iyi işemedin. merve olsaydı salmıştı şimdi.sidikli zarife..
kızlar slm dun gıremedım ama hızlı hızlı yazıp cıkacam hemendun ogleden berı belımde agrıyla basladı sancı hastaneye gıttık rahımde acılma varmıs dr erken dogum olsa ölüm rıskı yok ama akcıger gelısmesını tam tamamlamadıgı ıcın hastanede yatar bebek dedı dunden berı hastanedeyım yenı eve geldım bırazdan tekrar gıdecem esyalarımızı aldım evden agrı gelıyor durmadan
coştun yine maşallah yapıştır esprilileri ne olduu senin canın sıkkındı:)))))))) biz böyle açarız insanı hahahahehehehehe nerden bildin kız var tabi hemide 3 tane hemide gümüşşş
artık ağırlaştığımı hissediyorum sizlerin daha da zor bütün gün sandalye tepesinde zaten yoruluyosunuz hayırlısıyla izne çıksaydınız ne iyi olurdu
kızlar önceden çok nadir olurdu.
bugün dikkat ettimde sabahtan beri 3-4 keredir ılık ılık su geliyor aşşadan.
akıntı gibi değil ama. kızzzz su kaçırıyo olmıyım ben.
doğuruyomuyum yoksa :18:
doktorunu arasana bi bakalım ne diyo
kız ağzını hayra aç ege ne ki kız ooo... dr ara sor bi
coştun yine maşallah yapıştır esprilileri ne olduu senin canın sıkkındı:)))))))) biz böyle açarız insanı hahaha
ipekkkkkkkkkkk dua et çabuk geçsin valla otururken bebek sıkışıyor sanıyorum artık çok şanslısın :)
coştun yine maşallah yapıştır esprilileri ne olduu senin canın sıkkındı:)))))))) biz böyle açarız insanı hahaha
ipekkkkkkkkkkk dua et çabuk geçsin valla otururken bebek sıkışıyor sanıyorum artık çok şanslısın :)
arkadaşlar yeni bi krem çıkmış normal doğum anında bu kremi sürüyolar ve dikişsiz sancısız doğum yaptırıyolar benım doktorum getırmıs ben sezeryan olucam cok buyuk bı ıhtımal o ayrı :))
Ağrısız Doğum Jeli
İsviçre’de geliştirilen Dianatal adlı bir jel, kadınların korkulu rüyası olan doğum sancısını tarihe gömdü. Ameliyat izi olmayan ve bir günde normal hayatına dönen Şadiye Ulutürk, bir kız bebek dünyaya getirdi. Nefes adı verilen bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi
bi doktorunuzla konusun cok kısıde kullanılmıs herkes olumlu konusuyo
devam ederse ararım. zırt pırt aramak istemiom kadını. bekliyim bakıyım biraz.
doktorunu arasana bi bakalım ne diyo
arkadasım sızmı yaptınız bunalrı ben hazır sandım nasıl yaptınız banada anlatın da:))
amaaan ardahan'a gelmemiştir o daha 10 sene sonra anca bu tarafa gelir...acaba evde mi dogursam eski usul
kız ara ne olcak bekleme ayy
kızlarrrrrrrrrr gunaydın nasılsınızzzzzzzz
kızlarrrrrrrrrr gunaydın nasılsınızzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?