2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma popomda garip bi genişleme var bi de yüzümde lekeler çıktı, kız ya ondan diyo millet
nickimden herkes tanıyo, bugün kuzu da diyo, biz seni ezgi bebeğinden tanırız die :)))

onun kızla erkekle alakası yok canım ya bnim yüzümde de oluştu saçma sapann lekeler... herkes güzelleştin diyo ama bana öyle gelmiyo... bi pudra sürsem yüzüm soyuluyo çok fena oldu...

Aaa ben faceten kimseyi eklemedim henuz buradaki arkadaslardan. Kendimi eksik kalmis hissetimmm:26::26:

e hak vermek lazım biz kızlar bu kadar sarktıysak adam napsın koz olarak kullan işte sende daha ne istiyosun sırtını dönüp yattıgında iki kıvırsan adamın gözü döner
unutmadım canımcım ben seni ilk seni yazacaktım hatta diğer kızları unutmiyim hemen yazim derken seni atlamışım ama aklımdaydın vallahi :))
resimleri yükledikten sonra forum kodu yazan yerdeki linki kopyaladım önce resimlerin boyutu büyük oldugu için sayfanın hepsini kapladı bende değiştirdim küçük resim kodunu ekledim ( ay çok uzattım anladın sen işte ne demek istediğimi ) ama üzerine tıklayınca büyük hali çıkıyo zaten
Ben de 18-19 kg kadar aldim.

ooh yarasın bebişe nasılsa hep birlikte kilo verecez benimde hedefim en az bi 10 kilo vermek doğumdan sonra hep birlikte veririz kiloları

arkadasım sımdı kurt dustu ıcıme ben eklentıdekı dosyayı nasıl sılıcem ben ekledımde o yuzden

alıntı ile cvplanın yanında mesaj düzenleme paneli butonu duruyorsa ordan yazdıklarını silebilirsin canım ama resmi ekleyip çıkış yaptıysan siteden sonra tekrar girdiysen mesaj düzenleme paneli butonu kalkabiliyor... bişey olmaz ya diğer topiclerde çoğu anneler yüzünü gizlememiş bi dahakine eklemezsin olur biter.. benim de gelinlik resmim var yüzüm açık bişey olmaz

herkese iyi akşamlar kızlarrr... blue hafta sonu eğitime gittin mi? göbeğinin resmini koyan, bebeğinden güzel haberler alan herkese maşallah bu arada hepsini gördüm ama cevap yazamadım, meşguldüm

merhaba canım, evet gittim çok güzeldi gerçekten beklediğimin üzerindeydi yani. bu hafta da var gelmek istersen. yazdığım mesajı kopyalayayım birazdan. sen nasılsın nasıl gidiyor işler nasıl yoğunmu? bizim bakan işleri yoğunlaştırdı :) arada vakit buldukça sınava çalışıyorum. sen nasılsın?

veririm kiloyu, çok takmıyorum yiyorum zaten, bünyem de müsaittir hemen zayıflamaya :)koşu bandı bende alıcam, yaşadığım yerde yürüyüş yapma ihtimaim bieyok malesef

onun kızla erkekle alakası yok canım ya bnim yüzümde de oluştu saçma sapann lekeler... herkes güzelleştin diyo ama bana öyle gelmiyo... bi pudra sürsem yüzüm soyuluyo çok fena oldu...
çenemde var koyu renk lekelr, çikolata yemişim de ağzımın sağına soluna bulaşmış gibi duruyo her sabah kalktığımda soyuk soyuk suratım offffff, nemlendiriclerde bi işe yaramıyo, zeytinyağı deniycem

arkadasım sımdı kurt dustu ıcıme ben eklentıdekı dosyayı nasıl sılıcem ben ekledımde o yuzden

profilinde solda yer alan sekmelerde eklentiler var ordan silebilirsin canım ( mesaj düzenleme paneli yarım saat sonra kayboldugundan artık ordan silinmez sanırım ) oda olmazsa leyla01 e mesaj atıp fotografının oldugu sayfayı yazıp silmesini rica edersin o halleder bi ara bende silememiştim en son leyla sildi

herife yürümem yetiyo şekerim o dediğini de yapıyorum da daha fazla yaparsam kötü şeyler olur diye fazla uzatmıyorum ayy ne edepsiz oldum birden tövbeee zıvanadan çıkarmayın benii neyse affettim seni hadi hadii resim boyutunu küçült tlfnundan çektiğinde... benim tlfn görüntüsü 640x800 mü ne sende ona ayarla küçük çıkar...

canım bu mesajı yazmıştım. aklıma gelenleri eklerim not defterim işyerinde kalmış.

rahatladım valla sağol canım ya :)))

tamam canım çok sagol deneyeyımm:))

ben bulamıyorum o eklentileri yakamozzzzzzzzz, nerde haniiii

doğumdan sonra yap sen en iyisi şimdi gösterip geri çekme neme lazım dayanamaz filan telefondan çekmiyorum canım dijital makinadan çektim çözünürlüğü yüksek biraz boyutu ondan büyük çıkıyo sanırım ama eklemden pcde küçültürüm bi dahaya :))

canım bu mesajı yazmıştım. aklıma gelenleri eklerim not defterim işyerinde kalmış.

canım çok teşekkürler notların için ben de gelmek isterdim ama yoğun bir alışveriş modundayız, bu hafta sonu çıktık ama her şeyi alamadık haliyle, önümüzdeki hafta sonu da çıkacağız inşallah, beşiğini falan almaya...
işler yoğun tüm gün bilgisayar başında yoruluyorum çok artık hafta sonları da yetmiyor, koşturmaktan...
kızlar ege yok kilo konularını rahatça konuşuyorsunuz bakıyorum da:) ben de 13 kilo aldım bu arada, ona rağmen iş yerinde 4 aylık hamile olduğumu zannedenler var ya:)

öyle yaparsın artık canım... büyümüşüz hepimiz yaa ayy yaklaştık iyice...

ben bulamıyorum o eklentileri yakamozzzzzzzzz, nerde haniiii

canım yukarıda profilim yazan yerin yanında kontrol paneli varya oraya tıkla solda altalta bulunan sekmeler var en altta eklentiler yazıyor ona tıkla eklediğin tüm resimler orda olacak ordan silinebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…