demi ege yaaa öküz desek de hiç yanlış olmaz yani...ahahaha bizimkilerde yememe.. kimseden çöp görmedim..
günaydın cnmmmmmm
günaydın geçmişi okumaya çalışıyodum ama pes ettim çok uzun başımda ağrıyo gece hiç rahat değildim koltukta geçti sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine de bebişine de açılma nasıl olmuş yaaa ağır bişey falan mı kaldırdın
demi ege yaaa öküz desek de hiç yanlış olmaz yani...
ahanda sende bizden gel bakayım
Ayyyyy cok guzeller bayıldım.Bende karar veremıyorum seker mı yaptırsam,cıkolatamı alsam...
canım çok güzel eline emeğine sağlık bende herife söyledim cumartesini günü gösterdim çok beğendi bende yapıcam haftaya malzemelerimi alıp başlicam severim öyle şeylerle uğraşmayı
ayyy beğendiğinize çok sevindim.çok güzel,
ayyy hazırlamışsın bile ben daha hiçbişey yapmadım
öyle valla bitmiyo.
allahın gücüne gitmesin. rabbime şükürler olsun.
insanoğlu böyle işte.
çok geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaycak inş.gözetim altında olman daha iyiyok kaldırmadın hıc bole adet sancısı gıbı geldı belımdekı agrıyla beraber dua edın benım ıcın umarım bıse olmazz
yok kaldırmadın hıc bole adet sancısı gıbı geldı belımdekı agrıyla beraber dua edın benım ıcın umarım bıse olmazz
yok kaldırmadın hıc bole adet sancısı gıbı geldı belımdekı agrıyla beraber dua edın benım ıcın umarım bıse olmazz
çok geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaycak inş.gözetim altında olman daha iyi
Allahım yaaaa zührevi hast. hastanesinin bahçesi,nde yapmışlar yaaaa ilahi sizi
al bi tane daha bizde uyuyamadık gecegünaydın geçmişi okumaya çalışıyodum ama pes ettim çok uzun başımda ağrıyo gece hiç rahat değildim koltukta geçti sizler nasılsınız
ay cnm geçmiş olsun kız diye diye erken getircen allah korusun.. birimize tel ver merak ederiz.kızlar slm dun gıremedım ama hızlı hızlı yazıp cıkacam hemendun ogleden berı belımde agrıyla basladı sancı hastaneye gıttık rahımde acılma varmıs dr erken dogum olsa ölüm rıskı yok ama akcıger gelısmesını tam tamamlamadıgı ıcın hastanede yatar bebek dedı dunden berı hastanedeyım yenı eve geldım bırazdan tekrar gıdecem esyalarımızı aldım evden agrı gelıyor durmadan
allah seni ne yapsın emii.. pis iğrenç manyak. dolgunda vardır senin. iğkkkkkkkkege iğrençleşiyim mi ağzımdakini veriyimmi
günaydınnn canlarımmmmmmmmmmmmmm
ne güzel kızz bi resmini çekde koy bizim öküzler anca kıyafetime karışırlar
ayyy ne güzeel dünde ananem söyledi yelek fln yapmış hem benim kızıma hem ablamınkine kıyamam yaaa
yok kadın tutucam ama yıkama yerleştirme işleri bana annem var yardım eder..
ya manyakmısın aklıma getirme öyle şeyleri ne halt ederim ben o halde doğuurursam.
ay ne güel güle güle kullansın sezin hanım..
iyi günlerde..
günaydın geçmişi okumaya çalışıyodum ama pes ettim çok uzun başımda ağrıyo gece hiç rahat değildim koltukta geçti sizler nasılsınız
ahahaha bizimkilerde yememe.. kimseden çöp görmedim..
artık kimse yatamıyo galiba
Ya bak güldün sende bedava yaylalar kızım ankarada bile pikniğe adam başı para veriyon çayıra girebilmek için istanbuldada yaaaaaaaa kıymetini bil tayinin çıkana kadar bol bol çayır çimen havası al semiz semiz etleri yedir çocuğuna sütleri içir kırmızı yanaklı besili ohhh ne güzel
oda arkadaşım battaniye örmüş kızıma çok şeker ayıcıklı.
yeleği, lifleri, yastığı hepsini getirmiş bugün.
çok mutlu oldum :)))
hamarat arkadasın varmış ne güzel güle güle kullan canım
al bi tane daha bizde uyuyamadık gece
ay cnm geçmiş olsun kız diye diye erken getircen allah korusun.. birimize tel ver merak ederiz.
allah korusun
allah seni ne yapsın emii.. pis iğrenç manyak. dolgunda vardır senin. iğkkkkkkkk
al bi tane daha bizde uyuyamadık gece
ay cnm geçmiş olsun kız diye diye erken getircen allah korusun.. birimize tel ver merak ederiz.
allah korusun
allah seni ne yapsın emii.. pis iğrenç manyak. dolgunda vardır senin. iğkkkkkkkk
artık ağırlaştığımı hissediyorum sizlerin daha da zor bütün gün sandalye tepesinde zaten yoruluyosunuz hayırlısıyla izne çıksaydınız ne iyi olurduEsra çok geçmiş olsun canım.
telaşlanma gözetim altında tutacaklar ilaçlarla engellerler erken doğumu. dualarımız seninle. allaha emanet ol bizi habersiz bırakma.
günaydın canım.
makina evde kaldı. yarın eklerim.
güle güle kullan canım.
sağol canım.
aklıma kendim için gelio kıs allah korusun.
günaydın bacım bide bizi düşün bütün gün koltuk tepesinde yamulduk valla.
valla düşünceli bizimkiler sağolsunlar.
evet yatamıyoa. uyku yok. sabahın köründe kalk gel.
amaaaan 1 ayda nereye gidersen pufff.. kııızzz hapşuruken kasıgım acıdı yaa fenaaa uffff
canım çok güzel eline emeğine sağlık bende herife söyledim cumartesini günü gösterdim çok beğendi bende yapıcam haftaya malzemelerimi alıp başlicam severim öyle şeylerle uğraşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?