2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım hoşgeldin valla çalışmadığım için bilemicem artık doğum yaklaşıyo ya belki ondandır

yaklaştı diye kesin
geçen hafta daha rahat oturuyordum.
bir haftada değişti sanki.
oturamıyorum yerimde. kaburgalarım batıyo.
birden büyüdü mü bu kız nooldu anlamadım hiç.

yatak ta sokakta işte mutfakta gönlünden okuduktam sonra her şekilde okunabileceğini dinlemiştim bi hocadan tv de.bende hassasımdır bu konuda.her yerde evden çıkarkende okurum ben.

bir de hamileler 3 ağza 3 burna 3 yüze bi de baştan aşağı şekilde gusul alabilir demişti.hakkaten ben ayaklarımı yıkayamıyorum mesela.bu gusül hakkında ne düşünüyosunuz kızlar?????

yaklaştı diye kesin

fmg senin kızın da mı başı yukarda benimkini hemen gögsümün altında yaaa

yaklaştı diye kesin

kaburgaların batması çok kötü oluyo yaa ara sıra oluyo bende de
bende gece yatarken sorun yaşıyorum kasıklarım çok ağrıyo şekil değiştiremiyorum bacaklarımı oytamıyorum

Arkadaslar gunaydın. Morelım cok bozuk. Bılıyosun ben enfeksıyondan oturu fıtıl kullanıyodum. Dun oglende asırı derece bı kasıntım oldu affedersınız. O kasıntıdan 2 saat sonra pecetede sılme seklınde lekenme oldu rengı pembe. abııı hemen doktora kostuk ,nsteye bagladılar Allaha sukur kalp atısları gayet guzeldı,bır gram bıle sancı gozukmedı. Sonra ultrasonla bakıldı hersey normaldı rahımagzı kapalıydı.oGLUM BUYUS 30+2 oldu. bı sorun gozukmuyor ama nıe oluyor anladım acaba kasıntıdan oturu tahrısmi anlamadım.Cunku kanama ve akıntı seklınde degılde kucuk kucuk nokta seklındeydı. Napıcam bılmıyorum cok korkuyorum.Ne olur dua edın bebegım erken fılan dogmasın. Butun bebısler saglıkla gununde dogsun.

günaydın canlarım.
az kişiyiz bu sabah hayırdır?

sürüne sürüne geldim yine yaaaa.
neden böyle kızlar? eziyet oldu bana çalışmak

çok uykusuzum geceleri çok huzursuz oluyorum
dönüp duruyorum yatakta bir türlü rahat edemiyorum

fmg ölüyorummmmmmmmm
çok huzursuzum dün saat 3 den beri böyleyim . yanıyor elim ayağım gece 2,5 da kalktık eşimle ayaklarıma soğuk su tuttuk kurutmadan yatağa yattım öyle uyuyabilmişim. nefes alamıyorum burda oturamıyorum.. izne çıkmak isiyorum ay sonu gelmediiiiiiiiii

ben evde kendim emla sürüp çamsakızı ile alıyorum.hamilrliklten sonra ağdacıya gidiorum açıyom kukuyu yatıyom önüne cart curt 10dk.işlem tamam.kuku pamuk)))

ama benim ağdacım sir ağdayı kullanmıyo hamilelere.o kremi var ya en son sürülen o zararlı diye.

cumartesi bakırköye gittim annemle dönüşte takside uyumuşum rüya bile gördüm.
olduğum yerde sızıyorum.gece uyuyamayınca böyle oluyo.
süpermiş

benim oğlanda sağımda yaa

canım kaşınınca sen kaşıdı isen yara etmişsindir nokta şeklinde ise öledir dert etme sıkıntıda etme şeyinlede fazla kaşıma

canım hiç merak etme kaşıdığın için tahriş olmuştur.
benimde ilk aylarda başıma geldi doktoruma sormuştum. tahriş olmuştur demişti.
zaten olumsuz bişey olsa muayenede ortaya çıkardı.
oğluşuna da maşallah annesi.

kızlar bır sey sorcam son yada veya 8. ayda sacları boyatmanın bır zararı olurmukı ben boyatmak ıstıyorum dogumdan sonra bakımlı gorunmek ıstıyorum da....

canım korkulacak bişey yok bütün tetkikler yapılmış kormana gerek yok . tahriştir hatur hutr kaşıdıysan. :))))))))))))))) biişey olmaz meraklanma

ayy bende de var o ellerim yanıyo benimde sabah sogukta geliyos elimde gram üşüme yok hilmi tutuyo anam ne sıcak elin diyo yangının mı var senin yoksam diyo sinirliyim bi patlatacam yolun ortasında..

kaburgaların batması çok kötü oluyo yaa ara sıra oluyo bende de
bende gece yatarken sorun yaşıyorum kasıklarım çok ağrıyo şekil değiştiremiyorum bacaklarımı oytamıyorum

ahhhh ahhhh aynı dertler. bacak arama da kramp giriyor sürekli.

ahhh canım benim az kaldı sıkacağız dişimizi.
bende masamda oturamaz oldum.
Ege eve gidince bir leğene soğuk maden suyu koy. ayaklarını yarım saat dinlendir içinde. çok soğuk olmasın ama ayaklarını üşütme. hem ödemi alıyor hemde ferahlık veriyor.

süpermiş

benim oğlanda sağımda yaa

sürekli dayanıyor fatma. nefes alamıyorum sanki.
sıpalar dana gibi oldu maşşallah
hem rahatsız oluyorum hem üzülüyorum yavrum sıkışıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…