Evet biran önce çık..Yoksa dediğin gibi izin hakkın boşa gidecek..Yazın zaten tatil...
Memurluğun tek güzel tarafı ücretsiz izne falan çıkabiliyorsun, yasal haklarını kullanabiliyorsn..benim iznim başladı ama hala işteyim...Mayısın 15 inden önce de bırakmayı düşünmüyorlar, tabi ben bu tempoya dayanıp doğurmadan durabilirsem...
kızlar yaa şu göbişe bakın ya bizde böyle olursak :26: Benim çatlamaya başlamış bile ama beyaz ve gözükmüyo bile dikkatli bakıldığında anca işte...
evet haklar açısından iyiyiz gerçekten. mayısın 15i geç değil mi canım. bütün gün oturmak da mahvediyor insanı. ben bir kafeye bile gidince oturamıyorum artık, sırtım ve kaburgam çok rahatsız ediyor. Allah kızların yardımcısı olsun diyorum hep...
one beeeeeeeeeee ben 2. Doğurcamda okadar kilo aldım bi tane çatlak yok. Ayy bide açmış koymuş karnını pis karı
kuzu senin bebişe kim bakacak canım işe başlayınca
Allah sabır versin canım, ben millet doğurmaya başlayınca artık bekleyemeyeceğim...O zaman günler hiç geçmeyecek gibi gelior..
Hiç çay içmezsem eğer, sabah 1 fincan kafeinsiz kahve..Öğle yemeğinden sonra 1 fincan türk kahvesi..Bazen misafir falan gelirse akşam da onlarla içiyorum ama tabi bu herzaman olmuyor..
Çay içersem kahve yok...
Kola haftada 2 kere içiyordum bi ara çok canım çekiyordu, artık içmiyorum...
Doktorum içebilirsin diyor, içiyorum ben de..
Bunların üstüne bir de her gün 1 browni, 1 paket de çiko yiyorum....
Kızım kafein bağımlısı olacak....Olsun varsın, sağlıklı olsun da, kahve iyi bişey bence, antioksidan özelliği bile varmış...
Eskiden 4-5 fincan içerdim ama en az...Alışveriş merkzlerindeki değişik kahveleri tatmaya da bayılırım...
35. haftam mayıs 14 de doluyor...Ona göre hesap yapıyor bizimkiler..Ama o kadar dayanabileceğimi zannetmiyorum ben...Ya ben oturunca iyiyim de, yatınca yerimden kalkamıyorum, evde de olsam hiç yatıp uzanmıyorum hep oturuyorum, otururken bi sıkıntı olmuyor..
birce benimde sırtım ağrıyor çok zorlanıyorum artık ama ne yapalım bir ay maaş almak için uğraşıyoruz masraflar çoğaldı allah sağlıklı evlat versinde..evet haklar açısından iyiyiz gerçekten. Mayısın 15i geç değil mi canım. Bütün gün oturmak da mahvediyor insanı. Ben bir kafeye bile gidince oturamıyorum artık, sırtım ve kaburgam çok rahatsız ediyor. Allah kızların yardımcısı olsun diyorum hep...
sonrasındaki izin hakkım boşa gitmeseydi ben de çalışabildiğim kadar çalışırdım da şu anda bir mantığı yok, ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi sinirlerim açısından. Okul zıvanadan çıkmış, benim tahammül gücüm de azalmış her gün eve gelip ağlıyorum((
off büyük konuşma kızben çatlamaya başladım valla napcam bilmiyorum sürmediğim krem kalmadı , ama benim beyaz çatlıyo kırmızı değil az bişey var şimdilik ama ilerde nolur bilemem :84:
one beeeeeeeeeee ben 2. Doğurcamda okadar kilo aldım bi tane çatlak yok. Ayy bide açmış koymuş karnını pis karı
kuzuuuu sendemı brownıcısınnn bayılıyorum yaaa hele neskafe ıleee off offf
mantıklı bende 6 ay dıye planlıyorum benımde bebıse bakacak kımse yok bakıcı tutcam galıba(
kuzuuuu sendemı brownıcısınnn bayılıyorum yaaa hele neskafe ıleee off offf
Kız ben hergün bebe yağı sürüyom hiç çatlak yok...
Ama bazısının doğuma kadar olmuyormuş, doğum olunca göbek küçülünce belli oluyormuş hep çatlaklar...
offfffffff nasıl çatlamış öyle... deri yapısından demekki... 7-8 ay civarında ama resmen içten parçalanmış. şükür yarabbimmmmmkızlar yaa şu göbişe bakın ya bizde böyle olursak :26: benim çatlamaya başlamış bile ama beyaz ve gözükmüyo bile dikkatli bakıldığında anca işte...
Ben bu kiloları boşa mı aldım kız...Günde 3 öğün yesem hayır demem...Çok seviyoruz kızımla ikimiz...Gerçi çocuğa suç bulmayayım, ben eskiden beri tatlı şeyleri çok severim...
ayyy ege öldüm gülmekten ama bende onun yolunda ilerliyorum sanki biraz biraz çatlamaya başladım bende mi pis olcam şimdi
kıs ver benım onume 1 pakeyı yerım bayılıyorum brownıyeee ayyy cok canım ıstedı gıdıp alsammı napsam bakaldann........
ablamında öyle oldu evet, doğumdan sonra karnıma baktığımda şok olmştum demişti... aman ne biliyim kuzu ya ciltle alakalı biraz da... bizim bina da bi kadın var 26 yaşında 3.ye hamile, göbeğinde ne çatlak var ne kıl tüy bembeyaz... ciltten cilde değişiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?