2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah kuzucugaaa

günaydııııııııııııınnnn... karlı bir ardahan sabahından günaydın nerdeyse10-15 cm kar yagdı yaa ufff sıkıldım artıık

Oyyy, maşallah kuzuma...Büyümüş kocaman olmuş...Çok sevindim canım senin adına..İnşallahhep böyle güzel haberlerle gelirsin...

güne böyle güzel haberlerle başlamak muhteşem. çok sevindik yelkovan seni dün andık ama güzel haberlerin bizi mutlu etti. oğluşa maşallah diyelim

oyy maşallah kuzucugaaa

günaydııııııııııııınnnn... karlı bir ardahan sabahından günaydın nerdeyse10-15 cm kar yagdı yaa ufff sıkıldım artıık
ne karı bee ben bile sıkıldım senin karından. bide güneşli ama soğuk. neyse sanada günaydın..

kuzum sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
bugun karakandan haber gelecek değilmi.. inşallah oda güzel haber verir.

bana otobüstekiler artık tanıdıkları için yollarda doğurcan çık artık izine diyorlar((( utandım dün

halada yagıyooo hiç sevmiyrum karı yaaaa:84:

Keşke buraya da yağsa....

Günaydın ege..
Evet, bugün karakan da inşallah çok güzel haberlerle gelir..Valla bana da görenler Allah kurtarsın diyorlar daha 2 ay var diyince de, suratlarında acıma ifadesi oluyor, 2 ay daha nasıl dayanacak bu kız der gibi....

dün gitmişdi dr gelir birazdan...kız ne utanıyon bu insanlar herşeye karışır zaten salak şeyler

oyy maşallah kuzucugaaa

Oyyy, maşallah kuzuma...Büyümüş kocaman olmuş...Çok sevindim canım senin adına..İnşallahhep böyle güzel haberlerle gelirsin...

saolun teyzelerı bakalım bıraz bogazımızdan kesecegız artık...
sızde keyıfler nasıl dun gece baktım bıraz doktordan donenler guzel haberlerle donuyorlar ne mutluu

banada dun bı kadın son ayın galıba dedı orda gelını varmıs oda son aydaymıs kadın benım yarım kadardı..Anormal olan ben mıyım acaba gelının mı dıyecektım...

Ağlama kız ne ağlıyon....Hormonlar tavan yaptı bugün herhalde..

Ben hiç doğurmadım rüyamda falan...Ben etkileniyorum zaten rüyalarımdan, görmeyeyim daha iyi...

işin kötü yanı ben ne rüya görsem çıkar tırsıyorum valla herif diyo aman beni rüyanda görme ben senden korkuyorum neme lazım diyo

kız ne biliyim ağlamakda istemiyorum ma böle bi hal var dünden beri

Ağlama kız, ben çok sulu gözlüydüm, hamilelikten beri bi katılık geldi üzerime..Hiç ağlayasım falan gelmiyor..

işin kötü yanı ben ne rüya görsem çıkar tırsıyorum valla herif diyo aman beni rüyanda görme ben senden korkuyorum neme lazım diyo

Aman, Allah korusun, sen öyle düşünme...Hamileyken korkulardan da görülürmüş rüya..Doğum korkusundan görüyorsundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…