2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu şekilde cıktı cnm seninki nekadar kilosu boyu kafa capı
Eki Görüntüle 175393
1 hafta büyük küçük çok önemli değil zaten ultrasonların yanılma payıda çokkk..
bizim mart annelerinde çok kişi farklı kilolarda doğurdu.. o yüzden 2 hafta falan fark görünüyosa doğruluk payı oluyorrrrrrrrrrrrr

bu arada bebişin boy uzun olacak o belli.. en az52cm doğar
profiline gir yazdığım cewapları tıklaen son yazdığın mesaj görünüyo onu tıklarsan sen çıktıktan sonra ardından gelen yorumlara sayfa sayfa bakabilirsin...

canım dıurumu değiştirmek senin elinde benim ilk hamileliğimdede kzıım zayıftı son ay bi yüklendik 3180doğdu..
sana tawsiyem bol bol cewiz, badem..sabahları 2 yumurta, yoğurt, süt, kırmızı et yeeeee farkı göreceksin..
ay ewet zaten hemen 3. gün bebek görmeye gelmezler heralde ayıp bee.. 1hafta sonrada zaten sen yataklık durumda olmöuyosun gecelik falan biraz abartı bencede
hadi az kalmış canım yaaa..
ne aldı kociş doum hediyesi söyle bakeemmmmm:87:
hayatım ye gitsin bi parça nefsini köreltmen için yiyeceğin pastırmanın hiç bir zararı yok.. war diyen dr.unda aklından şüphe ederim zaten ilk 3 ay önemli bu durumlar..
benim kadar çok çilek elleyen we yiyen yoktur hergünnnnnn
diğerindede bundada çok yiorum..
hurafe bunlar inanmayın
ay ben çoook yedim ya soğuk soğuk hatta favorim şu sıralar ben inanmıyorum ya dutla ciğerden korkarımda çileği herkes yedi bişey olmadı zaten olmuşsa şimdiye çokdaaan olmuştur
hurafe beyaaaaa
kız yako:) soruna cewap wereyim alıntıdan gördüm..
okuldayken sağman lazım 3 saatte bir, zaten süt izni falan erken çıkarsın geldiğinde bebeğinle yapışık ikiz ol göğsünden ayırma gece o uyanmasa bile sen 3 saatte bi emzir.. bu şeklde yapıp hala emziren anne war bizim topicte..
tercih edeceğin biberonu iyi sec anne memesine benzeyen ufak delikli olmalı ki alışmasın foşur foşur gelen süte..

teşekkür ederim canım valla üzerimdeki pijamalarımla çektim aman hamileliğin başından beri akraba olduk burda hiçbşyden çekinmiyoruz zaten böyle görsün kızlar nolcak dedim

Tabiki, hepimiz akraba gibi olduk.. Dedigim gibi cok cici bir anne adayisin. Inshallah bebsiin kucagindaki fotograflarini da gorururz :)

yako he sağarım yaw o kolay süt sağma makinasıyla hallederim o işi desene doğduktan sonra memeyi dayıycam ağzına bi daha ayırmıycam bildiğin anne memesine benzeyen biberon varmı canım ondan alayım hiç aklıma gelmemişti bak bu iyiki söyledin canımcım

Tabiki, hepimiz akraba gibi olduk.. Dedigim gibi cok cici bir anne adayisin. Inshallah bebsiin kucagindaki fotograflarini da gorururz :)
teşekkür ederim canımcım sende ekle bi ara göbüşünüde görelim sizide :))
kaç kilo aldın yakamoz? şuan kaçsın ?

bir buçuk hafta önce 4 kilo almıştım canım şu an kaç kilo aldım bilmiyorum bu cuma aşının ikinci dozu için gidecem tartılır yazarım o zaman

nuby, chicco falan war daha war netten bakarız bi ara, gidemesen bile sipariş werirsin gelir ben hep öyle yaptım:.. şimdi çıkıyorum acil kızı doyurup uyutayım..
iyi akşamlarr

kaç kilo aldın yakamoz? şuan kaçsın ?

Sizi bilmem de, topikte en cok kiloyu ben aldim sanirim. Zaten yuksek kiloda hamile kalmistim. Tamam boyum uzun ama.. balon gibi hissediyorum kendimi.. Son 10 gune kadar kendimi cok uzuyordum bu konuda. ama artik uzmuyorum. Inshallah dogumdan sonra elimden geleni yapicam kg vermek icin..

merhaba arkdaşlar ugün biberon emik aldım biberon olarak sie dr browns biberonun tavsiye ederim oğlumdada onu kullandım maşallah hiç ga sorunumu olmadı.

bir buçuk hafta önce 4 kilo almıştım canım şu an kaç kilo aldım bilmiyorum bu cuma aşının ikinci dozu için gidecem tartılır yazarım o zaman
hiçbişey yemiyo musun :26: gerçi bende çok almadım, 53 kiloyla hamile kaldım,8 kilo aldım şuana kadar ama sadece karnım ve göğüs kısmım büyüdü, geri kalan kısmım aynısı gibi duruyo aha hhhh hamile kalmadan önceki hallerime bakınn yaaaa, bu benmiydim diyorummmm

Tatlim, kayinvalide ile karsilikli oturuyoruz. o tv izliyor. ben de forumu tkaip ediyorum. facebook'tayim, twitter mesajlarima bakiyorum. Oyle iste. Canim bir suru sey yemek istiyor ama karnim tok. Ne olacak bu halim diye dusunuyorum :)
oh ne güzel, keyfiniz bol olsun :)bende tıka basa doluyum, midem boşalsa da bişeyler yesem diyorum, geceleri uyanıyorum canım topkek istiyo :)))

Eklentiler

• $Görüntü0205.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $topçu(yozgat).webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 28

2011 haziran anneleri zayıflıyorrrr topiği canlandı birden gözümde

Son düzenleme:

maashallah cita gibiymissin -oyle derler ya-

Midem bosalsa da birseyler yesem durumu bende de genelde oluyor. Midem doysa da bazen gozum doymuyor. sakincali tabi:)

slm arkadaşlar ben nuby biberonu var anne gögsü gibi yumşacık biberon 1 adedi 29 tl ben ondan almayı düşünüyorum.ayrıca 2 tanede chiconun var oda süt sağma makinesinde hediye olarak verdi .şimdilik yeter diye düşünüyorum.

Ayy oyle bir topic de yapariz degil mi sonra??
Harika olur. Kilo alip verme konusunda ben cok deneyimliyim maalesef. hayatim boyunca alip sonra verdigim kilolari toplasak, 200 kilo eder herhalde, saka yapmiyorum.
aaa tabiki yapıcaz bu topiği, olmazsa olmaz :) ben hayatımda ilk defa 56 kilo üzerine çıktım, bu konuda deneyimsizim yani,,,

valla biberonlar hakkında biraz bilgisizim canım, tamamiyle kendimi emzirmeye odakladığım için biberon konusunda bi araştırma yapmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…