ben zaten tahmin ettimm bunların aklına geldiğini. üzme kız kendiniç senin türkiyen,n dört bir yanından seven,in var deli fatmamızsın sen biizm.ana yüreği dayanamaz gelir o merak etme. Ablanı takma annenle bir kefeye koyma vicdanla alakalı bişey. üzülme sen ben sana analık yaparım kuzummmm..dün hilminin tarafı aradı işde herkes bişiler yapıo bizim bebek de diyorlar bişey demiyorlar.. Bizim taraf da ise ses seda bile yok ablam gçende doguma kimi çağırdın annemi mi kayınvalideni mi bende dedim gidersek osmaniyeye gitmeyi düşünüyorum oda öküz o duruumda çokda gidersin sen .. Sanki annem bebek nasıl diye soruyoda.. Neyse işde dün hilmi senin taraf seni çok seviyo beni seven yok diye bşladım ağlamaayaa.oda işde onlarda benden çok seviyo ilk önce hemen seni soruyorlar vs vs vs işde öle uff amaaan. Takılacak değilde..
gnaydınnnnn sütyenin çıkmış galibagünaydın yumoşlaaaaaaaaar :92::92::92::92::92::92::92::92:
kahvaltııııııııııııı yedim doymadımmmmgünaydın kızlarrrrr....
Bugün canım hiçbişey yapmak istemiyorum. çok suratsızmışım arkadaşlarım öyle diyo
ahhh hormonlar ahhhhh.
Siz napıyosunuz?
yelkovan güzel haberlerini okudum gözün aydın çok sevindim canım.
fmg gel kız sana bi sarılasım geldi yaaa
günaydddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buguün dünden bugune göbek potborisi yapacağım ehehhe
herkes iyidir umarım
ben anneeee anne oluyorum diye bir kitap okuyordum sabah onu bitirdim ay bir ağla bir ağla :) malum kitabın sonu doğumla bitti :)
darısı basımızaaaaaaaaaaaaaa
herkesin günü güzel gecsin
öle söz veriyorum her defasında ama bi ince nokta çıkıveriyo... bizders alalımda bebişlrimize yapmayalşım aynısını
ya sen basında dogurcan ben napım sonunda dogurcam kıss:)
anam ne sulu topiksiniz ya işersiniz ya ağlarsınız heeeeeeeeeee.. Ay bak bende bi hüzünlendim şimdi. Hadi resim koyda dağılalaım birazgünaydddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buguün dünden bugune göbek potborisi yapacağım ehehhe
herkes iyidir umarım
ben anneeee anne oluyorum diye bir kitap okuyordum sabah onu bitirdim ay bir ağla bir ağla :) malum kitabın sonu doğumla bitti :)
darısı basımızaaaaaaaaaaaaaa
herkesin günü güzel gecsin
cnmm bizde valla işe gelince direk siteye giriyorum:) yoksa çatlarımhepinizde ayrı ayrı çok tatlısınız yaaa.. Gece olunca sabahı iple çekiorum buraya gelmek için
günaydın canım, öyle deme kız, zaten ağlağın birini zor susturuyoruz burda...sen bari neşeli gel...
Hem niye neşelenmiyonuz bakayım, bakın bebişler hala içimizde gümbür gümbür tekmeliyorlar...
hepinizde ayrı ayrı çok tatlısınız yaaa.. gece olunca sabahı iple çekiorum buraya gelmek için
Günaydın canım, öyle deme kız, zaten ağlağın birini zor susturuyoruz burda...Sen bari neşeli gel...
Hem niye neşelenmiyonuz bakayım, bakın bebişler hala içimizde gümbür gümbür tekmeliyorlar...
kahvaltııııııııııııı yedim doymadımmmm(((((( napcam ben yarım ekmek yedim hemde .. Allahım sen bana mukayet ol. Bizde iyiyiz işte. Normal..
ben diyorum eşime eğer bende annemin yaptığını yaparsam söyle bana diye ama inş yapmam ben yaşadım o yaşamasın öyle bişey zaten tek çocuk olucak öyle istiyoruz çok kardeş ouncada sorun çıkıyo eşim de bende kardeşlerimizle görüşmüyoruz mesela
ben zaten tahmin ettimm bunların aklına geldiğini. üzme kız kendiniç senin türkiyen,n dört bir yanından seven,in var deli fatmamızsın sen biizm.ana yüreği dayanamaz gelir o merak etme. Ablanı takma annenle bir kefeye koyma vicdanla alakalı bişey. üzülme sen ben sana analık yaparım kuzummmm..
gnaydınnnnn sütyenin çıkmış galiba
kahvaltııııııııııııı yedim doymadımmmm(((((( napcam ben yarım ekmek yedim hemde .. Allahım sen bana mukayet ol. Bizde iyiyiz işte. Normal..
bennnnnnnnnnnnnnnnn
öle söz veriyorum her defasında ama bi ince nokta çıkıveriyo... bizders alalımda bebişlrimize yapmayalşım aynısını
Kızlar Günaydın....
Dün nst de üç kere kasılma çıktı doktor normal dedi şimdiden sonra dahada artacak paniklenme dedi aklınızda olsun paniklenmeyin doğum hazırlığı......
Alttan rahim ağzını muayene etti rahimim dikişe kadar açılmış yani ipi söksek çocuk kucağıma düşecek pat diye :)))))))))))))) hiç sorun değil dedi dayandığı yere kadar dayansın dikiş sağlam tutar dedi
Kuzeyimiz almış başını gitmiş 2.550 gr olmuş bian şok oldum sorunmuki diye doktor hiç sorun değil ana yapılı uzun baba uzun yapılı çocukta onlara benziyecek tabiki normal doğum yaptırmayacağım için hiç sorun değil dedi içim rahatladı ......
Sezaryan günümü sordum ben tansiyonun var dikişin patlayabilir keseden su gelebilir hazırlıklıyız anında gelicen alacağız ne kadar dursa okadar iyi ben 38 hedefliyorum (20 mayıs) ama her aherşey olabilir ,zaten bebek olmuş şimdi doğuracak kadar dedi:)))))
Artık her hafta gideceğim nst ye bağlanacağım .Kızlar havadisler böyle çok şükür şimdilik herşey yolunda darısı başınıza .....
gunaydın kızlarrr..
dun doktor kontrolum vardı bebek 1600 gr olmus.Ben 71 kılo olmuısum doktor eger normal dusunuyorsan yedıklerıne dıkkat et bebek haftasına gore buyuk dedi(
dıyete devam dedı ama ben dıyet yapmıyordum kı :))neyse bundan sonra sekere tatlılara vedaaaa...
sıpanın keyfı yerındeydı bı ara elıyle ayagını tuttu alnına degdırdı:))cook tatlıydııı...Dedım anası yerınden kalkamıyor yavrusu anne karnında jımnastıge baslamıs:))
ılaclara devam dedi (demir, vıtamın vs)Cınsel ılıskıyı sorduk son gune kadar yumusak olmask sartıyla devam edebılırsınız dedı.:))
ıste benden haberler bu kadar sımdılık buralardayım ıs yok gorunuyor ama bellı olmaz 26 nısandada gel ıznını yazalım dedı 32+0 oluyorum dogum oncesı ıznıme ayrılıyorum 10 gun daha calısmak sonrasında hazırlıklara baslarım..
Kızlar Günaydın....
Dün nst de üç kere kasılma çıktı doktor normal dedi şimdiden sonra dahada artacak paniklenme dedi aklınızda olsun paniklenmeyin doğum hazırlığı......
Alttan rahim ağzını muayene etti rahimim dikişe kadar açılmış yani ipi söksek çocuk kucağıma düşecek pat diye :)))))))))))))) hiç sorun değil dedi dayandığı yere kadar dayansın dikiş sağlam tutar dedi
Kuzeyimiz almış başını gitmiş 2.550 gr olmuş bian şok oldum sorunmuki diye doktor hiç sorun değil ana yapılı uzun baba uzun yapılı çocukta onlara benziyecek tabiki normal doğum yaptırmayacağım için hiç sorun değil dedi içim rahatladı ......
Sezaryan günümü sordum ben tansiyonun var dikişin patlayabilir keseden su gelebilir hazırlıklıyız anında gelicen alacağız ne kadar dursa okadar iyi ben 38 hedefliyorum (20 mayıs) ama her aherşey olabilir ,zaten bebek olmuş şimdi doğuracak kadar dedi:)))))
Artık her hafta gideceğim nst ye bağlanacağım .Kızlar havadisler böyle çok şükür şimdilik herşey yolunda darısı başınıza .....
yok ya tek çocuk olmaz yaaa biz 3 kardeşiz olanlar ortada. eşim taraf 12 kardeş ama sanırsın 2-3 kardeş gibi aralarındaki bağa hayran kalıyorum benkolay dogum yaparsam yaparım valla 3-4 nolacak...
Kızlar Günaydın....
ne pozitif bir dana
Hem dana hem de pozitif yerim senin tombul kollarını..
MAŞALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ANAM NE YEDİN SEN BÖYLEEE KAL GELDİ BANA 5 KİLO DOĞURURSUN KIZ. MAŞALLAH TÜTÜTÜTÜTTÜ 41 KERE ÇOK GÜZEL HABERLER BÜTÜN TOİK SENİ BEKLİYORDUKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?