2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım...Ya öyle derler de, ben de yedim de elledim de...Takma sen, hurafe onlar hurafe....
Ben bildiğim halde her hafta alıp yiyorum...

baban varmış bak yinede uffff.... düşünmemen lazım ama geliyo takılıyo işde kafaya...

baban varmış bak yinede uffff.... düşünmemen lazım ama geliyo takılıyo işde kafaya...

öyle canım yaaa ben hergece ağladımı bilirim artık eşim dayanamadı gitti bizimkilere konuştu niye böyle yapıyosunuz diye ama hala aynılar değişen bişey yok onların varsa yoksa tek evlatları ablam ve kocası biz yokuz onlar için kadın tenezzül edip 2 adımlık yere bile gelmiyo ki ben napiyim daha

Biliyordum ben senin aklına bunların geldiğini...
Beni de arayan soran yok hiç üzülüyom mu, anamı aradım gel artık diye, ben sana gelmiyom öyküye gelecem dedi çıktı...Kaynanam desen telefon bile etmedi...
Kocişim bi de kızım var tamam işte....
git kahve iç kahvee...Bak ben yaptım içiyom mis gibiii.

Kime soruyorum ayrılırken,
Aramıza girip ağlaşıyorlar,
Tanıyamıyorum dostlarımı,
Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar,
Seviyorsun her önüne geleni,
Arıyorsun değerini bileni,
Bu zamanda tabiata güvenip,
İşe geldik.com başlanmaz,
Gidiyorsun iki kapı öteye,
Dönüyorsun bir acemi köleye,
Güvenirsen her önüne gelene,
Yüzün aklanmaz,
Sana bir önerim olacak hayatından,
Mikropları at,
Bu canda görür aşkı yok edeni,
geldik

Efendi gibi haddini bileni,
Görünce gözüm aşkı hak edeni,
Öpesim geldik.com geliyor,
Zavallı değil haysiyet olanı,
İçinde yüce şahsiyet olanı,
Görünce gözüm aşkla yok olanı,
Coşasım geliyor..

aman kız kaynana olsa insna bu akdr takmaz da kendi annesi ablası yapınca zoruna gidiyo azıcık içtim kayveyi bu arada...

bende ilk önceleri çok takıyordum da şimdi azaldı arada geliyo böle kaynanamla konuştugumuzda kızım dedimi bitiyorum annem niye demiyo diye.....

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarrrrr....
bugün canım hiçbişey yapmak istemiyorum. çok suratsızmışım arkadaşlarım öyle diyo
ahhh hormonlar ahhhhh.
siz napıyosunuz?

Yelkovan güzel haberlerini okudum gözün aydın çok sevindim canım.

demi bende öyle işte kayananam bile kızım yavrum diyo kendi annem niye demiyo diye çok düşünüyorum bende valla ister desin ister demesin takmicam artık gerçi nekadar takmicam desemde bi yerde patlıyorum

fmg gel kız sana bi sarılasım geldi yaaa

günaydddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buguün dünden bugune göbek potborisi yapacağım ehehhe
herkes iyidir umarım
ben anneeee anne oluyorum diye bir kitap okuyordum sabah onu bitirdim ay bir ağla bir ağla :) malum kitabın sonu doğumla bitti :)
darısı basımızaaaaaaaaaaaaaa
herkesin günü güzel gecsin

demi bende öyle işte kayananam bile kızım yavrum diyo kendi annem niye demiyo diye çok düşünüyorum bende valla ister desin ister demesin takmicam artık gerçi nekadar takmicam desemde bi yerde patlıyorum
öle söz veriyorum her defasında ama bi ince nokta çıkıveriyo... bizders alalımda bebişlrimize yapmayalşım aynısını

Günaydın canım, öyle deme kız, zaten ağlağın birini zor susturuyoruz burda...Sen bari neşeli gel...
Hem niye neşelenmiyonuz bakayım, bakın bebişler hala içimizde gümbür gümbür tekmeliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…