2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebegın pozısyonuna gore bızı rahatsız edıyor galıba uykularımızda
benım gecenlerde uyku duzenın cok bozulmustu rahay yatamıyodum uyuyamıyodum
sımdı hareketklerı tekmelerı asagı dogru ındı heralde dedım ters dondu ve sımdı uykularım hıc bozulmuyo rahat yatıyorum.

benimki yukarda daha kafası hemen gögsümün altında hissediyorum bazen altıma dogru tepiyo ayakları ile elimle tutuyorum şeyimi çıkacak sanıyorum

Kızlar günaydın diyip kaçıyorum, bugün yokum işler çok yoğun..Beni merak etmeyinnn...Kazık gibiyimmm...
Öpüyorum hepinizi, bugün sülümannnnnn var....

cnm selam ne güzel kızlarınla halletmişsin işlerini. artık aslı okula başlayana kadar böylemi idare edicez. ben özlerim seni.

Kızlar günaydın diyip kaçıyorum, bugün yokum işler çok yoğun..Beni merak etmeyinnn...Kazık gibiyimmm...
Öpüyorum hepinizi, bugün sülümannnnnn var....
kolay gelsin bebişim. arada bi gir ama hepten bırakma

herkeze günaydıııınnnnn nasılsınız şekerler bebişler nasıl benim kızın maşallahı var dünden beri kıpır kıpır durmadı sıpa

herkeze günaydıııınnnnn nasılsınız şekerler bebişler nasıl benim kızın maşallahı var dünden beri kıpır kıpır durmadı sıpa

bebk ii de ben bugünçok fena uykusuzum yaaa gözlerim yanıo izne çıkmak istiyorum yaaaaa..bugün nedense herşeyden şikayetçi olasım var:84:

bebk ii de ben bugünçok fena uykusuzum yaaa gözlerim yanıo izne çıkmak istiyorum yaaaaa..bugün nedense herşeyden şikayetçi olasım var:84:

benim de gözlerim yanıyo ama sabahları daha çok gece olmuyo bende. galiba benim göz numaram büyüdü gözlüğü kullanmaya kullanmaya olacağı o tabi artık bulanık görüyorum iyice

e maşallah diyelim o zaman ne güzel işte..

bendeeeeeeeeee izine çıkmak istiyorum. boşuna 32. haftada ayırmıyormuş devlet bi bildiği varmış gelinmiyor artık işe

e maşallah diyelim o zaman ne güzel işte..

bendeeeeeeeeee izine çıkmak istiyorum. boşuna 32. haftada ayırmıyormuş devlet bi bildiği varmış gelinmiyor artık işe
valla yaaa.. ama mecbur 37 ye kdr çalışacam... gel 30 mayıs geeellll

bende gözlüklüyüm ama düzenli takmıyorum artık takasım gelmiyo tekrar bi muane olmam lazım doğumu yapiyimde gidicem valla iyice kör olcam yoksa

bnim astigmat yüksek takmasam göremiom

günaydın canlarım.
az kişiyiz bu sabah hayırdır?

sürüne sürüne geldim yine yaaaa.
neden böyle kızlar? eziyet oldu bana çalışmak

günaydın canlarım.
az kişiyiz bu sabah hayırdır?

sürüne sürüne geldim yine yaaaa.
neden böyle kızlar? eziyet oldu bana çalışmak

günaydın canım hoşgeldin valla çalışmadığım için bilemicem artık doğum yaklaşıyo ya belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…