2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabi canım olacaklar bak seninki 30 haftasında benden 130 gr azdı oda kız-erkek farkı ;kız dediğin narin olacak birazda :)))) iki hafta sonra git bak görecen

Ayy, inşallah karakan..
Biliyorsun baştan beri az kilo alıyordu ya benimki...Doktora 1 kiloyu geçmiş midir diye sordum kontrolde..1770 deyince ağladım sevinçten valla....İnşallah hep böyle kilo alsınlar, tombiş tosuncuklar olsunlar...

sen bi ağla zaten delü kız ne güzel bırak 1 kiloyu 2 kiloya ulaşmış bile öykü hanımlar

amin inşallah hepimiz bu arada doğumdan kaç ay sonra iş başı yapılmalı sizce ben 3 aydan sonra dıyorum ama kızıyolar fıkrınız nedır

Bana kalırsa hiç işbaşı yapılmamalı, yeni oyuncaklarımızla oynaşmalı bebişlerin tadını çıkarmalıyız....
ama malesef hayat şartları çok kötü..Ben doğuma kadar ne kadar çalışabilirsem çalışacağım, doğumdan sonra da en kısa sürede işe gelmem gerekiyor...

kız aklımdaydın nerdesin ..
Nasılsın yamanım nasıl
malatyaya mı gidicen memleketime:)
iyiyim canım, yaman çok hareketli bu ara hiç durmuyor sıpa:))) evlendiğimizden beri gitmek istiyorduk erteledik hep, şimdi bebek doğmadan gidip görelim diyor eşim. arkadaşlarımız da var orda çok ısrar ediyorlar. bakalım gidebiliriz inşallah... sen nasılsın???
iyiyim canım bu ara okuyup okuyup çıkıyorum, yazmak gelmedi nedense içimden:))) valla benim doktor 3 haftada bir çağırıyor, mardinde de bir doktora gidiyorum arada, 10 günde bir gitmiş oluyorum yani:)) bu hafta cuma ya da cumartesi gideceğim kendi doktoruma. izne de ayrılacağım, yarın son günüm okulda
valla şun çok doğuk ve kötü kış boyu bir kere yağdı mübarek şimdide sabahtan beri durmak bilmiyo ben cumadan haber verırım havayı ona göre gelırsiniz ..

bizde de ne şans var, tam niyetlendik gelmeye karı bulduk:))) gidersek cumadan çıkacağız büyük ihtimalle, perşembeden söyle sen:))

ballı, cevizli, tarçınlı süt içtik biz kızımlaaaaa
afiyet olsunnn

amin inşallah hepimiz bu arada doğumdan kaç ay sonra iş başı yapılmalı sizce ben 3 aydan sonra dıyorum ama kızıyolar fıkrınız nedır

ben 6 aylık olana kadar ek besinlere başlayana kadar çalışmamayı düşünüyorum ama kısmet. Inaşşallah ..

zaten ona daha iyi bir gelecek için çalışmak gerekmiyomu yine bebeklerimiz için her şey ama bunca sene okuduk çalıştık körelmekte doğru değil bence işte bi altı ay diyolar en az yanında olmak lazımmış

kızlar yaa şu göbişe bakın ya bizde böyle olursak :26: benim çatlamaya başlamış bile ama beyaz ve gözükmüyo bile dikkatli bakıldığında anca işte...

Eklentiler

• $catlak.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 22
Kuzu günlük ne kadar kahve içiyorsun canım sen bir de arada kola içiyormusun haftada 1 falan

Hiç çay içmezsem eğer, sabah 1 fincan kafeinsiz kahve..Öğle yemeğinden sonra 1 fincan türk kahvesi..Bazen misafir falan gelirse akşam da onlarla içiyorum ama tabi bu herzaman olmuyor..
Çay içersem kahve yok...
Kola haftada 2 kere içiyordum bi ara çok canım çekiyordu, artık içmiyorum...
Doktorum içebilirsin diyor, içiyorum ben de..
Bunların üstüne bir de her gün 1 browni, 1 paket de çiko yiyorum....
Kızım kafein bağımlısı olacak....Olsun varsın, sağlıklı olsun da, kahve iyi bişey bence, antioksidan özelliği bile varmış...
Eskiden 4-5 fincan içerdim ama en az...Alışveriş merkzlerindeki değişik kahveleri tatmaya da bayılırım...

ohhhh haraketli olsun koçum benimm..
Izine mi ayrılıyorsun ne güzel benim daha var ya((((((((( bitmedi gitti ..

tamadır haber verırım ben

3 ay sonra bırakamazmışım gibi geliyor bana. annem de uzakta, o kadar küçük bakıcıya veremem herhalde. ya şubatta başlarım ben ya da 1 yıl ücretsiz izin alırım.

Ooooohhhh, afiyet olsun, löp löp et olsun ezgi hanımaaa...

Afiyet olsun yarasın bebeğine

afiyet olsunnn..

sağolun teyzeleriiiiii

biz geldik gene ve geneee :)) ee naptınız bis yokken
hoşgeldinnnnn

fatmacım hepsiburada dan sürekli alışveriş yapan biri olarak, ürünle ilgili yorumları bulunmayanı pek tavsiye etmem, satılan bi ürün değil mantığındayım yorum yoksa... ve sanırım biraz büyük bi ürün...

3 ay sonra bırakamazmışım gibi geliyor bana. annem de uzakta, o kadar küçük bakıcıya veremem herhalde. ya şubatta başlarım ben ya da 1 yıl ücretsiz izin alırım.

mantıklı bende 6 ay dıye planlıyorum benımde bebıse bakacak kımse yok bakıcı tutcam galıba (

ohhhh haraketli olsun koçum benimm..
Izine mi ayrılıyorsun ne güzel benim daha var ya((((((((( bitmedi gitti ..

sonrasındaki izin hakkım boşa gitmeseydi ben de çalışabildiğim kadar çalışırdım da şu anda bir mantığı yok, ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi sinirlerim açısından. okul zıvanadan çıkmış, benim tahammül gücüm de azalmış her gün eve gelip ağlıyorum((

Evet biran önce çık..Yoksa dediğin gibi izin hakkın boşa gidecek..Yazın zaten tatil...
Memurluğun tek güzel tarafı ücretsiz izne falan çıkabiliyorsun, yasal haklarını kullanabiliyorsn..benim iznim başladı ama hala işteyim...Mayısın 15 inden önce de bırakmayı düşünmüyorlar, tabi ben bu tempoya dayanıp doğurmadan durabilirsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…