2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende kaçtım kızlar sabahın köründe kalkınca gözümden uyku akıyo öpüyorum bebişleri ve sizi

kızlar aldıklarınıza baktım hepsi çok güzeller, Rabb'im sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin bebeklerinizle inşallah... maşallah

ya aslında durumum şu doktorum yazmıştı mide yanmam çok azdı o zaman. bende almadım ilacı. bugün artık maksimuma ulaştı dayandım bütün gün ama şuanda ölüyorum agrıdan fec i yanıyor su içemez hale geldim evde varmış rennie çigneme tableti ama acaba başka çeşidi varmı yoksa bu mu diye tereddüt ettim hamile olunca insan korkuyor kendimden degil valla bebekten yana korkuyorum kendim olsa sorun degil

tabletıde aynı cnmm bıse olmaz bende aldımm tabletınden surubu ıcemıom dıee oda aynı :90:

herkese mutlu,deliksiz bi uyku diliyorum ağrısız sızısızz... sabah görüşmek üzere inşallah tatlı annişler

gunaydın kızlarrr..
dun doktor kontrolum vardı bebek 1600 gr olmus.Ben 71 kılo olmuısum doktor eger normal dusunuyorsan yedıklerıne dıkkat et bebek haftasına gore buyuk dedi(
dıyete devam dedı ama ben dıyet yapmıyordum kı :))neyse bundan sonra sekere tatlılara vedaaaa...
sıpanın keyfı yerındeydı bı ara elıyle ayagını tuttu alnına degdırdı:))cook tatlıydııı...Dedım anası yerınden kalkamıyor yavrusu anne karnında jımnastıge baslamıs:))
ılaclara devam dedi (demir, vıtamın vs)Cınsel ılıskıyı sorduk son gune kadar yumusak olmask sartıyla devam edebılırsınız dedı.:))
ıste benden haberler bu kadar sımdılık buralardayım ıs yok gorunuyor ama bellı olmaz 26 nısandada gel ıznını yazalım dedı 32+0 oluyorum dogum oncesı ıznıme ayrılıyorum 10 gun daha calısmak sonrasında hazırlıklara baslarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…