2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet haklar açısından iyiyiz gerçekten. mayısın 15i geç değil mi canım. bütün gün oturmak da mahvediyor insanı. ben bir kafeye bile gidince oturamıyorum artık, sırtım ve kaburgam çok rahatsız ediyor. Allah kızların yardımcısı olsun diyorum hep...

35. haftam mayıs 14 de doluyor...Ona göre hesap yapıyor bizimkiler..Ama o kadar dayanabileceğimi zannetmiyorum ben...Ya ben oturunca iyiyim de, yatınca yerimden kalkamıyorum, evde de olsam hiç yatıp uzanmıyorum hep oturuyorum, otururken bi sıkıntı olmuyor..

one beeeeeeeeeee ben 2. Doğurcamda okadar kilo aldım bi tane çatlak yok. Ayy bide açmış koymuş karnını pis karı

off büyük konuşma kız ben çatlamaya başladım valla napcam bilmiyorum sürmediğim krem kalmadı , ama benim beyaz çatlıyo kırmızı değil az bişey var şimdilik ama ilerde nolur bilemem :84:

kuzu senin bebişe kim bakacak canım işe başlayınca

Hiç kimseeee....
Patronla pazarlık aşamasındayım, bu bebek karnımda çalışıyo, doğunca da getirecem diye..
Yani ilk zaman mecbur getirmek zorundayım, görümcem var 5 aylık hamile...O bakacak ama, o da doğurdu etti diyesiye yavrum yazık ofise gelip gidecek benimle...

Allah sabır versin canım, ben millet doğurmaya başlayınca artık bekleyemeyeceğim...O zaman günler hiç geçmeyecek gibi gelior..

kuzuuuu sendemı brownıcısınnn bayılıyorum yaaa hele neskafe ıleee off offf

iyi bari, çalışabilirsin o zaman. ben aynı pozisyonda uzun süre duramıyorum, sırt ağrısı çekiyorum.

birce benimde sırtım ağrıyor çok zorlanıyorum artık ama ne yapalım bir ay maaş almak için uğraşıyoruz masraflar çoğaldı allah sağlıklı evlat versinde..

çık cnm çık sonrası yok senin. Rahatca damadımı büyüt inşallahhhhhhhhh

off büyük konuşma kız ben çatlamaya başladım valla napcam bilmiyorum sürmediğim krem kalmadı , ama benim beyaz çatlıyo kırmızı değil az bişey var şimdilik ama ilerde nolur bilemem :84:

Kız ben hergün bebe yağı sürüyom hiç çatlak yok...
Ama bazısının doğuma kadar olmuyormuş, doğum olunca göbek küçülünce belli oluyormuş hep çatlaklar...

Kız ben hergün bebe yağı sürüyom hiç çatlak yok...
Ama bazısının doğuma kadar olmuyormuş, doğum olunca göbek küçülünce belli oluyormuş hep çatlaklar...

ablamında öyle oldu evet, doğumdan sonra karnıma baktığımda şok olmştum demişti... aman ne biliyim kuzu ya ciltle alakalı biraz da... bizim bina da bi kadın var 26 yaşında 3.ye hamile, göbeğinde ne çatlak var ne kıl tüy bembeyaz... ciltten cilde değişiyor...

kızlar yaa şu göbişe bakın ya bizde böyle olursak :26: benim çatlamaya başlamış bile ama beyaz ve gözükmüyo bile dikkatli bakıldığında anca işte...
offfffffff nasıl çatlamış öyle... deri yapısından demekki... 7-8 ay civarında ama resmen içten parçalanmış. şükür yarabbimmmmm

Ben bu kiloları boşa mı aldım kız...Günde 3 öğün yesem hayır demem...Çok seviyoruz kızımla ikimiz...Gerçi çocuğa suç bulmayayım, ben eskiden beri tatlı şeyleri çok severim...

kıs ver benım onume 1 pakeyı yerım bayılıyorum brownıyeee ayyy cok canım ıstedı gıdıp alsammı napsam bakaldann........

İnşallah bizde fazla olmaz, olursa da üzülme kız, onlar bize bebişlerimizden hatıraa...
Sanki göbeğimizi açıp açıp da mı dolaşacağız..Olmasa iyi de, olursa da, sağlık olsun bee...Öyküye gösteririm ilerde, bak kızım bunlar senin ilk eserin, ilk resmin diyeee...
Ressam olsun benim kızım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…