evet mikrodalga yok ama sosu ayrı yapmayı düşündüm ben de...süte kakao ve şeker ekleyip o şekilde ıslatırım dedim aynı lezzet yakalanıyor demekki ben de yapayım bari değişiklik olsun:)yumurtayı ayrı yerde köpürt, sosu ayır, sonra ekle...Böylece sosu yumurtasız olur....Ben yumurtalı soslu yapmıyorum kesinlikle ...
Ya da mikrodalgada pişiriyorum, 7 dakikada pişiyo, içi de ıslak gibi oluyo, sonuçta işlem görmüş oluyo, çiğ olmuyo yumurtalar...
merve o çatlak fotosunu görünce gittim hemen yağlanndımilk hamilelikte yok ama bu sefer 5 sene daha yaşlıyım hiç belli olmaz. gerçi çatlayacağı varsa sürsen de çatlıyormuş
İnşallah giderler yaa, damar damar oldu içi...Süt de geliyo...Hollanda ineği oldum...
benim göğüsler de harita gibi. yeşil damarları takmıyorum, gider onlar. ama kırmızı çizgiler canımı sıkıyor.İnşallah giderler yaa, damar damar oldu içi...Süt de geliyo...Hollanda ineği oldum...
benim göğüsler de harita gibi. yeşil damarları takmıyorum, gider onlar. ama kırmızı çizgiler canımı sıkıyor.
kuzu mıkrodalgada dahamı guzel oluyooo bende evde yapmıom cıg yumurtalı dıyee bıde evde yaparsam hepsını yerım ben onun
ayy bendede süt geliyo süt rengi degil ama beyaz beyaz gelıyo meme ucu kreme basladınmı
o kırmızı çizgilerin çatlak olduğundan haberin vardır umarım bircecim
işte o yüzden canımı sıkıyor ya onlar
Canım ben aşçılık kursundan öğrenmiştim...Mikrodalgada browni, çok güzel oluyor..İstersen tarifini vereyim özelden mesaj atıp ta..Kızların canını yeteri kadar çektirdik..Bi de pratik bişey, hemen çırpıp 7 dakikada pişiyo, fırında 45 dakika beklemek hiç pratik glmiyor bana...
Bebe yağı sürüyorum herrgün...Bi de öyküm e vitamini kapsülü demişti...1 kez ondan sürdüm...
2 kez daha süreceğim...O zaman yara falan olmuyormuş...
nasıl e vitamini kapsülünü kırıp göğüs uçlarına mı sürüyoruz 3 kere sürmek yeterlimiymiş
ya onlar pis kokuyor ama
Bebe yağı sürüyorum herrgün...Bi de öyküm e vitamini kapsülü demişti...1 kez ondan sürdüm...
2 kez daha süreceğim...O zaman yara falan olmuyormuş...
Pis falan ne yapacan, ben sürdüm..Zaten saçıma sürüyordum evde vardı...Aynen dediğin gibi kapsülü kırdım sürdüm...
ayy bendede süt geliyo süt rengi degil ama beyaz beyaz gelıyo meme ucu kreme basladınmı
32. hafta geldi ben lansinoha başladım dün akşam kızlar.
her akşam sürücem.
selam kızlar.
kuzu browni tarifini bana da atsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?