fmg, bi baksana gelmiş mi...
chanell e yolladığımı sana da yolladım ama, aktar diyordu o şekilde yaptım, oldu mu bilmiyorum..Olmadıysa bi daha yazayım....
canım sıkılıyor hayır olsunnn.. yanaklarım alev gibi yanıyorr. bunaldımmmmmmmmmmmm
fmg, bi baksana gelmiş mi...
chanell e yolladığımı sana da yolladım ama, aktar diyordu o şekilde yaptım, oldu mu bilmiyorum..Olmadıysa bi daha yazayım....
ben de çok özledim....yazlıkları çıkardım bavulumu hazırlıyorum yavaş yavaş:) kocamdan ayrı kalacağım biraz ama napıyım 14 saat yolum var riske girip de daha geç gitmek istemiyorumMemleketimmmmmmm.....
İyice kokla kız havasını....Özledim valla...
kız birbirinize yollayacagınıza şuraya koyunda bizde öğrenelim mikrodalgamız yok ama birgün olur elbet
bugun öyle bir geçer zaman ki var holleyali balıkçıyı öldürcek mi acaba?
canım 100 mesaj olmadıgı ıcın ordann yazamadım editore maıl at hangı gun saat kacta yayınladıysan o ordan sıler tatlım
ayy hiç sevmiyorum o diziyi yaaa
saol canım. ben de diyorum bu kız niye bana cvp yazmıyo, yoksa beni sallamıyo mu dedimpardon o zaman...
kuzuuuu cidden şu tarifi buraya atsana biz de alalım, deneyim bi
Kız istiyorsanız koyarız ne demek...
Ben zaten herkesin yeterince canı çekti diye özelden yollayayım demiştim...Tamam buraya da kopyalarım yazdığım mesajı..
nolduuuu yavrucum yaaaaaaaaa..........
browni
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
3/4 su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı kakao
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu-vanilya
damla çikolata.
Yapıılışı:
Yağ,süt,vanilya-kakao karıştır.1 su bardağını ayır.Diğer malzemeleri ekle çırp.Yağ ve toz şeker serpilmiş minik silikon kalıplara(normal tepside de olur ama 1-2 dkakika fazla pişirmen gerekir sanırım..)dök..Çok dökme kabarıyor, taşar..
600 w ayarında 10 dakika pişir..
Fırından çıkınca mutfak şırıngası ile 3-5 yerinden delip sosu enjekte et...Çatalla da delebilirsin..
Ben genelde kolaylık olsun diye un kabartma tozu şekeri ölçüp karıştırıp saklama kabına koyuyorum dolaba kaldırıyorum..Yapacağım zaman sırf sıvıları hazırlamak kalıyor..Çok pratik oluyor..Eşim çok sever, biz genelde 2-3 günde bir mutlaka yaparız..
Denersen afiyet olsun canım...
kuzu fırın tepsisinde pişirsek yine 10dk.da pişer mi?
illa kalıp için mi bu tarif?
böööööööööööö
ben bayılıyorum valla.
ayy hiç sevmiyorum o diziyi yaaa
yok yok sen sırrını vermek istemiyorsunbekliyoruz canım tarifi merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?