sussana kızzzzzzz pisssssssssssss canım istedi döverim valla
ayyy ege öldüm gülmekten ama bende onun yolunda ilerliyorum sanki biraz biraz çatlamaya başladım bende mi pis olcam şimdi
hay browninizi yiyim susun yaaaaaaaaaaa
kıs ver benım onume 1 pakeyı yerım bayılıyorum brownıyeee ayyy cok canım ıstedı gıdıp alsammı napsam bakaldann........
hay browninizi yiyim susun yaaaaaaaaaaa
Gelin bacılar benim stoğum var işyerinde...Hepimize yeter....
offf offf bakıcı demeyın yaaaa
sen nerde oturuyosun cnm ıstla delsen kolay ısın
ya karnımı bırak baldırlarımda çatlamış hatta popommm dün gördüm
yazın tatile gidince çatlaklar bana bak der
hadi bütün mayo giy göbüş kapansın dicem ya baldırlar nolucak
avonun sıkılaştırıcı losyonlarından kullansam diyorum doğumdan sonra faydası olur mu acep:26:
daha memişleri sölemedim onlarda aldı başını gidiyor çatlıcak alarm veriyo
offf delik deşik oldum doğum olduktan sonra sıkı bi bakıma ihtiyacım var
ya karnımı bırak baldırlarımda çatlamış hatta popommm dün gördüm
yazın tatile gidince çatlaklar bana bak der
hadi bütün mayo giy göbüş kapansın dicem ya baldırlar nolucak
avonun sıkılaştırıcı losyonlarından kullansam diyorum doğumdan sonra faydası olur mu acep:26:
daha memişleri sölemedim onlarda aldı başını gidiyor çatlıcak alarm veriyo
offf delik deşik oldum doğum olduktan sonra sıkı bi bakıma ihtiyacım var
Ben bi çıkayım kızlar birazdan gelirim
Daha çatlağım yok, hem de o kadar şiştim ama sanırım benim de gögüsler çatlayacak..sanki içinde damarlar çıkmaya başladı....
yalnız değilsin şekerim merak etme
kızlar merhaba browni muhabbetine girmişsiniz ben de geçenlerde yapmayı düşündüm ama ayırdığınız sosunda çiğ yumurta var diye yapmadım o kadardan bir şey olmaz mı acaba? ne dersiniz?
damarlar normal canım. hatta ben hamile kalmadan burdan belirtilere bakardım göğüste damarların artması yazardı hep. doğumdan sonra gidiyormuş onlar.
damarlar normal canım. hatta ben hamile kalmadan burdan belirtilere bakardım göğüste damarların artması yazardı hep. doğumdan sonra gidiyormuş onlar.
yumurtayı ayrı yerde köpürt, sosu ayır, sonra ekle...Böylece sosu yumurtasız olur....Ben yumurtalı soslu yapmıyorum kesinlikle ...
Ya da mikrodalgada pişiriyorum, 7 dakikada pişiyo, içi de ıslak gibi oluyo, sonuçta işlem görmüş oluyo, çiğ olmuyo yumurtalar...
İnşallah giderler yaa, damar damar oldu içi...Süt de geliyo...Hollanda ineği oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?