yok ya tek çocuk olmaz yaaa biz 3 kardeşiz olanlar ortada. Eşim taraf 12 kardeş ama sanırsın 2-3 kardeş gibi aralarındaki bağa hayran kalıyorum benKolay dogum yaparsam yaparım valla 3-4 nolacak...
Sende sarıl bana noluurrr.. Iiki varınız zaten kimeye anlatamıyom burda çok dedikoducu bi yerde çalışıyorum .... Annemde gelsin istemiyorum aslında herşeye bi kurp bulur.. Gelmezde zaten gelmesinde istemiyoum
Kızlar Günaydın....
Dün nst de üç kere kasılma çıktı doktor normal dedi şimdiden sonra dahada artacak paniklenme dedi aklınızda olsun paniklenmeyin doğum hazırlığı......
Alttan rahim ağzını muayene etti rahimim dikişe kadar açılmış yani ipi söksek çocuk kucağıma düşecek pat diye :)))))))))))))) hiç sorun değil dedi dayandığı yere kadar dayansın dikiş sağlam tutar dedi
Kuzeyimiz almış başını gitmiş 2.550 gr olmuş bian şok oldum sorunmuki diye doktor hiç sorun değil ana yapılı uzun baba uzun yapılı çocukta onlara benziyecek tabiki normal doğum yaptırmayacağım için hiç sorun değil dedi içim rahatladı ......
Sezaryan günümü sordum ben tansiyonun var dikişin patlayabilir keseden su gelebilir hazırlıklıyız anında gelicen alacağız ne kadar dursa okadar iyi ben 38 hedefliyorum (20 mayıs) ama her aherşey olabilir ,zaten bebek olmuş şimdi doğuracak kadar dedi:)))))
Artık her hafta gideceğim nst ye bağlanacağım .Kızlar havadisler böyle çok şükür şimdilik herşey yolunda darısı başınıza .....
Kızlar Günaydın....
Dün nst de üç kere kasılma çıktı doktor normal dedi şimdiden sonra dahada artacak paniklenme dedi aklınızda olsun paniklenmeyin doğum hazırlığı......
Alttan rahim ağzını muayene etti rahimim dikişe kadar açılmış yani ipi söksek çocuk kucağıma düşecek pat diye :)))))))))))))) hiç sorun değil dedi dayandığı yere kadar dayansın dikiş sağlam tutar dedi
Kuzeyimiz almış başını gitmiş 2.550 gr olmuş bian şok oldum sorunmuki diye doktor hiç sorun değil ana yapılı uzun baba uzun yapılı çocukta onlara benziyecek tabiki normal doğum yaptırmayacağım için hiç sorun değil dedi içim rahatladı ......
Sezaryan günümü sordum ben tansiyonun var dikişin patlayabilir keseden su gelebilir hazırlıklıyız anında gelicen alacağız ne kadar dursa okadar iyi ben 38 hedefliyorum (20 mayıs) ama her aherşey olabilir ,zaten bebek olmuş şimdi doğuracak kadar dedi:)))))
Artık her hafta gideceğim nst ye bağlanacağım .Kızlar havadisler böyle çok şükür şimdilik herşey yolunda darısı başınıza .....
sağolasın canım benimfatocumm sıkma canını haklısın üzücü bir durum ama... inşallah bebeğinle birlikte tüm bunlar gececek
Fatma zaten hormonlarım kulaklarımdan fışkırıyo. neşeli olcaz tamam mı?
hüzün yok.
ben sana ölürüm yaaaaaa kıyamam ben sana.. Ne olur üzme kendini biz senin kardeşlerin gibi olamasakta onların yerine koy bizi. Bende burda kimseye anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum iyi ki sizde varsınız.. Neler söylüyoruz birbirimize acıları sevinçleri paylaşıyoruz.
Manyak gibi seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben sana ölürüm yaaaaaa kıyamam ben sana.. Ne olur üzme kendini biz senin kardeşlerin gibi olamasakta onların yerine koy bizi. Bende burda kimseye anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum iyi ki sizde varsınız.. Neler söylüyoruz birbirimize acıları sevinçleri paylaşıyoruz.
kızlar ben bugün evdeyim, azıcık ağrım vardı 2 gün rapor aldık işi şansa bırakmamak için, bugün giremeyebilirim, yarın da merak etmeyin..
yelkovan çok güzel haberler maşallah
karakan maşallahhhh kocaman yapmışsın kuzuyu
Fatmaaaaaaaaaa dünürümmmmmmmmmmmmmmm sıkma sen güzel , paşanın tekmelerini dinle
Fmgcim sen de neşelen
gerçi ben de pek neşeli değilim ama :)
off kelin merhemi olsa kafasına sürermiş
kızlar ben bugün evdeyim, azıcık ağrım vardı 2 gün rapor aldık işi şansa bırakmamak için, bugün giremeyebilirim, yarın da merak etmeyin..
Fatmaaaaaaaaaa dünürümmmmmmmmmmmmmmm sıkma sen güzel , paşanın tekmelerini dinle
Fmgcim sen de neşelen
Ben de hepinizi deli danalar gibi seviyoooommmm uleyyynnn....
Sülümannlarım benim...
yaptım dediğini su içtim şiştim hakikatten:)))))))))))))))))
Hormonlardan kuzucum elimde değil. Ben adet olacağım zaman da böyle oluyorum.
Kuzucuğum iyi çok şükür hiç bir sıkıntım yok ama böyle oluyor işte.
Doydum de kendi kendine. Büyük bir bardak su iç ohhh. Bitti gitti.
bilmiyomki egem inan psikolojim bozuldu doktora artık bişey yemicem dedim oda - güldü sen yemesende o seni yer bitirir dedi , çok kilolu olması iyi değil aslındada doktor gelişimi herşeyiyle uyumlu hiç sorun yok diyor
heeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttt yavrum benim beeeeeee.......
ayyyy bu arada sülüman yolluyo hürremi eski saraya.
sana noluyo beee dinlen uyu kızzz.gelinime ii bak dağ gibi kaynanası var burda onun söle onakızlar ben bugün evdeyim, azıcık ağrım vardı 2 gün rapor aldık işi şansa bırakmamak için, bugün giremeyebilirim, yarın da merak etmeyin..
Fmgcim sen de neşelen
Ben de hepinizi deli danalar gibi seviyoooommmm uleyyynnn....
Sülümannlarım benim...
endişelenme cnm. Senin topiğe ilk geldiğin günü hatırladım sabah otobüste gelirken. (aklımda senin dr haberin vardı) demiştin ya yatmam lazım dikişlerimin tutması lazım nasıl vakit geçecek bize takıl geçer demiştik. Bak kuzey kocaman paşa olmuş. Teyzesi pipisini yesin onun...
hemen merak
kız ipek bizimkilerde olmuştur inşallah okadar.
amaninnnnnnnn sakın doğuruyum deme.kızlar ben bugün evdeyim, azıcık ağrım vardı 2 gün rapor aldık işi şansa bırakmamak için, bugün giremeyebilirim, yarın da merak etmeyin..
Yelkovan çok güzel haberler maşallah
fatmaaaaaaaaaa dünürümmmmmmmmmmmmmmm sıkma sen güzel , paşanın tekmelerini dinle
fmgcim sen de neşelen
hahaha hemen mukayese..hemen merak
Kız ipek bizimkilerde olmuştur inşallah okadar.
önemli bişeyin yok dimi tatlım?
Güzelce dinlen bakalım.
Heeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttt yavrum benim beeeeeee.......
Ayyyy bu arada sülüman yolluyo hürremi eski saraya.
yaptım dediğini su içtim şiştim hakikatten:)))))))))))))))))
O cadı bulur bi yolunu ya gitmez, gitse de hemen dönmeyi bilir....
Ama bu sefer suçu yoktu yaa, haksız yere gidiyo hatun....
ıssırırım seni zati kız öykümü koyda bakalım bi :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?