çok uykusuzum geceleri çok huzursuz oluyorum
dönüp duruyorum yatakta bir türlü rahat edemiyorum
evt öle seçemiom karşımdakini
günaydın canım hoşgeldin valla çalışmadığım için bilemicem artık doğum yaklaşıyo ya belki ondandır
az bende senin gibi olcam heralde gitgide bulanıklaşıyo benimde
yerinde kim olsa sinirlenirdi, haklısın ama sakin ol canımm...bebişi düşün..
hala okadar soğuk mu oralar ya, kapılar donmuş diyosun..tayin işi yaş görünüyoo, havalar düzelsin, güneş çıksın die dua edeyim sana
canımm ne sorcam sana, aklıma gelmişken! selatı tefriciye abdestsiz okunurmu? başı açık okumak caizmi? bodruma okuduğumuz duayı dün akşam hiç okuyamadım evde, bugunde misafir var, yine okuyamam sanırım, böyle giderse cumaya yetiştiremicem,iş yerınde okusam diyorum?? onun için sordum....
off aynen bazen klozette bile uyuyasım gelio orası bazen raht gelio
yaklaştı diye kesin
geçen hafta daha rahat oturuyordum.
bir haftada değişti sanki.
oturamıyorum yerimde. kaburgalarım batıyo.
birden büyüdü mü bu kız nooldu anlamadım hiç.
yaklaştı diye kesin
geçen hafta daha rahat oturuyordum.
bir haftada değişti sanki.
oturamıyorum yerimde. kaburgalarım batıyo.
birden büyüdü mü bu kız nooldu anlamadım hiç.
fmg senin kızın da mı başı yukarda benimkini hemen gögsümün altında yaaa
bende evde takmıyom ondan gözlüğüm çok yamuldu üzerine çok oturdum yerlerde çok süründü bende dogumdan sonra değiştiriyim gözlüğümü diyom
günaydın canlarım.
az kişiyiz bu sabah hayırdır?
sürüne sürüne geldim yine yaaaa.
neden böyle kızlar? eziyet oldu bana çalışmak
çok uykusuzum geceleri çok huzursuz oluyorum
dönüp duruyorum yatakta bir türlü rahat edemiyorum
hımm anladım canım senin acı eşiğin düşük demekki ben kapadım gözlerimi sıktım kendimi yaptım valla napıyım kuaföre gidemiyorum aslında lazer için gitmiştim 5-6 seans yarım kaldı ztn çok çekiniyordum utana sıkıla bi daha gelemem öyle şeylere... utanıyorum ya
cumartesi bakırköye gittim annemle dönüşte takside uyumuşum rüya bile gördüm.
olduğum yerde sızıyorum.gece uyuyamayınca böyle oluyo.
Arkadaslar gunaydın. Morelım cok bozuk. Bılıyosun ben enfeksıyondan oturu fıtıl kullanıyodum. Dun oglende asırı derece bı kasıntım oldu affedersınız. O kasıntıdan 2 saat sonra pecetede sılme seklınde lekenme oldu rengı pembe. abııı hemen doktora kostuk ,nsteye bagladılar Allaha sukur kalp atısları gayet guzeldı,bır gram bıle sancı gozukmedı. Sonra ultrasonla bakıldı hersey normaldı rahımagzı kapalıydı.oGLUM BUYUS 30+2 oldu. bı sorun gozukmuyor ama nıe oluyor anladım acaba kasıntıdan oturu tahrısmi anlamadım.Cunku kanama ve akıntı seklınde degılde kucuk kucuk nokta seklındeydı. Napıcam bılmıyorum cok korkuyorum.Ne olur dua edın bebegım erken fılan dogmasın. Butun bebısler saglıkla gununde dogsun.
Arkadaslar gunaydın. Morelım cok bozuk. Bılıyosun ben enfeksıyondan oturu fıtıl kullanıyodum. Dun oglende asırı derece bı kasıntım oldu affedersınız. O kasıntıdan 2 saat sonra pecetede sılme seklınde lekenme oldu rengı pembe. abııı hemen doktora kostuk ,nsteye bagladılar Allaha sukur kalp atısları gayet guzeldı,bır gram bıle sancı gozukmedı. Sonra ultrasonla bakıldı hersey normaldı rahımagzı kapalıydı.oGLUM BUYUS 30+2 oldu. bı sorun gozukmuyor ama nıe oluyor anladım acaba kasıntıdan oturu tahrısmi anlamadım.Cunku kanama ve akıntı seklınde degılde kucuk kucuk nokta seklındeydı. Napıcam bılmıyorum cok korkuyorum.Ne olur dua edın bebegım erken fılan dogmasın. Butun bebısler saglıkla gununde dogsun.
fmg ölüyorummmmmmmmm
çok huzursuzum dün saat 3 den beri böyleyim . yanıyor elim ayağım gece 2,5 da kalktık eşimle ayaklarıma soğuk su tuttuk kurutmadan yatağa yattım öyle uyuyabilmişim. nefes alamıyorum burda oturamıyorum.. izne çıkmak isiyorum ay sonu gelmediiiiiiiiii
kaburgaların batması çok kötü oluyo yaa ara sıra oluyo bende de
bende gece yatarken sorun yaşıyorum kasıklarım çok ağrıyo şekil değiştiremiyorum bacaklarımı oytamıyorum
fmg ölüyorummmmmmmmm
çok huzursuzum dün saat 3 den beri böyleyim . yanıyor elim ayağım gece 2,5 da kalktık eşimle ayaklarıma soğuk su tuttuk kurutmadan yatağa yattım öyle uyuyabilmişim. nefes alamıyorum burda oturamıyorum.. izne çıkmak isiyorum ay sonu gelmediiiiiiiiii
süpermiş
benim oğlanda sağımda yaa
süpermiş
benim oğlanda sağımda yaa
canım kaşınınca sen kaşıdı isen yara etmişsindir nokta şeklinde ise öledir dert etme sıkıntıda etme şeyinlede fazla kaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?