2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bunlarda benim küçük kelebeğimin bebek şekerleri (lavantalı).. el emeğidir hepsi de 70 tanesini bitirdim, 30 kaldı... sepetini de benim kendi kına sepetim gayet güzeldi ve duruyodu, onu değiştirerek yapıcam... ( elde yapmak isteyenlere duyrulur, bu şeker malzemelerini netten getirttim,isim kartı da hediye gönderildi ve 50 tl ye maloldu toplam 100 şeker)

Eklentiler

• $04042011062.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $04042011063.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $07042011073.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $07042011071.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $04042011060.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $krt12.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 25

ayy evet yaaa. benim sıpa da herlade biraz babacı olucak babası geldiğinde başlıyo kıpır kıpır oynamaya durduramıyorum sabah da işe gideceği zaman heleki bizimle beraber oda kalkıyo

canımcığım hiç kıvırma normal doğuracaksın hemde çatır çatır...sonrada ben:86::86::86:

doğurmuycam işteee emmi :)) ya anacım taktın illa normal doğur diye seninle ablamın arasında kaldım aç ablama de bak ne diyo sana :))

Kızlar akşama ne yemek yapcaksınız aklıma bişey gelmedi... Evde de bişey yok açıkcası dolap tam takır pazara da gidemedim

valla ben somon yapıcam faydalı dıyeee

ya ben senın sekerlere bayıldımmmm keske bendeede kabılıyet olsa ama yapamamm ben canım elıne sağlık senınnnn.

yaa bende bayılıyorum aksamlları uzanıp onun hareketlerını ızlemeyııı tekmelerınııı?

helal olsun bebişlere ama gerçekten tedaivlerle rutin kontrollerle falan çoook para gitti
allah olmayanlara yardım etsin benimde her kontrolde 250 yi falan buluyo

Son düzenleme:

şeker adresi yolla hemencecik bana valla çok ucuza mal etmissin tanesi burda 2 tl düşün işte :))

Kızlar akşama ne yemek yapcaksınız aklıma bişey gelmedi... Evde de bişey yok açıkcası dolap tam takır pazara da gidemedim

offf hiç sorma. ne yapsam ben de bilmiyorum. makarna salatası yaparım belki. serin serin iyi gider.
canımda bi sebze yemeği çekiyor ama söylemiycem
olsa da yesem diyorum kaç gündür.

sen hangi hastaneye gidiyosun canım çok pahalı yaaa.... şaka gibi.

çok güzel güle güle kullanın canım.
bana 100 tane yetmez. 300-400 ancak.

oda iyiymiş ben öyle para biriktirsem benim de herif bırakmazdı sağolsun

egeeeeeeeeeeee ya bısı sorcam sımdı gecen doktor bana dedıya dogum seklını almıs dıyee..
ama ben bakıyom bu sırtıma kadar cıkıyo bacaklarımı cıkıyo bunun sadece bu tekrar dondumu acep???

bıde kuzu nerdeeeeee

son günlerde b,rde karnımda gözle görülür hareket oynama oluyo o oynadıkça değmeyin benim keyfime allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu

sabah uğradı çok iyiymiş.
işleri varmış.

son günlerde b,rde karnımda gözle görülür hareket oynama oluyo o oynadıkça değmeyin benim keyfime allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu

amiiiin canım. çekilen her çileye değer onların bir tekmesi.

anaaaam çok pahalı kız nereye gidiyonuz?

arkadaslar nıye sızı oyle soyuylar ben anlamadım ozel hastanelerde sıgortanız v.s varsa para almıyolar hıc bıseyden bırtek 2 teste aldılar baska hıc bıseyde almadılar sadece rutın 12 tl o kadar nedır bu verdıgınız paralar yazık taa

yap bı yogurtlu makarna tamam ıste kalsıyum almıs olursun yorma kendını amannn
eşim makarna yemez((((((
sadece yoğurtlu makarna yemezler yani..

ben izmir köfte düşünüyorum
dün yaptım

offffffffff o ne bee sağlıklı olsunda inşallah verdiğine değsin boşver..

Yemek buldum :)
erişte çorbası
milföyden börek
ayran

çok absurt oldu ama arada böyle yesinler offffff

evet canım çok güzel bişey geçen hafta eşimin kuzeni geldi kız işitme engelli dışardan oynadığını farketmiş geldi bide karnıma elini koydu benim kız durdu durdu bi vurdu kız neye uğradığına şaşırdı tırstı biran

canımcım şu dr.dediği ilaç ne ne işe yarı bidaha solesine
kuzum altta yazdım dogum kanalına sıkılıyo cıkasrken rahmı genışletiyo güzel bi ilaç taktı doktorum senı normal dogurtacam
dıye yok dıyorum gorursun dıyo :)
Ağrısız Doğum Jeli
İsviçre’de geliştirilen Dianatal adlı bir jel, kadınların korkulu rüyası olan doğum sancısını tarihe gömdü. Ameliyat izi olmayan ve bir günde normal hayatına dönen Şadiye Ulutürk, bir kız bebek dünyaya getirdi. Nefes adı verilen bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…