2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa bence cok mantıklı canımmm ayy allahım ne az gunlerımız kaldı yaaa heyecannnn bastııııııııııı.
bende 1 paket cukulata alırımmm ama ben heralde badem sekerı koyarım yaaa onu sevıyorummm...

biz de geldikkkkkk ya kızlar bişi sorcam: bu nst sancı varmı yok mu ona bakıyo demi? onun bulduğu sancıları biz hissetmiyomuyuz acaba:26::26:

mervooooo hoşgeldinnnn

kızlarr bunu tekrar etmem gerekiyor lütfennn okumadığınız tefriciyeleri PERŞEMBE AKŞAMINA KADARRRR BİTİRİNNNNN :))))))))))))))))))))))

Kızlar akşama ne yemek yapcaksınız aklıma bişey gelmedi... Evde de bişey yok açıkcası dolap tam takır pazara da gidemedim

ben hıc rıske atmıyorum basından berı sezeryana hazırladım kendımı ben acıya dayanamıyorum cucuguda rıske atmak ıstemıyorum yazık

hayırlısı geç olsun, temiz olsun.
bizimkiler akşam 5'te bitirmişti. ama ekip geldi.
tek kişi zor.

aaaa demek ücretli bilmiyordum. ne kadar peki?

günaydın

Ücretli ya bende bilmiyodum kaç lira olduğunu bilmiyorum ama ben muayene + vajinal kültür aldırdım hep 216 TL veriyodum çalışmıyorumya eşimden dolayı emekli sandığı düştükten sonra veriyoduk bu sefer 293 TL dediler yani 70-falan nst için aldılar istanbuldaki medikal park doğum yapan arkadaşıma sordum ordada ondan 50-60 Tl civarı alıyorlarmış ama pazartesi yine bağlıyacaklarya ozaman sorarım net rakamı

biz de geldikkkkkk ya kızlar bişi sorcam: bu nst sancı varmı yok mu ona bakıyo demi? onun bulduğu sancıları biz hissetmiyomuyuz acaba:26::26:

mervooooo hoşgeldinnnn

hoşbulduk şekerim.... sancı varmı yok mu diye bakılıyor sanırım canım bende girmedim ama .... yok sen anlamıyorsun onu makinaya bağlıyorlar işte o bakımdan... ablamda öyle olmuştu...

amaaaan ne olsun işte yok kasık ağrısı yok bel ağrısı yok uykusuzluk fln işte başka ne şikayetimiz olcak bizim

amaaaaaaaaaan ben alıştım onlarla yaşamaya çocuk doğduğunda böyle şeyler olmucağı için bi boşluk olucak ama neyseeeeeeeeeeeeee

nst paralımı ben eylülde girmiştim vermemiştim özele gidiyordum..
Bunda cerrahpaşada herhafta bağlıyorlarmış. Beni daha başlamadılar bağlamaya

valla egecim paralıymış bidahakine gidince doktora dicem al bebeği yetti gari dışarda daha az harcar para diye öldük ege varya ayda iki haftada çağırıyoe şimdide haftada doğsun diye gıkımız çıkmıyoda her gittiğimizde 300 bayılıyoz

amaaaaaaaaaan ben alıştım onlarla yaşamaya çocuk doğduğunda böyle şeyler olmucağı için bi boşluk olucak ama neyseeeeeeeeeeeeee

evet valla bende hamileliği çok özlicem sıkıntıları olsada çok güzel kitap okurken karnıma kitabı dayadığımda veya meyve tabağını falan dayadığımda resmen ittiriyo öyle hoşuma gidiyoki ne uykusuzluk ne ağrı kalıyo içim eriyo

bak canım bak bende haftaya bakıcam alıcam malzemelerimi herifin maaşı yine gitti yani garibim yaaa

ben hamıle kaldıgımda 4 aylıkken fılan bı kumbara aldı esım dedım her bozuk parayı ıcne atıcam bebegımın kumbarası olacak dedım kendı sekerını kendı alsın ıstedım ama para bulamadımkı ıcne atayım kutusu kadı ıcı boss:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…