2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ok tatlım sağol

sağol canım ellerine sağılk:)

Ya gidin bakkaldan browni alın yada bi cafeye gidin suflle ve dondurma yiyin uğraşmayın ..

bence de yaa çok zahmetli geldi bana hiç uğraşamam öle hamurla kekle zaten becerimde yoktur

yazık eşimde hiç istemez benden pasta börek beceremediğimi bildiği için

en iyisi hazır al yee yada anneme yaptırırım:76:

kızlar ben çıkıyorum az önce elektrikler gitti yazamadım akşama kayınvalidemler gelicek galiba hazırlık yapmam lazım yemek fln yani kendinize iyi bakın.
kuzu tarifini de aldım denicem ama normal fırında kaç dereceye atıcaz benm mikrodalga yok yazarsan sevinirim belki akşama yaparım.
herkez kendine iyi baksın görüşürüz arkadaşlar

Ya gidin bakkaldan browni alın yada bi cafeye gidin suflle ve dondurma yiyin uğraşmayın ..

vallaha iyi fikir ama işte böyle küçük bir ilçede olunca bulamıyorsun hele sufleyi hiç bulamam.:) geçen gün kasaba gittim et istedim ama julyen doğrayın dedim o ne abla dedi neyse artık büyük şehre göç ediyorum cumartesi:)

hem bulaşık da çıkmaz, değil mi ağammmm....
he valla hiç bana göre uğraşlar değil

sorma valla çalışan kadın olunca uğraşamıyorum en kolayı puding onu bile üşeniyorum. Al hazır ye. Patladı gitti.

kolay gelsin cnm görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…