2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben zaten tahmin ettimm bunların aklına geldiğini. üzme kız kendiniç senin türkiyen,n dört bir yanından seven,in var deli fatmamızsın sen biizm.ana yüreği dayanamaz gelir o merak etme. Ablanı takma annenle bir kefeye koyma vicdanla alakalı bişey. üzülme sen ben sana analık yaparım kuzummmm..

günaydın yumoşlaaaaaaaaar :92::92::92::92::92::92::92::92:
gnaydınnnnn sütyenin çıkmış galiba

kahvaltııııııııııııı yedim doymadımmmm(((((( napcam ben yarım ekmek yedim hemde .. Allahım sen bana mukayet ol. Bizde iyiyiz işte. Normal..

fmg gel kız sana bi sarılasım geldi yaaa

bennnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın canım....
allahtan bi neşeli hatun geldi topiğee...
doğumla bitmiş işte ne ağlıyon, ben güle oynaya doğuracammmm...

öle söz veriyorum her defasında ama bi ince nokta çıkıveriyo... bizders alalımda bebişlrimize yapmayalşım aynısını

ben diyorum eşime eğer bende annemin yaptığını yaparsam söyle bana diye ama inş yapmam ben yaşadım o yaşamasın öyle bişey zaten tek çocuk olucak öyle istiyoruz çok kardeş ouncada sorun çıkıyo eşim de bende kardeşlerimizle görüşmüyoruz mesela

Kızlar Günaydın....

Dün nst de üç kere kasılma çıktı doktor normal dedi şimdiden sonra dahada artacak paniklenme dedi aklınızda olsun paniklenmeyin doğum hazırlığı......

Alttan rahim ağzını muayene etti rahimim dikişe kadar açılmış yani ipi söksek çocuk kucağıma düşecek pat diye :)))))))))))))) hiç sorun değil dedi dayandığı yere kadar dayansın dikiş sağlam tutar dedi

Kuzeyimiz almış başını gitmiş 2.550 gr olmuş bian şok oldum sorunmuki diye doktor hiç sorun değil ana yapılı uzun baba uzun yapılı çocukta onlara benziyecek tabiki normal doğum yaptırmayacağım için hiç sorun değil dedi içim rahatladı ......

Sezaryan günümü sordum ben tansiyonun var dikişin patlayabilir keseden su gelebilir hazırlıklıyız anında gelicen alacağız ne kadar dursa okadar iyi ben 38 hedefliyorum (20 mayıs) ama her aherşey olabilir ,zaten bebek olmuş şimdi doğuracak kadar dedi:)))))

Artık her hafta gideceğim nst ye bağlanacağım .Kızlar havadisler böyle çok şükür şimdilik herşey yolunda darısı başınıza .....

anam ne sulu topiksiniz ya işersiniz ya ağlarsınız heeeeeeeeeee.. Ay bak bende bi hüzünlendim şimdi. Hadi resim koyda dağılalaım biraz

hepinizde ayrı ayrı çok tatlısınız yaaa.. Gece olunca sabahı iple çekiorum buraya gelmek için
cnmm bizde valla işe gelince direk siteye giriyorum:) yoksa çatlarım
çok güzel burası

günaydın canım, öyle deme kız, zaten ağlağın birini zor susturuyoruz burda...sen bari neşeli gel...
Hem niye neşelenmiyonuz bakayım, bakın bebişler hala içimizde gümbür gümbür tekmeliyorlar...

ne pozitif bir dana
Hem dana hem de pozitif yerim senin tombul kollarını..

hepinizde ayrı ayrı çok tatlısınız yaaa.. gece olunca sabahı iple çekiorum buraya gelmek için

Günaydın canım, öyle deme kız, zaten ağlağın birini zor susturuyoruz burda...Sen bari neşeli gel...
Hem niye neşelenmiyonuz bakayım, bakın bebişler hala içimizde gümbür gümbür tekmeliyorlar...

hormonlardan kuzucum elimde değil. ben adet olacağım zaman da böyle oluyorum.
kuzucuğum iyi çok şükür hiç bir sıkıntım yok ama böyle oluyor işte.

kahvaltııııııııııııı yedim doymadımmmm(((((( napcam ben yarım ekmek yedim hemde .. Allahım sen bana mukayet ol. Bizde iyiyiz işte. Normal..

doydum de kendi kendine. büyük bir bardak su iç ohhh. bitti gitti.

yok ya tek çocuk olmaz yaaa biz 3 kardeşiz olanlar ortada. eşim taraf 12 kardeş ama sanırsın 2-3 kardeş gibi aralarındaki bağa hayran kalıyorum ben kolay dogum yaparsam yaparım valla 3-4 nolacak...

sende sarıl bana noluurrr.. iiki varınız zaten kimeye anlatamıyom burda çok dedikoducu bi yerde çalışıyorum .... annemde gelsin istemiyorum aslında herşeye bi kurp bulur.. gelmezde zaten gelmesinde istemiyoum

MAŞALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ANAM NE YEDİN SEN BÖYLEEE KAL GELDİ BANA 5 KİLO DOĞURURSUN KIZ. MAŞALLAH TÜTÜTÜTÜTTÜ 41 KERE ÇOK GÜZEL HABERLER BÜTÜN TOİK SENİ BEKLİYORDUKK

Canım gözün aydın Maaşallah bebişine

ooooooh maşallah kuzey paşaya kocaman olmuş.
ne güzel haber.
inşallah vaktini bekler kuzucuğun.

yok ya tek çocuk olmaz yaaa biz 3 kardeşiz olanlar ortada. eşim taraf 12 kardeş ama sanırsın 2-3 kardeş gibi aralarındaki bağa hayran kalıyorum ben kolay dogum yaparsam yaparım valla 3-4 nolacak...

valla eşimde bende öyle istiyoruz tek çocuk olsun diyoruz. ikimizin de hali mağlum ikimizde kardeşten yana muzdaribiz
eşim de bende 2 kardeşiz

Son düzenleme:

oyyyyy kuzuuuuuuuuuuumm yerim sizi maşallah senin tel no varmı birimizde artık seni bekleyeceğiz hee vaybeee

ne pozitif bir dana
Hem dana hem de pozitif yerim senin tombul kollarını..

Ye ağam yee,
Derdimiz kederimiz olmadıktan sonra ne üzecem kendimi....
Şu dünyada ölüm hariç herşeyin çaresi var, hiç dertlenemicem...Hele bebişim içimdeyken, suratıma tükürseler yarabbi şükür der geçerim...O kadar gamsızım yani....Kızım üzüntü nedir, ağlamak nedir hiç bilmesin, hep gülsün, anasını da hep güldürsün...

MAŞALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ANAM NE YEDİN SEN BÖYLEEE KAL GELDİ BANA 5 KİLO DOĞURURSUN KIZ. MAŞALLAH TÜTÜTÜTÜTTÜ 41 KERE ÇOK GÜZEL HABERLER BÜTÜN TOİK SENİ BEKLİYORDUKK

Bilmiyomki Egem inan psikolojim bozuldu doktora artık bişey yemicem dedim oda - güldü sen yemesende o seni yer bitirir dedi , çok kilolu olması iyi değil aslındada doktor gelişimi herşeyiyle uyumlu hiç sorun yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…