arkadaşalar bilginiz olsun diye söylüyorum 2 ay önce teyzemin kızı doğum yaptı kendısı başhemşiredir onlara gittiğimde bana dediği bebek doğar doğmaz bir kaşık şekerli su verip öyle emzirki bebekte sarılık olmasın dedi galiba sarılığın nedeni kan şekeri düşmesiymiş bebek doğduğunda bilginiz olsun sizde bi araştırın isternesiz
selam kızlar.
kuzu browni tarifini bana da atsana :)
bende baslayayım ozaman
guluyorummmmm sadeceeeeeeeeeee :)):):):):):):)
Tamam canım, chanelle attım şimdi, aynı mesajı sana da yollayayım...
32'de başlamak lazımmış.
niye kız?
bi yerde okumuştum göğüs ucu yaralarının esas nedeni sadece göğüs ucunu verdik mi yara olurmuş kahverengi yerle beraber verecekmişiz:76:
Annemden duymuştum bu söylediğini ama şimdi sadece anne sütü verin diyorlar bol bol emzirin diyorlar neye inanacağımızı şaşırdık vallaha
aaaaaaa bunu da duymamıştım içim fena oldu yaaaşu göğüs ucu kopan arkadaşını duyduktan sonra bidaha kendime gelemedim
32'de başlamak lazımmış.
niye kız?
ayyyy nefesim daralıo ateşler basıyo oturduğum yerde..
canım sıkılıyor hayır olsunnn.. yanaklarım alev gibi yanıyorr. bunaldımmmmmmmmmmmm
burası da çok soğuk sıkıldım soğuktan cumartesi izmire gidiyorum artık eylüle kadar da ordayım inşallah
ayyyy nefesim daralıo ateşler basıyo oturduğum yerde..
canım sıkılıyor hayır olsunnn.. yanaklarım alev gibi yanıyorr. bunaldımmmmmmmmmmmm
al benden de o kadar aynen ateş basıyor içim yanıyor. iyi ki temmuz sıcağını geçirmiyoruz ben bilirim o halleri
yemeyı sevenler nası bellı oluyo dıyeee... bende ıstedimmmmmm tarifii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?