tabi canım olacaklar bak seninki 30 haftasında benden 130 gr azdı oda kız-erkek farkı ;kız dediğin narin olacak birazda :)))) iki hafta sonra git bak görecen
Valla biz de doyduk, şimdi de keyif kahvesi içiyoruz tiryaki kızımla...Dört dönüyo sıpa, kokusunu bile seviyo anası gibii...
Ayy, inşallah karakan..
Biliyorsun baştan beri az kilo alıyordu ya benimki...Doktora 1 kiloyu geçmiş midir diye sordum kontrolde..1770 deyince ağladım sevinçten valla....İnşallah hep böyle kilo alsınlar, tombiş tosuncuklar olsunlar...
amin inşallah hepimiz bu arada doğumdan kaç ay sonra iş başı yapılmalı sizce ben 3 aydan sonra dıyorum ama kızıyolar fıkrınız nedır
iyiyim canım, yaman çok hareketli bu ara hiç durmuyor sıpa:))) evlendiğimizden beri gitmek istiyorduk erteledik hep, şimdi bebek doğmadan gidip görelim diyor eşim. arkadaşlarımız da var orda çok ısrar ediyorlar. bakalım gidebiliriz inşallah... sen nasılsın???kız aklımdaydın nerdesin ..
Nasılsın yamanım nasıl
malatyaya mı gidicen memleketime:)
iyiyim canım bu ara okuyup okuyup çıkıyorum, yazmak gelmedi nedense içimden:))) valla benim doktor 3 haftada bir çağırıyor, mardinde de bir doktora gidiyorum arada, 10 günde bir gitmiş oluyorum yani:)) bu hafta cuma ya da cumartesi gideceğim kendi doktoruma. izne de ayrılacağım, yarın son günüm okuldaBirceee, ne yapıorsun...Ne zamandır denk gelmiyoruz yaaa...
Yaman bey nasıl, ikimizde bebişlerin sorunları azalınca doktora az gider olduk haaa...
Senin kontrol ne zaman...Gerçi daha yeni gittin ama...Alışmışız sık sık yaman beyden haberler duymaya...
valla şun çok doğuk ve kötü kış boyu bir kere yağdı mübarek şimdide sabahtan beri durmak bilmiyo ben cumadan haber verırım havayı ona göre gelırsiniz ..
afiyet olsunnnballı, cevizli, tarçınlı süt içtik biz kızımlaaaaa
amin inşallah hepimiz bu arada doğumdan kaç ay sonra iş başı yapılmalı sizce ben 3 aydan sonra dıyorum ama kızıyolar fıkrınız nedır
Bana kalırsa hiç işbaşı yapılmamalı, yeni oyuncaklarımızla oynaşmalı bebişlerin tadını çıkarmalıyız....
ama malesef hayat şartları çok kötü..Ben doğuma kadar ne kadar çalışabilirsem çalışacağım, doğumdan sonra da en kısa sürede işe gelmem gerekiyor...
biz geldik gene ve geneee :)) ee naptınız bis yokken
Kuzu günlük ne kadar kahve içiyorsun canım sen bir de arada kola içiyormusun haftada 1 falan
iyiyim canım, yaman çok hareketli bu ara hiç durmuyor sıpa:))) evlendiğimizden beri gitmek istiyorduk erteledik hep, şimdi bebek doğmadan gidip görelim diyor eşim. Arkadaşlarımız da var orda çok ısrar ediyorlar. Bakalım gidebiliriz inşallah... Sen nasılsın???
Iyiyim canım bu ara okuyup okuyup çıkıyorum, yazmak gelmedi nedense içimden:))) valla benim doktor 3 haftada bir çağırıyor, mardinde de bir doktora gidiyorum arada, 10 günde bir gitmiş oluyorum yani:)) bu hafta cuma ya da cumartesi gideceğim kendi doktoruma. Izne de ayrılacağım, yarın son günüm okulda
Bizde de ne şans var, tam niyetlendik gelmeye karı bulduk:))) gidersek cumadan çıkacağız büyük ihtimalle, perşembeden söyle sen:))
iyiyim canım, yaman çok hareketli bu ara hiç durmuyor sıpa:))) evlendiğimizden beri gitmek istiyorduk erteledik hep, şimdi bebek doğmadan gidip görelim diyor eşim. arkadaşlarımız da var orda çok ısrar ediyorlar. bakalım gidebiliriz inşallah... sen nasılsın???
iyiyim canım bu ara okuyup okuyup çıkıyorum, yazmak gelmedi nedense içimden:))) valla benim doktor 3 haftada bir çağırıyor, mardinde de bir doktora gidiyorum arada, 10 günde bir gitmiş oluyorum yani:)) bu hafta cuma ya da cumartesi gideceğim kendi doktoruma. izne de ayrılacağım, yarın son günüm okulda
bizde de ne şans var, tam niyetlendik gelmeye karı bulduk:))) gidersek cumadan çıkacağız büyük ihtimalle, perşembeden söyle sen:))
Ooooohhhh, afiyet olsun, löp löp et olsun ezgi hanımaaa...
Afiyet olsun yarasın bebeğine
afiyet olsunnn..
hoşgeldinnnnnbiz geldik gene ve geneee :)) ee naptınız bis yokken
fatmacım hepsiburada dan sürekli alışveriş yapan biri olarak, ürünle ilgili yorumları bulunmayanı pek tavsiye etmem, satılan bi ürün değil mantığındayım yorum yoksa... ve sanırım biraz büyük bi ürün...
afiyet olsunnn
ben 6 aylık olana kadar ek besinlere başlayana kadar çalışmamayı düşünüyorum ama kısmet. Inaşşallah ..
3 ay sonra bırakamazmışım gibi geliyor bana. annem de uzakta, o kadar küçük bakıcıya veremem herhalde. ya şubatta başlarım ben ya da 1 yıl ücretsiz izin alırım.
ohhhh haraketli olsun koçum benimm..
Izine mi ayrılıyorsun ne güzel benim daha var ya((((((((( bitmedi gitti ..
sonrasındaki izin hakkım boşa gitmeseydi ben de çalışabildiğim kadar çalışırdım da şu anda bir mantığı yok, ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi sinirlerim açısından. okul zıvanadan çıkmış, benim tahammül gücüm de azalmış her gün eve gelip ağlıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?