2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım içini ferah tut hastanede agrını durdururlar vaktinde ,sağsalim gelir inşaallah bebişin

kızlar önceden çok nadir olurdu.
bugün dikkat ettimde sabahtan beri 3-4 keredir ılık ılık su geliyor aşşadan.
akıntı gibi değil ama. kızzzz su kaçırıyo olmıyım ben.
doğuruyomuyum yoksa :18:

hehehehehe nerden bildin kız var tabi hemide 3 tane hemide gümüşşş
coştun yine maşallah yapıştır esprilileri ne olduu senin canın sıkkındı:)))))))) biz böyle açarız insanı hahaha

artık ağırlaştığımı hissediyorum sizlerin daha da zor bütün gün sandalye tepesinde zaten yoruluyosunuz hayırlısıyla izne çıksaydınız ne iyi olurdu

ipekkkkkkkkkkk dua et çabuk geçsin valla otururken bebek sıkışıyor sanıyorum artık çok şanslısın :)

kız ağzını hayra aç ege ne ki kız ooo... dr ara sor bi

arkadaşlar yeni bi krem çıkmış normal doğum anında bu kremi sürüyolar ve dikişsiz sancısız doğum yaptırıyolar benım doktorum getırmıs ben sezeryan olucam cok buyuk bı ıhtımal o ayrı :))

Ağrısız Doğum Jeli
İsviçre’de geliştirilen Dianatal adlı bir jel, kadınların korkulu rüyası olan doğum sancısını tarihe gömdü. Ameliyat izi olmayan ve bir günde normal hayatına dönen Şadiye Ulutürk, bir kız bebek dünyaya getirdi. Nefes adı verilen bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi

bi doktorunuzla konusun cok kısıde kullanılmıs herkes olumlu konusuyo

sizi görünce açılıyorum elimde değil

aaaa contaları gevşedi karıların. bişey olmaz sızıntıdan:))))))
cuma gidicen eğer çok fazla biişey gelirse ararsın dr.
diye diye sende doğurcan hee sus hayır olsun

aman yavrum demeeeee , senle haftamız aynı ya panik oluyorum bende yaşadığın herşeyde..

evet bu konuda çok şanslıyım eğer çık demeselerdi bende ay sonuna kadar çalışıyo olucktım
inşallah sizede zaman su gibi geçsinde sizde hem evinizde biraz dinlenin hede rahat rahat hazırlıklarınızı yapın

amaaan ardahan'a gelmemiştir o daha 10 sene sonra anca bu tarafa gelir...acaba evde mi dogursam eski usul

devam ederse ararım. zırt pırt aramak istemiom kadını. bekliyim bakıyım biraz.

kız ara ne olcak bekleme ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…