23 nisana kadar erimez demi orda karlar pikniğe gidecektin ya 23 nisan da
23 nisana kadar erimez demi orda karlar pikniğe gidecektin ya 23 nisan da
Cok tesekkur edrım canım . Doktorumda tahrısdendır dedı bebek gayet rahat keyfı yerınde dedı. Zaten sıkıntıda olsaydı nst de sancı cıkardı dımı?
evet yaaa şimdi böyleyiz bakalım bide doğum sonrasını merak ediyorum ben. şimdi birsürü şikayet doğumdan sonra da olur bence şikayet hiç şüphem yok
kız bugün e kadr şikayet edeceksek edelim yarından itibaren keselim bunu
aman nasılda ballandırarak anlatmış bi an çayır çimende yuvarlandığımı düşündüm..
naber canım .. tosun nasıl
valla eve çıkınca ne olcak bakalım işler beni bekliyor hiç bişey yapamadım badana yüzünden
22 si akşlamı giricekler eve pazar gününe kadar yapacaklar
bugun şikayet günü mü yani... ya bundan sonra pek parlak olmuycak durumlar ama daha da zorlaşacak:)))))))
ya bi dur hatırlatma zaten zıvanadan çıkmış. biz yatıştırmaya çalışıyoruz sendee tuzu bastın..
iyiyiz biz canım siz nasılsınız haklı değilmiyim ege Fatma öyle değince aklıma biran geçmiş günlerim geldi ist yeni okul bittiği sıralarda ev arkadaşımın erkek arkadaşı Tuzla Denizcilikte hafta sonu gittik sandalla büssürü balık tuttuk mangal yapacaz anam şstanbulda heryer yasaklı tüm istanbulu dolaşıp zührevi Hastanesinin önünde Surların önünde yenikapıda mangal yapmıştık yolun kenarında o geldi aklıma güldüm dedim ohhhh baharı tam yaşarsın oralarda kışı tam yaşadığın gibi :))))))))))))))))
valla eve çıkınca ne olcak bakalım işler beni bekliyor hiç bişey yapamadım badana yüzünden
22 si akşlamı giricekler eve pazar gününe kadar yapacaklar
Ege o işler de karışık allah yardımcın olsun.
kendini kaptırıp yorulma sakın bak. en tehlikeli zamanlar şimdi. bırak yapsınlar.
bana kızma ama sanki ben eve izne çıkmadan doğurucam gibi geliyor.
manyakmıyım neyim.
yok kız aynı düşünce bende de var bende izne çıktıgımın akşamı doguracak gibiyim
oda arkadaşım battaniye örmüş kızıma çok şeker ayıcıklı.
yeleği, lifleri, yastığı hepsini getirmiş bugün.
çok mutlu oldum :)))
günaydınnn canlarımmmmmmmmmmmmmm
ahahah zührevi hastalıklar hemde iyiki aıds olmadınız.. ama öyle yaa doğru düzgün yeşil alan yok buldukları yere avm dikiyorlar.iyiyiz biz canım siz nasılsınız haklı değilmiyim ege Fatma öyle değince aklıma biran geçmiş günlerim geldi ist yeni okul bittiği sıralarda ev arkadaşımın erkek arkadaşı Tuzla Denizcilikte hafta sonu gittik sandalla büssürü balık tuttuk mangal yapacaz anam şstanbulda heryer yasaklı tüm istanbulu dolaşıp zührevi Hastanesinin önünde Surların önünde yenikapıda mangal yapmıştık yolun kenarında o geldi aklıma güldüm dedim ohhhh baharı tam yaşarsın oralarda kışı tam yaşadığın gibi :))))))))))))))))
ver kız midem yanıyor zatenilahi ege çimdiklerim seni heee sakız çiğniyom veriyimmi
yok kadın tutucam ama yıkama yerleştirme işleri bana annem var yardım eder..Ege o işler de karışık allah yardımcın olsun.
kendini kaptırıp yorulma sakın bak. en tehlikeli zamanlar şimdi. bırak yapsınlar.
bana kızma ama sanki ben eve izne çıkmadan doğurucam gibi geliyor.
manyakmıyım neyim.
ahahaha bizimkilerde yememe.. kimseden çöp görmedim..ne güzel kızz bi resmini çekde koy bizim öküzler anca kıyafetime karışırlar
günaydınnn canlarımmmmmmmmmmmmmm
ahahah zührevi hastalıklar hemde iyiki aıds olmadınız.. ama öyle yaa doğru düzgün yeşil alan yok buldukları yere avm dikiyorlar.
ver kız midem yanıyor zaten
yok kadın tutucam ama yıkama yerleştirme işleri bana annem var yardım eder..
ya manyakmısın aklıma getirme öyle şeyleri ne halt ederim ben o halde doğuurursam.
ay ne güel güle güle kullansın sezin hanım..
iyi günlerde..
kızlar slm dun gıremedım ama hızlı hızlı yazıp cıkacam hemendun ogleden berı belımde agrıyla basladı sancı hastaneye gıttık rahımde acılma varmıs dr erken dogum olsa ölüm rıskı yok ama akcıger gelısmesını tam tamamlamadıgı ıcın hastanede yatar bebek dedı dunden berı hastanedeyım yenı eve geldım bırazdan tekrar gıdecem esyalarımızı aldım evden agrı gelıyor durmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?