydın vallahi :))
resimleri yükledikten sonra forum kodu yazan yerdeki linki kopyaladım önce resimlerin boyutu büyük oldugu için sayfanın hepsini kapladı bende değiştirdim küçük resim kodunu ekledim ( ay çok uzattım anladın sen işte ne demek istediğimi) ama üzerine tıklayınca büyük hali çıkıyo zaten
ooh yarasın bebişe nasılsa hep birlikte kilo verecez benimde hedefim en az bi 10 kilo vermek doğumdan sonra hep birlikte veririz kiloları
evet ya çok iyi oldu araştırdım biraz, ankarada da çok yaygın değil aslında ama buldum ben araştırmacı kişiliğimle
canım not aldım yazabilirim hepsini buraya. mesela göbek bağı düşmeden yıkamayı önermiyorlar, silerek temizleyin diyolar. tabi doğarken kakasını falan yapmazsa :) üzerindeki beyaz madde biraz kalsın dediler.
sonra mesela göğüs pedi değil de göğüs kalkanı tavsiye ettiler. her emzirmeden sonra sütünüzü sürün ve peşinden krem sürün dediler.
ilk haftalar bebek her istediğinde emzirin dediler, saate bağlamayın dediler. zaten aranmaya yalanmaya başlıyormuş bebek videoda gösterdiler çok tatlıydı. günde 10-12 kere emermiş bebek. her göğüste 15 dk falan..
ha bir de sterilizatör buhar makinesi önermediler. sterilizatör iyi temizlenmeyen şeyleri daha da kirletiyormuş. kaynatın dediler.
işte böyle..aklıma geldikçe yazarım..
haa bi de dedilerki sigara içenler balkonda içse bile 2 saat sonra bebeğin yanına gelmeliymiş. valla bizim 2 baba da içiyor, gidin 2 saat sonra gelinmi deriz naparız bilmem artık
alıntı ile cvplanın yanında mesaj düzenleme paneli butonu duruyorsa ordan yazdıklarını silebilirsin canım ama resmi ekleyip çıkış yaptıysan siteden sonra tekrar girdiysen mesaj düzenleme paneli butonu kalkabiliyor... bişey olmaz ya diğer topiclerde çoğu anneler yüzünü gizlememiş bi dahakine eklemezsin olur biter.. benim de gelinlik resmim var yüzüm açık bişey olmaz
profilinde solda yer alan sekmelerde eklentiler var ordan silebilirsin canım ( mesaj düzenleme paneli yarım saat sonra kayboldugundan artık ordan silinmez sanırım ) oda olmazsa leyla01 e mesaj atıp fotografının oldugu sayfayı yazıp silmesini rica edersin o halleder bi ara bende silememiştim en son leyla sildi
rahatladım valla sağol canım ya :)))
Aaa ben faceten kimseyi eklemedim henuz buradaki arkadaslardan. Kendimi eksik kalmis hissetimmm:26::26:
Nasil silinecegini bilmiyorumBilen birisi mutlaka vardir.. Yardim edin escool'aaaaaaaa
profilinde solda yer alan sekmelerde eklentiler var ordan silebilirsin canım ( mesaj düzenleme paneli yarım saat sonra kayboldugundan artık ordan silinmez sanırım ) oda olmazsa leyla01 e mesaj atıp fotografının oldugu sayfayı yazıp silmesini rica edersin o halleder bi ara bende silememiştim en son leyla sildi
herife yürümem yetiyo şekerim o dediğini de yapıyorum da daha fazla yaparsam kötü şeyler olur diye fazla uzatmıyorumayy ne edepsiz oldum birden tövbeee zıvanadan çıkarmayın benii neyse affettim seni hadi hadii resim boyutunu küçült tlfnundan çektiğinde... benim tlfn görüntüsü 640x800 mü ne sende ona ayarla küçük çıkar...
merhaba canım, evet gittim çok güzeldi gerçekten beklediğimin üzerindeydi yani. bu hafta da var gelmek istersen. yazdığım mesajı kopyalayayım birazdan. sen nasılsın nasıl gidiyor işler nasıl yoğunmu? bizim bakan işleri yoğunlaştırdı :) arada vakit buldukça sınava çalışıyorum. sen nasılsın?
canım bu mesajı yazmıştım. aklıma gelenleri eklerim not defterim işyerinde kalmış.
doğumdan sonra yap sen en iyisi şimdi gösterip geri çekme neme lazım dayanamaz filantelefondan çekmiyorum canım dijital makinadan çektim çözünürlüğü yüksek biraz boyutu ondan büyük çıkıyo sanırım ama eklemden pcde küçültürüm bi dahaya :))
ben bulamıyorum o eklentileri yakamozzzzzzzzz, nerde haniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?