prova yapıyorsun ne guzell..
yeşim salkım da dogurmuş
hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınngünaydın kızlar nasılsınız biz geldik
ben iki ay demiyorum kızım bidahaki ay doğum diyorum . 8.aydayım diyorum susuyorlar..Keşke buraya da yağsa....
Günaydın ege..
Evet, bugün karakan da inşallah çok güzel haberlerle gelir..Valla bana da görenler Allah kurtarsın diyorlar daha 2 ay var diyince de, suratlarında acıma ifadesi oluyor, 2 ay daha nasıl dayanacak bu kız der gibi....
heee salak milletdün gitmişdi dr gelir birazdan...kız ne utanıyon bu insanlar herşeye karışır zaten salak şeyler
evt dün güzel haberler aldıkk..saolun teyzelerı bakalım bıraz bogazımızdan kesecegız artık...
sızde keyıfler nasıl dun gece baktım bıraz doktordan donenler guzel haberlerle donuyorlar ne mutluu
ufffff bende de bi ağlama hissi var sormayın yaaa
Ağlama kız, ben çok sulu gözlüydüm, hamilelikten beri bi katılık geldi üzerime..Hiç ağlayasım falan gelmiyor..
Aman, Allah korusun, sen öyle düşünme...Hamileyken korkulardan da görülürmüş rüya..Doğum korkusundan görüyorsundur..
Ağlama kız, ben çok sulu gözlüydüm, hamilelikten beri bi katılık geldi üzerime..Hiç ağlayasım falan gelmiyor..
Aman, Allah korusun, sen öyle düşünme...Hamileyken korkulardan da görülürmüş rüya..Doğum korkusundan görüyorsundur..
kız oturdugum yerden şipir şipir dökülüveriyo aay elimde değil gıcık oluyorum
ben iki ay demiyorum kızım bidahaki ay doğum diyorum . 8.aydayım diyorum susuyorlar..
hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınn
ağlama fatma ağlamaaa. ağlamak ağlamak getirir. ortada bişey yokken sinirlerin mi gerildi ne oldu canım çık bi haava al buz gibidir iyi gelir. yüzünü felan yıka açılırsın
hormonlar tavan yaptı
ağlama fatma ağlamaaa. ağlamak ağlamak getirir. ortada bişey yokken sinirlerin mi gerildi ne oldu canım çık bi haava al buz gibidir iyi gelir. yüzünü felan yıka açılırsın
hormonlar tavan yaptı
kız valla benden sonra evlenen bi arkadaşım vardı eşimin akrabasıyla evlendi geçenlerde onu gördüm rüyamda. meğersem kızın durumu kötüymüş annemler anlattı nerdeyse boşanmaya kadar gidiceklermiş ne zaman kimi görsem hemen haberini alıyorum
küçül şeyleri takıyorum galiba... amaaaaaaaaaaaan boşverin.. aynı şeyler....
İnşallah düzelir durumları...
Sen öyle şartlandırma kendini...Bebişin çok iyidir, ondan görmüşsündür..Şimdi hamileyiz, daha fazla rüya görüyoruz ondan..
Senin bişeyi kafaya takma lüksün yokkkk...
annesin sen, üzülmeyeceksin ki bebiş de üzülmesin...Kızarız bakk...
gunaydın kızlarrr..
dun doktor kontrolum vardı bebek 1600 gr olmus.Ben 71 kılo olmuısum doktor eger normal dusunuyorsan yedıklerıne dıkkat et bebek haftasına gore buyuk dedi(
dıyete devam dedı ama ben dıyet yapmıyordum kı :))neyse bundan sonra sekere tatlılara vedaaaa...
sıpanın keyfı yerındeydı bı ara elıyle ayagını tuttu alnına degdırdı:))cook tatlıydııı...Dedım anası yerınden kalkamıyor yavrusu anne karnında jımnastıge baslamıs:))
ılaclara devam dedi (demir, vıtamın vs)Cınsel ılıskıyı sorduk son gune kadar yumusak olmask sartıyla devam edebılırsınız dedı.:))
ıste benden haberler bu kadar sımdılık buralardayım ıs yok gorunuyor ama bellı olmaz 26 nısandada gel ıznını yazalım dedı 32+0 oluyorum dogum oncesı ıznıme ayrılıyorum 10 gun daha calısmak sonrasında hazırlıklara baslarım..
channel günaydınnn boya kokusu mu çarptı seni hu huuuuuuu günaydınnn
kuzuuuuuuuuuu gunaydınnnnnnn ya nerden cıktı cılek felan lekeee.. valla bende yedım atanamdım bu haftaaBi kahve iç keyif kahvesiii.....
Açılırsın kız fatma..
Ben demem öyle kız, kızım da inanır 1 ay sonra geliverir...
kızlar mide yanması için rennie kullanan var mı
dün hilminin tarafı aradı işde herkes bişiler yapıo bizim bebek de diyorlar bişey demiyorlar.. bizim taraf da ise ses seda bile yok ablam gçende doguma kimi çağırdın annemi mi kayınvalideni mi bende dedim gidersek osmaniyeye gitmeyi düşünüyorum oda öküz o duruumda çokda gidersin sen .. sanki annem bebek nasıl diye soruyoda.. neyse işde dün hilmi senin taraf seni çok seviyo beni seven yok diye bşladım ağlamaayaa.oda işde onlarda benden çok seviyo ilk önce hemen seni soruyorlar vs vs vs işde öle uff amaaan. takılacak değilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?