2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fmg, bi baksana gelmiş mi...
chanell e yolladığımı sana da yolladım ama, aktar diyordu o şekilde yaptım, oldu mu bilmiyorum..Olmadıysa bi daha yazayım....

kız birbirinize yollayacagınıza şuraya koyunda bizde öğrenelim mikrodalgamız yok ama birgün olur elbet

canım 100 mesaj olmadıgı ıcın ordann yazamadım editore maıl at hangı gun saat kacta yayınladıysan o ordan sıler tatlım

canım 100 mesaj olmadıgı ıcın ordann yazamadım editore maıl at hangı gun saat kacta yayınladıysan o ordan sıler tatlım

saol canım. ben de diyorum bu kız niye bana cvp yazmıyo, yoksa beni sallamıyo mu dedim pardon o zaman...

kuzuuuu cidden şu tarifi buraya atsana biz de alalım, deneyim bi

browni
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
3/4 su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı kakao
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu-vanilya
damla çikolata.

Yapıılışı:
Yağ,süt,vanilya-kakao karıştır.1 su bardağını ayır.Diğer malzemeleri ekle çırp.Yağ ve toz şeker serpilmiş minik silikon kalıplara(normal tepside de olur ama 1-2 dkakika fazla pişirmen gerekir sanırım..)dök..Çok dökme kabarıyor, taşar..
600 w ayarında 10 dakika pişir..
Fırından çıkınca mutfak şırıngası ile 3-5 yerinden delip sosu enjekte et...Çatalla da delebilirsin..

Ben genelde kolaylık olsun diye un kabartma tozu şekeri ölçüp karıştırıp saklama kabına koyuyorum dolaba kaldırıyorum..Yapacağım zaman sırf sıvıları hazırlamak kalıyor..Çok pratik oluyor..Eşim çok sever, biz genelde 2-3 günde bir mutlaka yaparız..
Denersen afiyet olsun canım...

bende yapayım hemen :):)

kuzu fırın tepsisinde pişirsek yine 10dk.da pişer mi?
illa kalıp için mi bu tarif?

12 dakikada pişer...Küçük kalıpta...

Silikon kalıp 1 dakikaysa - küçük kalıp için artı 2-3 dakika , eğer kalıp biraz derinse 4-5 dakika ekliyorum ben...Kursta bu şekilde tarif etmişlerdi süreleri...
ama mikrodalgada çok derin kalıpta pişirirsen içi pişmeyebilir...Islak kalabilir...Fazla derin olmayan bi borcamda falan 12 dakikada olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…