2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya karnımı bırak baldırlarımda çatlamış hatta popommm dün gördüm

yazın tatile gidince çatlaklar bana bak der

hadi bütün mayo giy göbüş kapansın dicem ya baldırlar nolucak

avonun sıkılaştırıcı losyonlarından kullansam diyorum doğumdan sonra faydası olur mu acep:26:

daha memişleri sölemedim onlarda aldı başını gidiyor çatlıcak alarm veriyo

offf delik deşik oldum doğum olduktan sonra sıkı bi bakıma ihtiyacım var

Daha çatlağım yok, hem de o kadar şiştim ama sanırım benim de gögüsler çatlayacak..sanki içinde damarlar çıkmaya başladı....

göbekte şimdilik yok benim ama göğüslerimde kırmızı çizgiler var((

kızlar merhaba browni muhabbetine girmişsiniz ben de geçenlerde yapmayı düşündüm ama ayırdığınız sosunda çiğ yumurta var diye yapmadım o kadardan bir şey olmaz mı acaba? ne dersiniz?

kızlar merhaba browni muhabbetine girmişsiniz ben de geçenlerde yapmayı düşündüm ama ayırdığınız sosunda çiğ yumurta var diye yapmadım o kadardan bir şey olmaz mı acaba? ne dersiniz?

yumurtayı ayrı yerde köpürt, sosu ayır, sonra ekle...Böylece sosu yumurtasız olur....Ben yumurtalı soslu yapmıyorum kesinlikle ...
Ya da mikrodalgada pişiriyorum, 7 dakikada pişiyo, içi de ıslak gibi oluyo, sonuçta işlem görmüş oluyo, çiğ olmuyo yumurtalar...

damarlar normal canım. hatta ben hamile kalmadan burdan belirtilere bakardım göğüste damarların artması yazardı hep. doğumdan sonra gidiyormuş onlar.

valla bende karında yok ama gögüslerim küçüktü darmadağın oldu hep çatladı ne yapayım artık battı balık yan gider :))

merve o çatlak fotosunu görünce gittim hemen yağlanndım ilk hamilelikte yok ama bu sefer 5 sene daha yaşlıyım hiç belli olmaz. gerçi çatlayacağı varsa sürsen de çatlıyormuş

kuzu mıkrodalgada dahamı guzel oluyooo bende evde yapmıom cıg yumurtalı dıyee bıde evde yaparsam hepsını yerım ben onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…