devam ederse arıycam.
sen napıyosun bitti mi badana?
yarın randevumuz var kontroooool bakalım nst ye bağlıcak mı doktor
ben 40 ı çıktığında mevlüt okutucam evde o zaman vericem gelenlere
günaydın bayanlar ben iyice ağırlaştım dün gece sancıdan ölüyordum halada karnıma ufak ufak kesikler atıyorlar sanki zaten sürekli bir uyku hali burada 30 haftalık oldum bebişlerinizin kilosu ne kadar benimki 2 kilo oldu hatta geçtide
günaydın kızlar biz geldik nasılsınız ??
bende şekerleri mevlüt için düşünüyoırum ben mevlütü kırkının çıkmasını beklemeden yapıcam
çünkü ablamlar tatile gidiyo tyzemin kızının oğlu sünnet olucak sonra ramazan başlıyo falan doğumdan bir 15 gün sonra falan yaparım diyorum
bıtecek ınsallah canım yrın bızm boyacı bıraz yavas galıbaa senınkıne helal olsun valla 1 gunde bıtırmıss:)
32 de bağladılar beni sonra her hafta çağırdılar bakalım sana ne diyecekler ,gerçi özele gidiyorsan nst de paralı(((
bende şekerleri mevlüt için düşünüyoırum ben mevlütü kırkının çıkmasını beklemeden yapıcam
çünkü ablamlar tatile gidiyo tyzemin kızının oğlu sünnet olucak sonra ramazan başlıyo falan doğumdan bir 15 gün sonra falan yaparım diyorum
ayyyyyyyy deme öyle:))))))) berbat felan tırsıyorum ben anneme bi sürü eşya taşıycam eylülün okulu var kitap forma kıyafetsabah boya sectık ole geldım cnm yaaa. kırık beyaz bembeyaz oldu en sonunda beyazın ıcıne renk katarak bı renk bulduk ınsallah ıyı olurrr.. ama evın sımdıkı halııı berbattttttttttt egeeeeeeee
maşallah kuzunaaa geçmiştir kesin..günaydın bayanlar ben iyice ağırlaştım dün gece sancıdan ölüyordum halada karnıma ufak ufak kesikler atıyorlar sanki zaten sürekli bir uyku hali burada 30 haftalık oldum bebişlerinizin kilosu ne kadar benimki 2 kilo oldu hatta geçtide
güzel haberlerle gel cnmyarın 14.15 te canımmmm.. akşam 7 gibi evde olurum girer yazarım size..
sidikli zarife hoş geldingünaydın kızlar biz geldik nasılsınız ??
ee bısı sorcam bebek sekerıne lavanta koyacaksanız hastanede felab ekstra yıne seker cukulotamı vercezzz?
hayırlısı geç olsun, temiz olsun.
Bizimkiler akşam 5'te bitirmişti. Ama ekip geldi.
Tek kişi zor.
Aaaa demek ücretli bilmiyordum. Ne kadar peki?
Günaydın
hoşbuldum canımmmmmm.....ıyıyızz mervecımm hosgeldınnnnn
iyiyiz merviş hayırdır ne şikayetihoşgeldiniiiiiizzzzzzzzzzzzz biz iyiyiz birkaç şikayet dışında siz nasılsınız ?
günaydın şeker...günaydın
sidikli zarife hoş geldin
Adliyenin karşısında malatya hali var kapalı çarşı varya orda herşey var bunlarda satılıyordur :)))))))
nst paralımı ben eylülde girmiştim vermemiştim özele gidiyordum..
Bunda cerrahpaşada herhafta bağlıyorlarmış. Beni daha başlamadılar bağlamaya
ben hastanede ikram için çikolata düşünüyorum ama süslü püslü yaptırırmıyım bilmiyorumee bısı sorcam bebek sekerıne lavanta koyacaksanız hastanede felab ekstra yıne seker cukulotamı vercezzz?
nst paralımı ben eylülde girmiştim vermemiştim özele gidiyordum..
Bunda cerrahpaşada herhafta bağlıyorlarmış. Beni daha başlamadılar bağlamaya
ayyyyyyyy deme öyle:))))))) berbat felan tırsıyorum ben anneme bi sürü eşya taşıycam eylülün okulu var kitap forma kıyafet((((((((((( bende mum ışığı yaptırcam beyaz çabuk kirlenir.
maşallah kuzunaaa geçmiştir kesin..
güzel haberlerle gel cnm
sidikli zarife hoş geldin
bencede bekleme gelen giden olmadan hepsi bi anda çıksın. ben eylüllde okuttumda bunda okutmuycam belki hocaya söylerim yasin okusun duru nun adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?