ben 40 ı çıktığında mevlüt okutucam evde o zaman vericem gelenlere
ben hastanede ikram için çikolata düşünüyorum ama süslü püslü yaptırırmıyım bilmiyorum
birde doktoruma ve tüp bebek ekibine hem çiçek göndermeyi hemde onlarada çikolata veya pasta yaptırmayı düşünüyorum birlikte çok uzun bir yol yürüdük 3 yıllık bir yol
canım söyleyenlere göre doğum anında ağrı yok sadece ıkınma hissi oluyormuş asıl sıkıntı sancılar rahim ağzı açılıncaya kadar zorluk oluyormuş ben doğum anından korkmuyorum zaten önceki ağrılardan dayanamazda beni sezaryene alın demekten korkuyorum
iyiyiz merviş hayırdır ne şikayeti
hayırlısı geç olsun, temiz olsun.
bizimkiler akşam 5'te bitirmişti. ama ekip geldi.
tek kişi zor.
aaaa demek ücretli bilmiyordum. ne kadar peki?
günaydın
ramazan ne zaman dı yaaa ayın kaçında başlıyo? iyice bunadım ben
biz de geldikkkkkkya kızlar bişi sorcam: bu nst sancı varmı yok mu ona bakıyo demi? onun bulduğu sancıları biz hissetmiyomuyuz acaba:26::26:
mervooooo hoşgeldinnnn
Kızlar akşama ne yemek yapcaksınız aklıma bişey gelmedi... Evde de bişey yok açıkcası dolap tam takır pazara da gidemedim
tamamdır banda oyle soyledıler zatenb 40 mevludunde dagıtılır dedıler ben bı arastırayım da bulurum belkı malzemerını
Kızlar akşama ne yemek yapcaksınız aklıma bişey gelmedi... Evde de bişey yok açıkcası dolap tam takır pazara da gidemedim
amaaaan ne olsun işte yok kasık ağrısı yok bel ağrısı yok uykusuzluk fln işte başka ne şikayetimiz olcak bizim
nst paralımı ben eylülde girmiştim vermemiştim özele gidiyordum..
Bunda cerrahpaşada herhafta bağlıyorlarmış. Beni daha başlamadılar bağlamaya
yap bı yogurtlu makarna tamam ıste kalsıyum almıs olursun yorma kendını amannn
amaaaaaaaaaan ben alıştım onlarla yaşamayaçocuk doğduğunda böyle şeyler olmucağı için bi boşluk olucak ama neyseeeeeeeeeeeeee
amaaaaaaaaaan ben alıştım onlarla yaşamayaçocuk doğduğunda böyle şeyler olmucağı için bi boşluk olucak ama neyseeeeeeeeeeeeee
bak canım bak bende haftaya bakıcam alıcam malzemelerimi herifin maaşı yine gitti yani garibim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?