2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha yapmadım canım haftaya malzemelrini alıp başlicam isteyen kendi yapıyo isteyen hazır alıyo

maltyada malzemerı nerde satılıyodur kı acaba nerden alınır bu malzemelr hıc anlamam boyle seylerden kendı elınle yapmak daha guzel bı duygudur valaa heveslendım :)

aaaa contaları gevşedi karıların. bişey olmaz sızıntıdan:))))))
cuma gidicen eğer çok fazla biişey gelirse ararsın dr.
diye diye sende doğurcan hee sus hayır olsun

he heeeeee contam gevşedi
önceden oluyordu arada. şimdi sıklaşınca meraklandım sadece.
eğer devam ederse ararım mutlaka.
her gittiğimde su miktarı iyi diyor. bişey yoktur yaaaa.

aman yavrum demeeeee , senle haftamız aynı ya panik oluyorum bende yaşadığın herşeyde..

yok be canım bişiycik olmaz. allahın izniyle.
benim plesenta aşağıda canım riskim sizlerden daha fazla sen rahat ol :)

kızlar baktım dianatal kreme 216 tl bende bi doktoruma sorim uygun görürse bende kullanayım:76:

valla benım doktorum baya onerıyo kullanımıs cogu kısıde dogum anında kanalı genısletıyo ve bebgın cıkmasına kolaylık saglıyomus oyle anlatıldı

canım eczanelerde fılan satılıyo sen al doktoruna ver o kendısı surer zaten bılıyo hepsı o kremı

heheh doktor mu beni ebeler dogurtur burda olursa
en iyisi eski usul evde tek başıma dogurayım ben burdan da yazarım artıkın

valla benım doktorum baya onerıyo kullanımıs cogu kısıde dogum anında kanalı genısletıyo ve bebgın cıkmasına kolaylık saglıyomus oyle anlatıldı

canım söyleyenlere göre doğum anında ağrı yok sadece ıkınma hissi oluyormuş asıl sıkıntı sancılar rahim ağzı açılıncaya kadar zorluk oluyormuş ben doğum anından korkmuyorum zaten önceki ağrılardan dayanamazda beni sezaryene alın demekten korkuyorum

maltyada malzemerı nerde satılıyodur kı acaba nerden alınır bu malzemelr hıc anlamam boyle seylerden kendı elınle yapmak daha guzel bı duygudur valaa heveslendım :)

Adliyenin karşısında malatya hali var kapalı çarşı varya orda herşey var bunlarda satılıyordur :)))))))

günaydın bayanlar ben iyice ağırlaştım dün gece sancıdan ölüyordum halada karnıma ufak ufak kesikler atıyorlar sanki zaten sürekli bir uyku hali burada 30 haftalık oldum bebişlerinizin kilosu ne kadar benimki 2 kilo oldu hatta geçtide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…