2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 40 ı çıktığında mevlüt okutucam evde o zaman vericem gelenlere

bende şekerleri mevlüt için düşünüyoırum ben mevlütü kırkının çıkmasını beklemeden yapıcam
çünkü ablamlar tatile gidiyo tyzemin kızının oğlu sünnet olucak sonra ramazan başlıyo falan doğumdan bir 15 gün sonra falan yaparım diyorum

günaydın ağırlaştık biz de.
kilosunu cuma öğrenicem inşallah. 30. haftada 2 kiloyu geçtiyse oldukça iri doğacak demek ki.

ee bısı sorcam bebek sekerıne lavanta koyacaksanız hastanede felab ekstra yıne seker cukulotamı vercezzz?

bıtecek ınsallah canım yrın bızm boyacı bıraz yavas galıbaa senınkıne helal olsun valla 1 gunde bıtırmıss:)

hayırlısı geç olsun, temiz olsun.
bizimkiler akşam 5'te bitirmişti. ama ekip geldi.
tek kişi zor.

32 de bağladılar beni sonra her hafta çağırdılar bakalım sana ne diyecekler ,gerçi özele gidiyorsan nst de paralı (((

aaaa demek ücretli bilmiyordum. ne kadar peki?

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız ??

günaydın

ramazan ne zaman dı yaaa ayın kaçında başlıyo? iyice bunadım ben

sabah boya sectık ole geldım cnm yaaa. kırık beyaz bembeyaz oldu en sonunda beyazın ıcıne renk katarak bı renk bulduk ınsallah ıyı olurrr.. ama evın sımdıkı halııı berbattttttttttt egeeeeeeee
ayyyyyyyy deme öyle:))))))) berbat felan tırsıyorum ben anneme bi sürü eşya taşıycam eylülün okulu var kitap forma kıyafet((((((((((( bende mum ışığı yaptırcam beyaz çabuk kirlenir.

maşallah kuzunaaa geçmiştir kesin..

yarın 14.15 te canımmmm.. akşam 7 gibi evde olurum girer yazarım size..
güzel haberlerle gel cnm

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız ??
sidikli zarife hoş geldin

bencede bekleme gelen giden olmadan hepsi bi anda çıksın. ben eylüllde okuttumda bunda okutmuycam belki hocaya söylerim yasin okusun duru nun adına

hayırlısı geç olsun, temiz olsun.
Bizimkiler akşam 5'te bitirmişti. Ama ekip geldi.
Tek kişi zor.

Aaaa demek ücretli bilmiyordum. Ne kadar peki?

Günaydın

nst paralımı ben eylülde girmiştim vermemiştim özele gidiyordum..
Bunda cerrahpaşada herhafta bağlıyorlarmış. Beni daha başlamadılar bağlamaya

ee bısı sorcam bebek sekerıne lavanta koyacaksanız hastanede felab ekstra yıne seker cukulotamı vercezzz?
ben hastanede ikram için çikolata düşünüyorum ama süslü püslü yaptırırmıyım bilmiyorum
birde doktoruma ve tüp bebek ekibine hem çiçek göndermeyi hemde onlarada çikolata veya pasta yaptırmayı düşünüyorum birlikte çok uzun bir yol yürüdük 3 yıllık bir yol

nst paralımı ben eylülde girmiştim vermemiştim özele gidiyordum..
Bunda cerrahpaşada herhafta bağlıyorlarmış. Beni daha başlamadılar bağlamaya

nst ye ne zaman giriliyo yaaa bende hiç girmedim daha dr um bağlamadı hiç bende özele gidiyorum şikayetin falan oluncamı bağlıyolar

cnm ama bende tek kısı calısıyor oyuzdennn ev kotu (sadece bıze yatak var yatmamız ıcın yanı) fmg gıbı ekıp gelırse bıter hemenn...

bızımde ona benzer bı renk oldu mum ısığı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…