- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
bebegın pozısyonuna gore bızı rahatsız edıyor galıba uykularımızda
benım gecenlerde uyku duzenın cok bozulmustu rahay yatamıyodum uyuyamıyodum
sımdı hareketklerı tekmelerı asagı dogru ındı heralde dedım ters dondu ve sımdı uykularım hıc bozulmuyo rahat yatıyorum.
benimki yukarda daha kafası hemen gögsümün altında hissediyorum bazen altıma dogru tepiyo ayakları ile elimle tutuyorum şeyimi çıkacak sanıyorum
cnm selam ne güzel kızlarınla halletmişsin işlerini. artık aslı okula başlayana kadar böylemi idare edicez. ben özlerim seni.Kızlar günaydın bugün nedense erken kalktım, uyku tutmadı.. Bizim kız uyurken size bakayım dedim.. Karakanın güzel haberlerini aldım.. Allah a şükür herşey yolundaymış.. Bizde dün kızımla beraber, küçük kızımın bebek şekerleri için Eminönü ne gittik. Çok cici şekerler aldık.. Tüllerini biz yapçaz.. Herşeyi ablası seçti, o ne isterse onu aldık.. Ay çok şeker şeyler vardı anlatamam.. Aslı da çok mutlu oldu ... S>izden naber, geçmişe pek bakamadım..
kolay gelsin bebişim. arada bi gir ama hepten bırakmaKızlar günaydın diyip kaçıyorum, bugün yokum işler çok yoğun..Beni merak etmeyinnn...Kazık gibiyimmm...
Öpüyorum hepinizi, bugün sülümannnnnn var....
herkeze günaydıııınnnnnnasılsınız şekerler bebişler nasıl benim kızın maşallahı var dünden beri kıpır kıpır durmadı sıpa
bebk ii de ben bugünçok fena uykusuzum yaaa gözlerim yanıo izne çıkmak istiyorum yaaaaa..bugün nedense herşeyden şikayetçi olasım var:84:
benim de gözlerim yanıyo ama sabahları daha çok gece olmuyo bende. galiba benim göz numaram büyüdü gözlüğü kullanmaya kullanmaya olacağı o tabi artık bulanık görüyorum iyice
e maşallah diyelim o zamanherkeze günaydıııınnnnnnasılsınız şekerler bebişler nasıl benim kızın maşallahı var dünden beri kıpır kıpır durmadı sıpa
bebk ii de ben bugünçok fena uykusuzum yaaa gözlerim yanıo izne çıkmak istiyorum yaaaaa..bugün nedense herşeyden şikayetçi olasım var:84:
ben zaten gözlüklüyüm
valla yaaa.. ama mecbur 37 ye kdr çalışacam... gel 30 mayıs geeelllle maşallah diyelim o zamanne güzel işte..
bendeeeeeeeeee izine çıkmak istiyorum. boşuna 32. haftada ayırmıyormuş devlet bi bildiği varmış gelinmiyor artık işe
bende gözlüklüyüm ama düzenli takmıyorum artık takasım gelmiyo tekrar bi muane olmam lazım doğumu yapiyimde gidicem valla iyice kör olcam yoksa
e maşallah diyelim o zamanne güzel işte..
bnim astigmat yüksek takmasam göremiom
günaydın canlarım.
az kişiyiz bu sabah hayırdır?
sürüne sürüne geldim yine yaaaa.
neden böyle kızlar? eziyet oldu bana çalışmak
hadi yaa benim o kadar değil önceden sol gözümde tembellik vardı şimdi ikiside çok feci yanıyo
günaydın canlarım.
az kişiyiz bu sabah hayırdır?
sürüne sürüne geldim yine yaaaa.
neden böyle kızlar? eziyet oldu bana çalışmak
ufff evt yaaa seni düşünemiom fmg yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?