2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bır sey sorcam son yada veya 8. ayda sacları boyatmanın bır zararı olurmukı ben boyatmak ıstıyorum dogumdan sonra bakımlı gorunmek ıstıyorum da....
bacım bu kadar bekledik 1 ay daha bekle ne olcak bakımlı olursun fön çektirirsin doğuma giderken sezeryansan. yoksa zaten şaftın kaymış olacak.

ayy bende de var o ellerim yanıyo benimde sabah sogukta geliyos elimde gram üşüme yok hilmi tutuyo anam ne sıcak elin diyo yangının mı var senin yoksam diyo sinirliyim bi patlatacam yolun ortasında..

hahahah kız senin şu tabirlerin yokmu beni güldürüyor yaa..

canım korkulacak bişey yok bütün tetkikler yapılmış kormana gerek yok . tahriştir hatur hutr kaşıdıysan. :))))))))))))))) biişey olmaz meraklanma

Evet canım yaaaa dayanamadım kasıdım ama nasıl tatlı kasınıyodu anlatamam. Artık zaten yapıcak bıseyım yok beklemeketen baska Rabbım evlatlarımızı saglıkla gununde kucagımıza almayı nasıp etsın.

aynen da yadiyorum ben fazlada şişmedim neden böle oluyorum hemen aklıma siz geliyorsunuz ya fmg ege napıo acaba
Evet canım kasıdım ama cok fecı kasınıyordu. İnşallah canım yaaa tahrısten oturu olsun.
ondandır ondan yoksam nokta şeklinde gelmez herhalde

kız canım burnumda zaten düştüm düşecem derken yangınlısın sen diyo tövbe yarabbi dedim onada derim bi patlatırsam suratına yangını görecen sen deim sustu hemen

aa maden suyumu denemek lazım :))) benim oturmaktan bacaklar kan topluyor morarıyor çorap yeri kesiyor.. offffffff amma şikayet ettik

Günaydın Kızlar ,Nasılsınız

öyküm sağol canım seninde herşey yolunda sevindim inşallah insülün de yoluna girer tam rahatlarsın ne güzel kardeşinin şekerlerini beyenmiş nekadar sevinerek yapmıştır Aslı ..bende bebek şekerlerimi kapı süsümü ve sepetimi hazırladım daha doğrusu çantamda hazır hemen gidip doğuracak gibiyim:)))))))

Fatma sabret haftaya gelecek inşaallah bahar çıkarsın oranın yaylalarında( karagöl yakınmı bilmiyomda sana oraya gidersin ) ohhh kuzular doğar meleşirler papatya kokulu ovalarda dersin oh cennetteyim sabret ankarada istanbulda biz anca tem otoyulunun yanındaki çayırda otlanırız

Cok tesekkur edrım canım . Doktorumda tahrısdendır dedı bebek gayet rahat keyfı yerınde dedı. Zaten sıkıntıda olsaydı nst de sancı cıkardı dımı?

öyle valla bitmiyo.
allahın gücüne gitmesin. rabbime şükürler olsun.
insanoğlu böyle işte.

evet yaaa şimdi böyleyiz bakalım bide doğum sonrasını merak ediyorum ben. şimdi birsürü şikayet doğumdan sonra da olur bence şikayet hiç şüphem yok

artvindeki karagöl 2-3 sat falan geçen yaz gittik iyi güzelde kış çok uzun sürüyo burda bunaltıyo beni yürümek istiyorum pikniğe gitmek istiyorum içlik giymek kat kat giymek istemiyorum ufff:84:

aman nasılda ballandırarak anlatmış bi an çayır çimende yuvarlandığımı düşündüm..
naber canım .. tosun nasıl

evet dene mutlaka. faydası oluyor canım.
evet çok şikayetlendik kızlar üzülecekler :)))
valla eve çıkınca ne olcak bakalım işler beni bekliyor hiç bişey yapamadım badana yüzünden
22 si akşlamı giricekler eve pazar gününe kadar yapacaklar

kız bugün e kadr şikayet edeceksek edelim yarından itibaren keselim bunu
bugun şikayet günü mü yani... ya bundan sonra pek parlak olmuycak durumlar ama daha da zorlaşacak:)))))))

işde bugün edebildiğimiz kadr edelimde sonra çenemizi kapatalım D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…