Ben de yeniden geldim. Annemle babamla konustum. cok sukur iyiler. Sizden bahsettim anneme. Burada hep beraberiz dedim. hepimiz heyecanla bekliyoruz dedim:)
bende diyorum niye kimse yazmıyo :) napıyosun nasılsın?Ben buradayim canim..
Canim maashallah, cok cici bir anne adayi olmussun :)
masallah kız yakamozz bıse dıcem sanırım kızların dedıklerı dogru su formda en ufak karınlı senle benım
1 hafta büyük küçük çok önemli değil zaten ultrasonların yanılma payıda çokkk..bu şekilde cıktı cnm seninki nekadar kilosu boyu kafa capı
Eki Görüntüle 175393
profiline gir yazdığım cewapları tıklaen son yazdığın mesaj görünüyo onu tıklarsan sen çıktıktan sonra ardından gelen yorumlara sayfa sayfa bakabilirsin...arkadaslar bır sey sormam lazım simdi benle ılgılı begenılerınızı bıldırılerımden goruyorum ama yapılan yorumları tek tek sayfaları kontrol etmek zorunda kalıyorum onun bı kısa yolu varmı kım benımle ılgılı yazı yazmıs nasıl gorebılırım
canım dıurumu değiştirmek senin elinde benim ilk hamileliğimdede kzıım zayıftı son ay bi yüklendik 3180doğdu..mrb arkadaşlar.bizde dün doktordaydık.31 .haftadayız.kızım 1660gr .zayıf dedi doktor.2,5 kilo gibi doğar dedi doktor.minyon dedi.benim aldığım 12 kiloyu ben almışımmalesef.
1 haziranda doğum olucak.zorunlu sezeryan dedi.iğne kullanıyorum çünkü.
sizin bebişler nasıl çok mu zayıf benim kızım
ay ewet zaten hemen 3. gün bebek görmeye gelmezler heralde ayıp bee.. 1hafta sonrada zaten sen yataklık durumda olmöuyosun gecelik falan biraz abartı bencedeYa ben gelenin gidenin yanında pijamayla duramam...Ne kadar süslü olursa olsun...
Yani durum ne olur o zaman bilmiyorum da, elbise giyer yatarım ama pijamayla gecelikle duramam...
Zaten pek de gelen giden olmaz, bizimkiler 2-3 hafta geçmeden gelmezler anne de bebek de toparlansın diye...
hadi az kalmış canım yaaa..Fırsatını bulursam gelirim zaten kız aklım kalıyor burda, artık her hafta doktora gitçem zaten bakalım. Az kaldı.. Doktor bugünde nerdeyse hastaneye yatırıyordu da ikna ettim onu belki bu hafta 1 gün yatçam ama sabah gidip geceye kadar kalcam.. Zaten dedim siz benim tansiyonumu yükseltiyorsunuz hastane hastane dedikçe yükseliyor dedim.. Bir ölçtü 14/10 şok oldu oda.. Tamam bari 1 gün olsun dedi ama ben kaçtım bakalım.. Canım iyi akşamlar, kendine iyi bak..
Yaaa büyümüş dimi teyzoşu, çok büyüdü de ben bakamadım bile kuzuma.. Aman doktor ne derse desin benim bebeğim bence çok sağlıklı.. Belki de gereksiz yere kullanıyorum bu kadar ilaç.. Neyse kızlar bu haftasonu çok mutluydum aslında, dün alışverişe gittik, bebeğime, kendime ciciler aldım gene.. Eşimde doğum hediyesini aldı şimdiden.. Çok mutlu oldum.. Bu arada doğuma da az kaldı 4-5 hafta falan, aslında rahatladım yani.. Çok az işim kaldı.. Yarında kızımla gidip bebek şekerlerini alcaz.. Çok heyecanlanıyorum artık..
hayatım ye gitsin bi parça nefsini köreltmen için yiyeceğin pastırmanın hiç bir zararı yok.. war diyen dr.unda aklından şüphe ederim zaten ilk 3 ay önemli bu durumlar..Kızlar biraz komik olucakama benim canım acayip pastırma çekiyo.ayyy pişirip yesem ızgarada bişey olur mu ki zararlı mı???ne düşünüyosunuz pastırma sucuk salam sosis hakkında?ben şimdiye kadar iyi pişirilmiş sucuk yedim bi tek.
HA Bİ DE ÇİLEK YENİLİYO MU???BURDA Bİ KAÇ HAMİLE ÇİLEK YEME DEDİ DE MANTIK BULAMADIM BEN BU İŞTE????
hurafe beyaaaaaay ben çoook yedim ya soğuk soğuk hatta favorim şu sıralar ben inanmıyorum ya dutla ciğerden korkarımda çileği herkes yedi bişey olmadı zaten olmuşsa şimdiye çokdaaan olmuştur
kız yako:) soruna cewap wereyim alıntıdan gördüm..ay unurmuşmuyum seni yazmayı ben :)) gördüm kız ilk sen eklemişsin shakira popon dikkatimden kaçmadı fatma benden önce davranmış söylemişbende kıskandım çektim şimdi ekliycem göbüşümü
Canim maashallah, cok cici bir anne adayi olmussun :)
teşekkür ederim canımvalla üzerimdeki pijamalarımla çektim aman hamileliğin başından beri akraba olduk burda hiçbşyden çekinmiyoruz zaten böyle görsün kızlar nolcak dedim
evettopikte en az kilo alanda biziz diycem kızlar yolacak beni
1 hafta büyük küçük çok önemli değil zaten ultrasonların yanılma payıda çokkk..
bizim mart annelerinde çok kişi farklı kilolarda doğurdu.. o yüzden 2 hafta falan fark görünüyosa doğruluk payı oluyorrrrrrrrrrrrr
bu arada bebişin boy uzun olacak o belli.. en az52cm doğar
profiline gir yazdığım cewapları tıklaen son yazdığın mesaj görünüyo onu tıklarsan sen çıktıktan sonra ardından gelen yorumlara sayfa sayfa bakabilirsin...
canım dıurumu değiştirmek senin elinde benim ilk hamileliğimdede kzıım zayıftı son ay bi yüklendik 3180doğdu..
sana tawsiyem bol bol cewiz, badem..sabahları 2 yumurta, yoğurt, süt, kırmızı et yeeeee farkı göreceksin..
ay ewet zaten hemen 3. gün bebek görmeye gelmezler heralde ayıp bee.. 1hafta sonrada zaten sen yataklık durumda olmöuyosun gecelik falan biraz abartı bencede
hadi az kalmış canım yaaa..
ne aldı kociş doum hediyesi söyle bakeemmmmm:87:
hayatım ye gitsin bi parça nefsini köreltmen için yiyeceğin pastırmanın hiç bir zararı yok.. war diyen dr.unda aklından şüphe ederim zaten ilk 3 ay önemli bu durumlar..
benim kadar çok çilek elleyen we yiyen yoktur hergünnnnnn
diğerindede bundada çok yiorum..
hurafe bunlar inanmayın
hurafe beyaaaaa
kız yako:) soruna cewap wereyim alıntıdan gördüm..
okuldayken sağman lazım 3 saatte bir, zaten süt izni falan erken çıkarsın geldiğinde bebeğinle yapışık ikiz ol göğsünden ayırma gece o uyanmasa bile sen 3 saatte bi emzir.. bu şeklde yapıp hala emziren anne war bizim topicte..
tercih edeceğin biberonu iyi sec anne memesine benzeyen ufak delikli olmalı ki alışmasın foşur foşur gelen süte..
teşekkür ederim canımcım sende ekle bi ara göbüşünüde görelim sizide :))Tabiki, hepimiz akraba gibi olduk.. Dedigim gibi cok cici bir anne adayisin. Inshallah bebsiin kucagindaki fotograflarini da gorururz :)
kaç kilo aldın yakamoz? şuan kaçsın ?
bende diyorum niye kimse yazmıyo :) napıyosun nasılsın?
nuby, chicco falan war daha war netten bakarız bi ara, gidemesen bile sipariş werirsin gelir ben hep öyle yaptım:.. şimdi çıkıyorum acil kızı doyurup uyutayım..yako hesağarım yaw o kolay süt sağma makinasıyla hallederim o işi desene doğduktan sonra memeyi dayıycam ağzına bi daha ayırmıycam bildiğin anne memesine benzeyen biberon varmı canım ondan alayım hiç aklıma gelmemişti bak bu iyiki söyledin canımcım
kaç kilo aldın yakamoz? şuan kaçsın ?
nuby, chicco falan war daha war netten bakarız bi ara, gidemesen bile sipariş werirsin gelir ben hep öyle yaptım:.. şimdi çıkıyorum acil kızı doyurup uyutayım..
iyi akşamlarr
hiçbişey yemiyo musun :26: gerçi bende çok almadım, 53 kiloyla hamile kaldım,8 kilo aldım şuana kadar ama sadece karnım ve göğüs kısmım büyüdü, geri kalan kısmım aynısı gibi duruyobir buçuk hafta önce 4 kilo almıştım canım şu an kaç kilo aldım bilmiyorum bu cuma aşının ikinci dozu için gidecem tartılır yazarım o zaman
oh ne güzel, keyfiniz bol olsun :)bende tıka basa doluyum, midem boşalsa da bişeyler yesem diyorum, geceleri uyanıyorum canım topkek istiyo :)))Tatlim, kayinvalide ile karsilikli oturuyoruz. o tv izliyor. ben de forumu tkaip ediyorum. facebook'tayim, twitter mesajlarima bakiyorum. Oyle iste. Canim bir suru sey yemek istiyor ama karnim tok. Ne olacak bu halim diye dusunuyorum :)
Sizi bilmem de, topikte en cok kiloyu ben aldim sanirim. Zaten yuksek kiloda hamile kalmistim. Tamam boyum uzun ama.. balon gibi hissediyorum kendimi.. Son 10 gune kadar kendimi cok uzuyordum bu konuda. ama artik uzmuyorum. Inshallah dogumdan sonra elimden geleni yapicam kg vermek icin..
hiçbişey yemiyo musun :26: gerçi bende çok almadım, 53 kiloyla hamile kaldım,8 kilo aldım şuana kadar ama sadece karnım ve göğüs kısmım büyüdü, geri kalan kısmım aynısı gibi duruyoaha hhhh hamile kalmadan önceki hallerime bakınn yaaaa, bu benmiydim diyorummmm
oh ne güzel, keyfiniz bol olsun :)bende tıka basa doluyum, midem boşalsa da bişeyler yesem diyorum, geceleri uyanıyorum canım topkek istiyo :)))
2011 haziran anneleri zayıflıyorrrr topiği canlandı birden gözümde
aaa tabiki yapıcaz bu topiği, olmazsa olmaz :) ben hayatımda ilk defa 56 kilo üzerine çıktım, bu konuda deneyimsizim yani,,,Ayy oyle bir topic de yapariz degil mi sonra??
Harika olur. Kilo alip verme konusunda ben cok deneyimliyim maalesef. hayatim boyunca alip sonra verdigim kilolari toplasak, 200 kilo eder herhalde, saka yapmiyorum.
valla biberonlar hakkında biraz bilgisizim canım, tamamiyle kendimi emzirmeye odakladığım için biberon konusunda bi araştırma yapmadım...slm arkadaşlar ben nuby biberonu var anne gögsü gibi yumşacık biberon 1 adedi 29 tl ben ondan almayı düşünüyorum.ayrıca 2 tanede chiconun var oda süt sağma makinesinde hediye olarak verdi .şimdilik yeter diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?