2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahahaha bizimkilerde yememe.. kimseden çöp görmedim..

günaydın cnmmmmmm
demi ege yaaa öküz desek de hiç yanlış olmaz yani...
günaydın geçmişi okumaya çalışıyodum ama pes ettim çok uzun başımda ağrıyo gece hiç rahat değildim koltukta geçti sizler nasılsınız

ahanda sende bizden gel bakayım

aaa bebekpoyraz çok geçmiş olsun yaa üzüldüm bişicik olmaz inş.

bebekpoyraz kız senin tel varmı birimizde ne zamn çıkacagınızda belli değil demi

Ayyyyy cok guzeller bayıldım.Bende karar veremıyorum seker mı yaptırsam,cıkolatamı alsam...

canım çok güzel eline emeğine sağlık bende herife söyledim cumartesini günü gösterdim çok beğendi bende yapıcam haftaya malzemelerimi alıp başlicam severim öyle şeylerle uğraşmayı

çok güzel,
ayyy hazırlamışsın bile ben daha hiçbişey yapmadım

öyle valla bitmiyo.
allahın gücüne gitmesin. rabbime şükürler olsun.
insanoğlu böyle işte.
ayyy beğendiğinize çok sevindim.
kızlar face de bu işi yapan insanlar var.ben erenelifşeker isimli bi bayana yaptırdım.60 adet melek şeker-sepet-kapı süsü-takı yastığı-lohusa tacı hepsine toplam 180 verdim.kapıda ödeme şeklinde.ama ben en pahalı meleklisini beğenmişim.75 milyona manyak setler yapıyo kadın.ayrıca üstüne oğluşunun isimlerini işliyo kapı süsü ve yastığın üstüne ahşap harflerle.modeller de çok güzel.bi bakın derim.

Son düzenleme:
Allahım yaaaa zührevi hast. hastanesinin bahçesi,nde yapmışlar yaaaa ilahi sizi

Ya bak güldün sende bedava yaylalar kızım ankarada bile pikniğe adam başı para veriyon çayıra girebilmek için istanbuldada yaaaaaaaa kıymetini bil tayinin çıkana kadar bol bol çayır çimen havası al semiz semiz etleri yedir çocuğuna sütleri içir kırmızı yanaklı besili ohhh ne güzel

günaydın geçmişi okumaya çalışıyodum ama pes ettim çok uzun başımda ağrıyo gece hiç rahat değildim koltukta geçti sizler nasılsınız
al bi tane daha bizde uyuyamadık gece

ay cnm geçmiş olsun kız diye diye erken getircen allah korusun.. birimize tel ver merak ederiz.
allah korusun

ege iğrençleşiyim mi ağzımdakini veriyimmi
allah seni ne yapsın emii.. pis iğrenç manyak. dolgunda vardır senin. iğkkkkkkkk

Esra çok geçmiş olsun canım.
telaşlanma gözetim altında tutacaklar ilaçlarla engellerler erken doğumu. dualarımız seninle. allaha emanet ol bizi habersiz bırakma.

günaydınnn canlarımmmmmmmmmmmmmm

günaydın canım.

ne güzel kızz bi resmini çekde koy bizim öküzler anca kıyafetime karışırlar

makina evde kaldı. yarın eklerim.

ayyy ne güzeel dünde ananem söyledi yelek fln yapmış hem benim kızıma hem ablamınkine kıyamam yaaa

güle güle kullan canım.

sağol canım.
aklıma kendim için gelio kıs allah korusun.

günaydın bacım bide bizi düşün bütün gün koltuk tepesinde yamulduk valla.

ahahaha bizimkilerde yememe.. kimseden çöp görmedim..

valla düşünceli bizimkiler sağolsunlar.

artık kimse yatamıyo galiba

evet yatamıyoa. uyku yok. sabahın köründe kalk gel.

amaaaan 1 ayda nereye gidersen pufff.. kııızzz hapşuruken kasıgım acıdı yaa fenaaa uffff

hehehehehe nerden bildin kız var tabi hemide 3 tane hemide gümüşşş

artık ağırlaştığımı hissediyorum sizlerin daha da zor bütün gün sandalye tepesinde zaten yoruluyosunuz hayırlısıyla izne çıksaydınız ne iyi olurdu

canım çok güzel eline emeğine sağlık bende herife söyledim cumartesini günü gösterdim çok beğendi bende yapıcam haftaya malzemelerimi alıp başlicam severim öyle şeylerle uğraşmayı

arkadasım sızmı yaptınız bunalrı ben hazır sandım nasıl yaptınız banada anlatın da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…