bilmiyorummmmmmmmmmm
yanıyorummmmmmmmmmmmmm
yüzümü yıkadım kıpkırmızıyım. eylül gibi oldu yanaklarım
bilmiyorummmmmmmmmmm
yanıyorummmmmmmmmmmmmm
ali kaptan deennen harem kurmak istiyo herhalde
12 dakikada pişer...Küçük kalıpta...
Silikon kalıp 1 dakikaysa - küçük kalıp için artı 2-3 dakika , eğer kalıp biraz derinse 4-5 dakika ekliyorum ben...Kursta bu şekilde tarif etmişlerdi süreleri...
ama mikrodalgada çok derin kalıpta pişirirsen içi pişmeyebilir...Islak kalabilir...Fazla derin olmayan bi borcamda falan 12 dakikada olur canım...
browni
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
3/4 su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı kakao
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu-vanilya
damla çikolata.
Yapıılışı:
Yağ,süt,vanilya-kakao karıştır.1 su bardağını ayır.Diğer malzemeleri ekle çırp.Yağ ve toz şeker serpilmiş minik silikon kalıplara(normal tepside de olur ama 1-2 dkakika fazla pişirmen gerekir sanırım..)dök..Çok dökme kabarıyor, taşar..
600 w ayarında 10 dakika pişir..
Fırından çıkınca mutfak şırıngası ile 3-5 yerinden delip sosu enjekte et...Çatalla da delebilirsin..
Ben genelde kolaylık olsun diye un kabartma tozu şekeri ölçüp karıştırıp saklama kabına koyuyorum dolaba kaldırıyorum..Yapacağım zaman sırf sıvıları hazırlamak kalıyor..Çok pratik oluyor..Eşim çok sever, biz genelde 2-3 günde bir mutlaka yaparız..
Denersen afiyet olsun canım...
bilmiyorummmmmmmmmmm
yanıyorummmmmmmmmmmmmm
eski karısını kıskanıyo delikızım ben seviyorum valla hatta ablamı flan da alıştırdım
Ne sırrı kız, tarif benim değil ki...
Herşeyi paylaşıyoz burda, bi kek tarifi mi paylaşmayacağız...
:)))))))) ya sorma kızarmış piliç:)he heeee çok tatlı olmuştur o zaman
az ayaklarını havaya kaldır canım tansıyonun dusmustur belkı yada bı tuzlu ayran ıc ıyı gellir
ben normal fırında deneyeceğim olur herhalde diye düşünüyorum:)
benim mikrodalgamın hangi ayarında pişirecem bunu bilmiyorum kiiiiiiiiiiiii:84::84::84:
Ya gidin bakkaldan browni alın yada bi cafeye gidin suflle ve dondurma yiyin uğraşmayın ..
Ya gidin bakkaldan browni alın yada bi cafeye gidin suflle ve dondurma yiyin uğraşmayın ..
öffffff şiştim valla. Hayırdır inşallah.
Içim sıkılıyo.
he valla hiç bana göre uğraşlar değilhem bulaşık da çıkmaz, değil mi ağammmm....
sorma valla çalışan kadın olunca uğraşamıyorum en kolayı puding onu bile üşeniyorum. Al hazır ye. Patladı gitti.bence de yaa çok zahmetli geldi bana hiç uğraşamam öle hamurla kekle zaten becerimde yoktur
Yazık eşimde hiç istemez benden pasta börek beceremediğimi bildiği için
En iyisi hazır al yee yada anneme yaptırırım:76:
kolay gelsin cnm görüşürüzkızlar ben çıkıyorum az önce elektrikler gitti yazamadım akşama kayınvalidemler gelicek galiba hazırlık yapmam lazım yemek fln yani kendinize iyi bakın.
[ı]kuzu[/ı] tarifini de aldım denicem ama normal fırında kaç dereceye atıcaz benm mikrodalga yok yazarsan sevinirim belki akşama yaparım.
Herkez kendine iyi baksın görüşürüz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?