arkadasım sızmı yaptınız bunalrı ben hazır sandım nasıl yaptınız banada anlatın da:))
evet valla bende hamileliği çok özlicem sıkıntıları olsada çok güzel kitap okurken karnıma kitabı dayadığımda veya meyve tabağını falan dayadığımda resmen ittiriyo öyle hoşuma gidiyoki ne uykusuzluk ne ağrı kalıyo içim eriyo
canımcığım hiç kıvırma normal doğuracaksın hemde çatır çatır...sonrada ben:86::86::86:
Kızlar akşama ne yemek yapcaksınız aklıma bişey gelmedi... Evde de bişey yok açıkcası dolap tam takır pazara da gidemedim
bunlarda benim küçük kelebeğimin bebek şekerleri (lavantalı).. el emeğidir hepsi de70 tanesini bitirdim, 30 kaldı... sepetini de benim kendi kına sepetim gayet güzeldi ve duruyodu, onu değiştirerek yapıcam... ( elde yapmak isteyenlere duyrulur, bu şeker malzemelerini netten getirttim,isim kartı da hediye gönderildi ve 50 tl ye maloldu toplam 100 şeker)
yaa bende bayılıyorum aksamlları uzanıp onun hareketlerını ızlemeyııı tekmelerınııı?evet valla bende hamileliği çok özlicem sıkıntıları olsada çok güzel kitap okurken karnıma kitabı dayadığımda veya meyve tabağını falan dayadığımda resmen ittiriyo öyle hoşuma gidiyoki ne uykusuzluk ne ağrı kalıyo içim eriyo
valla egecim paralıymış bidahakine gidince doktora dicem al bebeği yetti gari dışarda daha az harcar para diye öldük ege varya ayda iki haftada çağırıyoe şimdide haftada doğsun diye gıkımız çıkmıyoda her gittiğimizde 300 bayılıyoz
bunlarda benim küçük kelebeğimin bebek şekerleri (lavantalı).. el emeğidir hepsi de70 tanesini bitirdim, 30 kaldı... sepetini de benim kendi kına sepetim gayet güzeldi ve duruyodu, onu değiştirerek yapıcam... ( elde yapmak isteyenlere duyrulur, bu şeker malzemelerini netten getirttim,isim kartı da hediye gönderildi ve 50 tl ye maloldu toplam 100 şeker)
Kızlar akşama ne yemek yapcaksınız aklıma bişey gelmedi... Evde de bişey yok açıkcası dolap tam takır pazara da gidemedim
Ücretli ya bende bilmiyodum kaç lira olduğunu bilmiyorum ama ben muayene + vajinal kültür aldırdım hep 216 TL veriyodum çalışmıyorumya eşimden dolayı emekli sandığı düştükten sonra veriyoduk bu sefer 293 TL dediler yani 70-falan nst için aldılar istanbuldaki medikal park doğum yapan arkadaşıma sordum ordada ondan 50-60 Tl civarı alıyorlarmış ama pazartesi yine bağlıyacaklarya ozaman sorarım net rakamı
ben hamıle kaldıgımda 4 aylıkken fılan bı kumbara aldı esım dedım her bozuk parayı ıcne atıcam bebegımın kumbarası olacak dedım kendı sekerını kendı alsın ıstedım ama para bulamadımkı ıcne atayım kutusu kadı ıcı boss:80:
helal olsun bebişlere ama gerçekten tedaivlerle rutin kontrollerle falan çoook para gitti
allah olmayanlara yardım etsin benimde her kontrolde 250 yi falan buluyo
valla ben somon yapıcam faydalı dıyeee
ya ben senın sekerlere bayıldımmmm keske bendeede kabılıyet olsa ama yapamamm ben canım elıne sağlık senınnnn.
yaa bende bayılıyorum aksamlları uzanıp onun hareketlerını ızlemeyııı tekmelerınııı?
şeker adresi yolla hemencecik bana valla çok ucuza mal etmissin tanesi burda 2 tl düşün işte :))
egeeeeeeeeeeee ya bısı sorcam sımdı gecen doktor bana dedıya dogum seklını almıs dıyee..
ama ben bakıyom bu sırtıma kadar cıkıyo bacaklarımı cıkıyo bunun sadece bu tekrar dondumu acep???
bıde kuzu nerdeeeeee
son günlerde b,rde karnımda gözle görülür hareket oynama oluyo o oynadıkça değmeyin benim keyfime allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu
anaaaam çok pahalı kız nereye gidiyonuz?
anaaaam çok pahalı kız nereye gidiyonuz?
eşim makarna yemezyap bı yogurtlu makarna tamam ıste kalsıyum almıs olursun yorma kendını amannn
dün yaptımben izmir köfte düşünüyorum
offffffffff o ne bee sağlıklı olsunda inşallah verdiğine değsin boşver..valla egecim paralıymış bidahakine gidince doktora dicem al bebeği yetti gari dışarda daha az harcar para diye öldük ege varya ayda iki haftada çağırıyoe şimdide haftada doğsun diye gıkımız çıkmıyoda her gittiğimizde 300 bayılıyoz
son günlerde b,rde karnımda gözle görülür hareket oynama oluyo o oynadıkça değmeyin benim keyfime allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu
kuzum altta yazdım dogum kanalına sıkılıyo cıkasrken rahmı genışletiyo güzel bi ilaç taktı doktorum senı normal dogurtacamcanımcım şu dr.dediği ilaç ne ne işe yarı bidaha solesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?