ben daha yapmadım canım haftaya malzemelrini alıp başlicam isteyen kendi yapıyo isteyen hazır alıyo
kızlarrrrrrrrrr gunaydın nasılsınızzzzzzzz
ha şöyle... neşe ver bize ..sizi görünce açılıyorum elimde değil
kızlarrrrrrrrrr gunaydın nasılsınızzzzzzzz
maltyada malzemerı nerde satılıyodur kı acaba nerden alınır bu malzemelr hıc anlamam boyle seylerden kendı elınle yapmak daha guzel bı duygudur valaa heveslendım :)
valla onu bilemicem şeker mi koyucaksın yoksa lavanta mı ?
Eki Görüntüle 176306 Eki Görüntüle 176307
kızlar bunlarda benim oğluşumun şeker ve sepeti umarım yüklemeyi becerebilmişimdir.....
devam ederse ararım. zırt pırt aramak istemiom kadını. bekliyim bakıyım biraz.
aaaa contaları gevşedi karıların. bişey olmaz sızıntıdan:))))))
cuma gidicen eğer çok fazla biişey gelirse ararsın dr.
diye diye sende doğurcan hee sus hayır olsun
aman yavrum demeeeee , senle haftamız aynı ya panik oluyorum bende yaşadığın herşeyde..
fmg cım arasana bır doktorunu normaldır belkı ama ıcın rahatlarrrr
kızlar baktım dianatal kreme 216 tl bende bi doktoruma sorim uygun görürse bende kullanayım:76:
canım eczanelerde fılan satılıyo sen al doktoruna ver o kendısı surer zaten bılıyo hepsı o kremı
valla benım doktorum baya onerıyo kullanımıs cogu kısıde dogum anında kanalı genısletıyo ve bebgın cıkmasına kolaylık saglıyomus oyle anlatıldı
maltyada malzemerı nerde satılıyodur kı acaba nerden alınır bu malzemelr hıc anlamam boyle seylerden kendı elınle yapmak daha guzel bı duygudur valaa heveslendım :)
ha şöyle... neşe ver bize ..
nerdesin bacım .evin ne durumda ohh sende kurtuluyorsun ben ne halt edecem
lavanta olur buyuk ıhtımal bırde bu dogum sekerlerı kırkındamı dagıtılıyo yoksa dogar dogmaz gelenlerımı verılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?