arkadaslar nıye sızı oyle soyuylar ben anlamadım ozel hastanelerde sıgortanız v.s varsa para almıyolar hıc bıseyden bırtek 2 teste aldılar baska hıc bıseyde almadılar sadece rutın 12 tl o kadar nedır bu verdıgınız paralar yazık taa
arkadaslar nıye sızı oyle soyuylar ben anlamadım ozel hastanelerde sıgortanız v.s varsa para almıyolar hıc bıseyden bırtek 2 teste aldılar baska hıc bıseyde almadılar sadece rutın 12 tl o kadar nedır bu verdıgınız paralar yazık taa
şeker adresi yolla hemencecik bana valla çok ucuza mal etmissin tanesi burda 2 tl düşün işte :))
ben hem endokrine hem kadın doğuma gidiyorum sadece iki doktorun muayenesi 140 tutuyo
istedikleri tahlillerle falan 200 250 yi buluyo gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum
kız ne kabiliyeti, çok azcık el becerin olsa yeter, tüle lavanta koy bağla, kurdelanın arasına tüyü yapıştır,ikisinin üstüne kelebeği yapıştır, hepsini al, lavantalı tüle yapıştırya ben senın sekerlere bayıldımmmm keske bendeede kabılıyet olsa ama yapamamm ben canım elıne sağlık senınnnn.
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri bu site canım. sol taraftaki süs malzemeleri kısmından aldım ben hepsini...şeker adresi yolla hemencecik bana valla çok ucuza mal etmissin tanesi burda 2 tl düşün işte :))
ben de hem yozgatta hem mersin de yapıcam, yetmeyecek olursa 50 tanelik malzeme alıp tekrar yaparım...çok güzel güle güle kullanın canım.
bana 100 tane yetmez. 300-400 ancak.
ayy saka gıbı 12 tel valla super cnmm... burdada ozel saglık sıgortan varsa ancak ozeller para almıyorr:):):):):)
ayy saka gıbı 12 tel valla super cnmm... burdada ozel saglık sıgortan varsa ancak ozeller para almıyorr:):):):):)
ben de okadar veriyorum. 12 lira verdim en son gittiğimde.
hatta sık gidince kontrole girdiği için hiç para almıyorlar.
şaştım bu paraları görünce.
biz de geldikkkkkkya kızlar bişi sorcam: bu nst sancı varmı yok mu ona bakıyo demi? onun bulduğu sancıları biz hissetmiyomuyuz acaba:26::26:
mervooooo hoşgeldinnnn
hakkaten ya ne iyiymiş 12)))benim dr.muayenesi 120 milyon.anlaşmalı medicana hastanesiyle.burda tahliller,nts,serum,iğne falan inanılmaz pahalı.nts 75 mesela.ben 2 gece kaldım taş düşürdüğümde aha elimde şimdifatura 598 milyon verdim yavvvv....sgk lıyım ben bi de.düşün.
hakkaten ya ne iyiymiş 12)))benim dr.muayenesi 120 milyon.anlaşmalı medicana hastanesiyle.burda tahliller,nts,serum,iğne falan inanılmaz pahalı.nts 75 mesela.ben 2 gece kaldım taş düşürdüğümde aha elimde şimdifatura 598 milyon verdim yavvvv....sgk lıyım ben bi de.düşün.
aynen canım valla kefin soyan gibiler mecbur kaldıklarını hıssedınce herseydn para alıyolar sıkayet edın yazık degılmı cocugunuzun rıskını alıyolar
ben hem endokrine hem kadın doğuma gidiyorum sadece iki doktorun muayenesi 140 tutuyo
istedikleri tahlillerle falan 200 250 yi buluyo gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum
Yemek buldum :)
erişte çorbası
milföyden börek
ayran
çok absurt oldu ama arada böyle yesinler offffff
Merhaba kızlar bebişler nasıl yarın kontrolümüz var kısmetse eşimin de doğumgünübende kolumu incittim ev işleri davasına üç hafta dizlikle gezicem iş yapmak yok ilerlerse tedavi edemeyiz hamilesin dedi doktor siz siz olun ev işlerine kaptırmayın fazla hamilelikte kaslar gevşediği için en ufak ters harekette ağrı çekme ihtimali var
ben de hem yozgatta hem mersin de yapıcam, yetmeyecek olursa 50 tanelik malzeme alıp tekrar yaparım...
ya ole fıyatlarr ben bıze yakın bı medıklapark bılıom anlasmalı oda 2,5 mılyar dedı doguma dusun bıde sgk ıle anlasmalı
ya cnm sıkayet etmek adam derkı neyı edıyosun cnaın ıstıuorsa gelme senı zorla cagırmıyoruz der olur bıter... evıme yakın cerrahpasa olsa ona gıderım 5 kurusta odemem ama bnm esım ılla yakın hastane ıstıyıorr.
ccanım ultrason gibi makina sen yataga yatıyorsun bir ucunu senin göbeğine bağlıyorlar kemerle bu sancının grafigini belirliyor eko gibi diğer ucunu bebeğin kalp atışı için aşağı bağlıyorlar elinede buton veriyorlar oda bebek hareket ettikçe basıyosun yarım saat yatıyosun
helal olsun bebişlere ama gerçekten tedaivlerle rutin kontrollerle falan çoook para gitti
allah olmayanlara yardım etsin benimde her kontrolde 250 yi falan buluyo
öyle canım yinede söylenmiyom eşim hep diyoki üç senedir hem tüp ebebk hemde elimiz boş ölü doğumlar için verdik şimdi oğlum kucağıma gelecek sabret diyor Allahtan şükür verebiliyoruz diyor gerçekten tedavi süreci çok zor en azından biz verelimde bu hastanelere onlarda ihtiyacı olanlara bedava yapsınlar diye dua ediyorum ..... bende tüp ebebk ekipine bir güzellik düşünüyorum bakalım doğum olsunda:)))))))
offf hiç sorma. ne yapsam ben de bilmiyorum. makarna salatası yaparım belki. serin serin iyi gider.
canımda bi sebze yemeği çekiyor ama söylemiycem
olsa da yesem diyorum kaç gündür.
sen hangi hastaneye gidiyosun canım çok pahalı yaaa.... şaka gibi.
çok güzel güle güle kullanın canım.
bana 100 tane yetmez. 300-400 ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?