gunaydın kızlarrr..
dun doktor kontrolum vardı bebek 1600 gr olmus.Ben 71 kılo olmuısum doktor eger normal dusunuyorsan yedıklerıne dıkkat et bebek haftasına gore buyuk dedi(
dıyete devam dedı ama ben dıyet yapmıyordum kı :))neyse bundan sonra sekere tatlılara vedaaaa...
sıpanın keyfı yerındeydı bı ara elıyle ayagını tuttu alnına degdırdı:))cook tatlıydııı...Dedım anası yerınden kalkamıyor yavrusu anne karnında jımnastıge baslamıs:))
ılaclara devam dedi (demir, vıtamın vs)Cınsel ılıskıyı sorduk son gune kadar yumusak olmask sartıyla devam edebılırsınız dedı.:))
ıste benden haberler bu kadar sımdılık buralardayım ıs yok gorunuyor ama bellı olmaz 26 nısandada gel ıznını yazalım dedı 32+0 oluyorum dogum oncesı ıznıme ayrılıyorum 10 gun daha calısmak sonrasında hazırlıklara baslarım..
gunaydın kızlarrr..
dun doktor kontrolum vardı bebek 1600 gr olmus.Ben 71 kılo olmuısum doktor eger normal dusunuyorsan yedıklerıne dıkkat et bebek haftasına gore buyuk dedi(
dıyete devam dedı ama ben dıyet yapmıyordum kı :))neyse bundan sonra sekere tatlılara vedaaaa...
sıpanın keyfı yerındeydı bı ara elıyle ayagını tuttu alnına degdırdı:))cook tatlıydııı...Dedım anası yerınden kalkamıyor yavrusu anne karnında jımnastıge baslamıs:))
ılaclara devam dedi (demir, vıtamın vs)Cınsel ılıskıyı sorduk son gune kadar yumusak olmask sartıyla devam edebılırsınız dedı.:))
ıste benden haberler bu kadar sımdılık buralardayım ıs yok gorunuyor ama bellı olmaz 26 nısandada gel ıznını yazalım dedı 32+0 oluyorum dogum oncesı ıznıme ayrılıyorum 10 gun daha calısmak sonrasında hazırlıklara baslarım..
oyy maşallah kuzucugaaa
günaydııııııııııııınnnn... karlı bir ardahan sabahından günaydın nerdeyse10-15 cm kar yagdı yaa ufff sıkıldım artıık
Günaydın fatma, sizin karların soğuğu da buralara vuruyor..Hava güneşli ama soğuk yaa...
güne böyle güzel haberlerle başlamak muhteşem. çok sevindik yelkovan seni dün andık ama güzel haberlerin bizi mutlu etti. oğluşa maşallah diyelimgunaydın kızlarrr..
ne karı bee ben bile sıkıldım senin karından. bide güneşli ama soğuk. neyse sanada günaydın..oyy maşallah kuzucugaaa
günaydııııııııııııınnnn... karlı bir ardahan sabahından günaydın nerdeyse10-15 cm kar yagdı yaa ufff sıkıldım artıık
halada yagıyooo hiç sevmiyrum karı yaaaa:84:
güne böyle güzel haberlerle başlamak muhteşem. çok sevindik yelkovan seni dün andık ama güzel haberlerin bizi mutlu etti. oğluşa maşallah diyelim
ne karı bee ben bile sıkıldım senin karından. bide güneşli ama soğuk. neyse sanada günaydın..
kuzum sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
bugun karakandan haber gelecek değilmi.. inşallah oda güzel haber verir.
bana otobüstekiler artık tanıdıkları için yollarda doğurcan çık artık izine diyorlar((( utandım dün
güne böyle güzel haberlerle başlamak muhteşem. çok sevindik yelkovan seni dün andık ama güzel haberlerin bizi mutlu etti. oğluşa maşallah diyelim
ne karı bee ben bile sıkıldım senin karından. bide güneşli ama soğuk. neyse sanada günaydın..
bana otobüstekiler artık tanıdıkları için yollarda doğurcan çık artık izine diyorlar((( utandım dün
günaydın kızlar nasılsınız biz geldik
oyy maşallah kuzucugaaa
Oyyy, maşallah kuzuma...Büyümüş kocaman olmuş...Çok sevindim canım senin adına..İnşallahhep böyle güzel haberlerle gelirsin...
Günaydın canım, iyiyiz biz sen nasılsın...
ufffff bende de bi ağlama hissi var sormayın yaaa
iyi olmaya çalışıyorum yaa 2 gündür üst üste doğum yapıyorum rüyamda tırsıyorum artık sizde de oluyomu
banada dun bı kadın son ayın galıba dedı orda gelını varmıs oda son aydaymıs kadın benım yarım kadardı..Anormal olan ben mıyım acaba gelının mı dıyecektım...
Ağlama kız ne ağlıyon....Hormonlar tavan yaptı bugün herhalde..
Ben hiç doğurmadım rüyamda falan...Ben etkileniyorum zaten rüyalarımdan, görmeyeyim daha iyi...
Ağlama kız ne ağlıyon....Hormonlar tavan yaptı bugün herhalde..
Ben hiç doğurmadım rüyamda falan...Ben etkileniyorum zaten rüyalarımdan, görmeyeyim daha iyi...
havadan olabılır kasvetlı bı hava varsa orada...ufffff bende de bi ağlama hissi var sormayın yaaa
prova yapıyorsun ne guzell...iyi olmaya çalışıyorum yaa 2 gündür üst üste doğum yapıyorum rüyamda tırsıyorum artık sizde de oluyomu
:)))Gelin anormal gelinn...
Biz normaliz....
kız ne biliyim ağlamakda istemiyorum ma böle bi hal var dünden beri
işin kötü yanı ben ne rüya görsem çıkar tırsıyorum valla herif diyo aman beni rüyanda görme ben senden korkuyorum neme lazım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?