gunaydınnnn kusummmmmm.. kız ne boya carpcakkk dun eve gıttım adam baslamamıs sadece ortalıgı toplamıss bızede sadece yatagı bırakmıs cok komıktı yaaaaa heryerı toplamısss....ınsallah cumaya kadar bitirir vallaa
egecım gecmısı okuyodum yakomoz 4 kılo almıs sadece soklardaydımm....
aksam eve gıttım dunyanın salatalıgını yedım napım bı daha yememmmm hormonlu cocuk olacak buuu
kuzuuuuuuuuuu gunaydınnnnnnn ya nerden cıktı cılek felan lekeee.. valla bende yedım atanamdım bu haftaa
aynı dert benimde var canım benim de pek arayanım olmaz işleri düşerse arıyolar beni bigünde arayıp nasılsın yardıma ihtiyacın varmı diyen yok kayınvalidem le nerdeyse hergün konuşuruz ama kendi annem le malesef benm ablam da aynı merak etme zaten görüşmüyoruzda şimdi için için pişman yaptıklarına ama nafile hiçbirini istemiyorum yanımda birtek babam olsun yeter babam benim herşeyim adam her hafta gelir yoklar beni gelmese bile arar
baban varmış bak yinede uffff.... düşünmemen lazım ama geliyo takılıyo işde kafaya...
dün hilminin tarafı aradı işde herkes bişiler yapıo bizim bebek de diyorlar bişey demiyorlar.. bizim taraf da ise ses seda bile yok ablam gçende doguma kimi çağırdın annemi mi kayınvalideni mi bende dedim gidersek osmaniyeye gitmeyi düşünüyorum oda öküz o duruumda çokda gidersin sen .. sanki annem bebek nasıl diye soruyoda.. neyse işde dün hilmi senin taraf seni çok seviyo beni seven yok diye bşladım ağlamaayaa.oda işde onlarda benden çok seviyo ilk önce hemen seni soruyorlar vs vs vs işde öle uff amaaan. takılacak değilde..
kız yalan demiyorum ki bidahaki ay doğumum zaten 38. hafta 23 mayısta başlıyor o hafta alıcaklar inşallah
günaydın yumoşlaaaaaaaaar :92::92::92::92::92::92::92::92:
Biliyordum ben senin aklına bunların geldiğini...
Beni de arayan soran yok hiç üzülüyom mu, anamı aradım gel artık diye, ben sana gelmiyom öyküye gelecem dedi çıktı...Kaynanam desen telefon bile etmedi...
Kocişim bi de kızım var tamam işte....
git kahve iç kahvee...Bak ben yaptım içiyom mis gibiii.
öyle canım yaaa ben hergece ağladımı bilirim artık eşim dayanamadı gitti bizimkilere konuştu niye böyle yapıyosunuz diye ama hala aynılar değişen bişey yok onların varsa yoksa tek evlatları ablam ve kocası biz yokuz onlar için kadın tenezzül edip 2 adımlık yere bile gelmiyo ki ben napiyim daha
günaydın yumoşlaaaaaaaaar :92::92::92::92::92::92::92::92:
aman kız kaynana olsa insna bu akdr takmaz da kendi annesi ablası yapınca zoruna gidiyo azıcık
bende ilk önceleri çok takıyordum da şimdi azaldıarada geliyo böle kaynanamla konuştugumuzda kızım dedimi bitiyorum annem niye demiyo diye.....
günaydın kızlarrrrr....
bugün canım hiçbişey yapmak istemiyorum. çok suratsızmışım arkadaşlarım öyle diyo
ahhh hormonlar ahhhhh.
siz napıyosunuz?
Yelkovan güzel haberlerini okudum gözün aydın çok sevindim canım.
Sen de erken doğuracan ya ne güzel...Ben haziran başına kalacam...
öle söz veriyorum her defasında ama bi ince nokta çıkıveriyo... bizders alalımda bebişlrimize yapmayalşım aynısınıdemi bende öyle işte kayananam bile kızım yavrum diyo kendi annem niye demiyo diye çok düşünüyorum bende valla ister desin ister demesin takmicam artık gerçi nekadar takmicam desemde bi yerde patlıyorum
fmg gel kız sana bi sarılasım geldi yaaa
günaydın kızlarrrrr....
bugün canım hiçbişey yapmak istemiyorum. çok suratsızmışım arkadaşlarım öyle diyo
ahhh hormonlar ahhhhh.
siz napıyosunuz?
Yelkovan güzel haberlerini okudum gözün aydın çok sevindim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?