bacım bu kadar bekledik 1 ay daha bekle ne olcak bakımlı olursun fön çektirirsin doğuma giderken sezeryansan. yoksa zaten şaftın kaymış olacak.kızlar bır sey sorcam son yada veya 8. ayda sacları boyatmanın bır zararı olurmukı ben boyatmak ıstıyorum dogumdan sonra bakımlı gorunmek ıstıyorum da....
ayy bende de var o ellerim yanıyo benimde sabah sogukta geliyos elimde gram üşüme yok hilmi tutuyo anam ne sıcak elin diyo yangının mı var senin yoksam diyo sinirliyim bi patlatacam yolun ortasında..
kızlar bır sey sorcam son yada veya 8. ayda sacları boyatmanın bır zararı olurmukı ben boyatmak ıstıyorum dogumdan sonra bakımlı gorunmek ıstıyorum da....
ahhhh ahhhh aynı dertler. bacak arama da kramp giriyor sürekli.
canım korkulacak bişey yok bütün tetkikler yapılmış kormana gerek yok . tahriştir hatur hutr kaşıdıysan. :))))))))))))))) biişey olmaz meraklanma
ahhh canım benim az kaldı sıkacağız dişimizi.
bende masamda oturamaz oldum.
Ege eve gidince bir leğene soğuk maden suyu koy. ayaklarını yarım saat dinlendir içinde. çok soğuk olmasın ama ayaklarını üşütme. hem ödemi alıyor hemde ferahlık veriyor.
sürekli dayanıyor fatma. nefes alamıyorum sanki.
sıpalar dana gibi oldu maşşallah
hem rahatsız oluyorum hem üzülüyorum yavrum sıkışıyor diye.
ondandır ondan yoksam nokta şeklinde gelmez herhaldeEvet canım kasıdım ama cok fecı kasınıyordu. İnşallah canım yaaa tahrısten oturu olsun.
bacım bu kadar bekledik 1 ay daha bekle ne olcak bakımlı olursun fön çektirirsin doğuma giderken sezeryansan. yoksa zaten şaftın kaymış olacak.
hahahah kız senin şu tabirlerin yokmu beni güldürüyor yaa..
Eki Görüntüle 176306 Eki Görüntüle 176307
kızlar bunlarda benim oğluşumun şeker ve sepeti umarım yüklemeyi becerebilmişimdir.....
ahhh canım benim az kaldı sıkacağız dişimizi.
bende masamda oturamaz oldum.
Ege eve gidince bir leğene soğuk maden suyu koy. ayaklarını yarım saat dinlendir içinde. çok soğuk olmasın ama ayaklarını üşütme. hem ödemi alıyor hemde ferahlık veriyor.
sürekli dayanıyor fatma. nefes alamıyorum sanki.
sıpalar dana gibi oldu maşşallah
hem rahatsız oluyorum hem üzülüyorum yavrum sıkışıyor diye.
kızlar bunlarda benim oğluşumun şeker ve sepeti umarım yüklemeyi becerebilmişimdir.....
bizde şikayet bitmez canım doğurana kadar böyle bakalım bide doğumdan sonrası var
Kızlar günaydın bugün nedense erken kalktım, uyku tutmadı.. Bizim kız uyurken size bakayım dedim.. Karakanın güzel haberlerini aldım.. Allah a şükür herşey yolundaymış.. Bizde dün kızımla beraber, küçük kızımın bebek şekerleri için Eminönü ne gittik. Çok cici şekerler aldık.. Tüllerini biz yapçaz.. Herşeyi ablası seçti, o ne isterse onu aldık.. Ay çok şeker şeyler vardı anlatamam.. Aslı da çok mutlu oldu ... S>izden naber, geçmişe pek bakamadım..
canım hiç merak etme kaşıdığın için tahriş olmuştur.
benimde ilk aylarda başıma geldi doktoruma sormuştum. tahriş olmuştur demişti.
zaten olumsuz bişey olsa muayenede ortaya çıkardı.
oğluşuna da maşallah annesi.
aa maden suyumu denemek lazım :))) benim oturmaktan bacaklar kan topluyor morarıyor çorap yeri kesiyor.. offffffff amma şikayet ettik
öyle valla bitmiyo.
allahın gücüne gitmesin. rabbime şükürler olsun.
insanoğlu böyle işte.
aa maden suyumu denemek lazım :))) benim oturmaktan bacaklar kan topluyor morarıyor çorap yeri kesiyor.. offffffff amma şikayet ettik
Günaydın Kızlar ,Nasılsınız
öyküm sağol canım seninde herşey yolunda sevindim inşallah insülün de yoluna girer tam rahatlarsın ne güzel kardeşinin şekerlerini beyenmiş nekadar sevinerek yapmıştır Aslı ..bende bebek şekerlerimi kapı süsümü ve sepetimi hazırladım daha doğrusu çantamda hazır hemen gidip doğuracak gibiyim:)))))))
Fatma sabret haftaya gelecek inşaallah bahar çıkarsın oranın yaylalarında( karagöl yakınmı bilmiyomda sana oraya gidersin ) ohhh kuzular doğar meleşirler papatya kokulu ovalarda dersin oh cennetteyim sabret ankarada istanbulda biz anca tem otoyulunun yanındaki çayırda otlanırız
aman nasılda ballandırarak anlatmış bi an çayır çimende yuvarlandığımı düşündüm..Günaydın Kızlar ,Nasılsınız
öyküm sağol canım seninde herşey yolunda sevindim inşallah insülün de yoluna girer tam rahatlarsın ne güzel kardeşinin şekerlerini beyenmiş nekadar sevinerek yapmıştır Aslı ..bende bebek şekerlerimi kapı süsümü ve sepetimi hazırladım daha doğrusu çantamda hazır hemen gidip doğuracak gibiyim:)))))))
Fatma sabret haftaya gelecek inşaallah bahar çıkarsın oranın yaylalarında( karagöl yakınmı bilmiyomda sana oraya gidersin ) ohhh kuzular doğar meleşirler papatya kokulu ovalarda dersin oh cennetteyim sabret ankarada istanbulda biz anca tem otoyulunun yanındaki çayırda otlanırız
valla eve çıkınca ne olcak bakalım işler beni bekliyor hiç bişey yapamadım badana yüzündenevet dene mutlaka. faydası oluyor canım.
evet çok şikayetlendik kızlar üzülecekler :)))
bugun şikayet günü mü yani... ya bundan sonra pek parlak olmuycak durumlar ama daha da zorlaşacak:)))))))kız bugün e kadr şikayet edeceksek edelim yarından itibaren keselim bunu
artvindeki karagöl 2-3 sat falan geçen yaz gittik iyi güzelde kış çok uzun sürüyo burda bunaltıyo beni yürümek istiyorum pikniğe gitmek istiyorum içlik giymek kat kat giymek istemiyorum ufff:84:
aman nasılda ballandırarak anlatmış bi an çayır çimende yuvarlandığımı düşündüm..
naber canım .. tosun nasıl
valla eve çıkınca ne olcak bakalım işler beni bekliyor hiç bişey yapamadım badana yüzünden
22 si akşlamı giricekler eve pazar gününe kadar yapacaklar
bugun şikayet günü mü yani... ya bundan sonra pek parlak olmuycak durumlar ama daha da zorlaşacak:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?