2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız biz geldik
hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınn

ben iki ay demiyorum kızım bidahaki ay doğum diyorum . 8.aydayım diyorum susuyorlar..

dün gitmişdi dr gelir birazdan...kız ne utanıyon bu insanlar herşeye karışır zaten salak şeyler
heee salak millet

saolun teyzelerı bakalım bıraz bogazımızdan kesecegız artık...
sızde keyıfler nasıl dun gece baktım bıraz doktordan donenler guzel haberlerle donuyorlar ne mutluu
evt dün güzel haberler aldıkk..

ufffff bende de bi ağlama hissi var sormayın yaaa

kızım ne dengesizsin yaa bi oynarsın bi ağlarsın. kar yağıyor ya ondandır..

kız oturdugum yerden şipir şipir dökülüveriyo aay elimde değil gıcık oluyorum

kız valla benden sonra evlenen bi arkadaşım vardı eşimin akrabasıyla evlendi geçenlerde onu gördüm rüyamda. meğersem kızın durumu kötüymüş annemler anlattı nerdeyse boşanmaya kadar gidiceklermiş ne zaman kimi görsem hemen haberini alıyorum

ağlama fatma ağlamaaa. ağlamak ağlamak getirir. ortada bişey yokken sinirlerin mi gerildi ne oldu canım çık bi haava al buz gibidir iyi gelir. yüzünü felan yıka açılırsın
hormonlar tavan yaptı

küçül şeyleri takıyorum galiba... amaaaaaaaaaaaan boşverin.. aynı şeyler....

İnşallah düzelir durumları...
Sen öyle şartlandırma kendini...Bebişin çok iyidir, ondan görmüşsündür..Şimdi hamileyiz, daha fazla rüya görüyoruz ondan..

Senin bişeyi kafaya takma lüksün yokkkk...
annesin sen, üzülmeyeceksin ki bebiş de üzülmesin...Kızarız bakk...

dün hilminin tarafı aradı işde herkes bişiler yapıo bizim bebek de diyorlar bişey demiyorlar.. bizim taraf da ise ses seda bile yok ablam gçende doguma kimi çağırdın annemi mi kayınvalideni mi bende dedim gidersek osmaniyeye gitmeyi düşünüyorum oda öküz o duruumda çokda gidersin sen .. sanki annem bebek nasıl diye soruyoda.. neyse işde dün hilmi senin taraf seni çok seviyo beni seven yok diye bşladım ağlamaayaa.oda işde onlarda benden çok seviyo ilk önce hemen seni soruyorlar vs vs vs işde öle uff amaaan. takılacak değilde..

canım gozun aydın masallahh kuzucugaaa. ..sen mıllete ne dıon 7yım dıyee 8 aylıgım de bosverrrrr

channel günaydınnn boya kokusu mu çarptı seni hu huuuuuuu günaydınnn

gunaydınnnn kusummmmmm.. kız ne boya carpcakkk dun eve gıttım adam baslamamıs sadece ortalıgı toplamıss bızede sadece yatagı bırakmıs cok komıktı yaaaaa heryerı toplamısss....ınsallah cumaya kadar bitirir vallaa
egecım gecmısı okuyodum yakomoz 4 kılo almıs sadece soklardaydımm....

aksam eve gıttım dunyanın salatalıgını yedım napım bı daha yememmmm hormonlu cocuk olacak buuu
Bi kahve iç keyif kahvesiii.....
Açılırsın kız fatma..
kuzuuuuuuuuuu gunaydınnnnnnn ya nerden cıktı cılek felan lekeee.. valla bende yedım atanamdım bu haftaa

aynı dert benimde var canım benim de pek arayanım olmaz işleri düşerse arıyolar beni bigünde arayıp nasılsın yardıma ihtiyacın varmı diyen yok kayınvalidem le nerdeyse hergün konuşuruz ama kendi annem le malesef benm ablam da aynı merak etme zaten görüşmüyoruzda şimdi için için pişman yaptıklarına ama nafile hiçbirini istemiyorum yanımda birtek babam olsun yeter babam benim herşeyim adam her hafta gelir yoklar beni gelmese bile arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…