2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet mikrodalga yok ama sosu ayrı yapmayı düşündüm ben de...süte kakao ve şeker ekleyip o şekilde ıslatırım dedim aynı lezzet yakalanıyor demekki ben de yapayım bari değişiklik olsun:)

Son düzenleme:
merve o çatlak fotosunu görünce gittim hemen yağlanndım ilk hamilelikte yok ama bu sefer 5 sene daha yaşlıyım hiç belli olmaz. gerçi çatlayacağı varsa sürsen de çatlıyormuş

cilt yapısından kaynaklanıyor biraz da canım benim çatlamaya müsait bi vucudum var spor yaparken kilo alıp vermekten çatlamıştım zamanında bi karnım sağlamdı o da burak beye feda napalım vazelin de iyi geliyormuş bende vazelin sürdüm az önce...

kuzu mıkrodalgada dahamı guzel oluyooo bende evde yapmıom cıg yumurtalı dıyee bıde evde yaparsam hepsını yerım ben onun

Canım ben aşçılık kursundan öğrenmiştim...Mikrodalgada browni, çok güzel oluyor..İstersen tarifini vereyim özelden mesaj atıp ta..Kızların canını yeteri kadar çektirdik..Bi de pratik bişey, hemen çırpıp 7 dakikada pişiyo, fırında 45 dakika beklemek hiç pratik glmiyor bana...

aaa super olur valla canımm sımdıden tesekkur ederımmm........

Bebe yağı sürüyorum herrgün...Bi de öyküm e vitamini kapsülü demişti...1 kez ondan sürdüm...
2 kez daha süreceğim...O zaman yara falan olmuyormuş...

bak bunu duymamıştım bana lansinoh diye bir krem soyledıler bırdew doğum anında tum arkadaslar kulak verın buna dogruluk payı deneyenler tarafından kanıtlanmıstır bebege sut vermeden once meme ucuna sogan surup ondan sonra ılk emzırme yapılınca catlamıyormus cok kısı soyledı bunu denıycem haberınız olsun

arkadaşalar bilginiz olsun diye söylüyorum 2 ay önce teyzemin kızı doğum yaptı kendısı başhemşiredir onlara gittiğimde bana dediği bebek doğar doğmaz bir kaşık şekerli su verip öyle emzirki bebekte sarılık olmasın dedi galiba sarılığın nedeni kan şekeri düşmesiymiş bebek doğduğunda bilginiz olsun sizde bi araştırın isternesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…