2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy saka gıbı 12 tel valla super cnmm... burdada ozel saglık sıgortan varsa ancak ozeller para almıyorr:):):):):)

Merhaba kızlar bebişler nasıl yarın kontrolümüz var kısmetse eşimin de doğumgünü bende kolumu incittim ev işleri davasına üç hafta dizlikle gezicem iş yapmak yok ilerlerse tedavi edemeyiz hamilesin dedi doktor siz siz olun ev işlerine kaptırmayın fazla hamilelikte kaslar gevşediği için en ufak ters harekette ağrı çekme ihtimali var

ben de okadar veriyorum. 12 lira verdim en son gittiğimde.
hatta sık gidince kontrole girdiği için hiç para almıyorlar.
şaştım bu paraları görünce.

şeker adresi yolla hemencecik bana valla çok ucuza mal etmissin tanesi burda 2 tl düşün işte :))

sana bi fikir vereyim face in varsa erenelif bebek nikah şekerleri yaz arkadaş olarak ekle zaten bayan hemen ekliyo ismi gülaydı yanlış hatırlamıyosam.75 milyondan başlayan setler var.kapı süsü+şeker+sepet+takı yastığı şeklinde beğen modellerden fiyat versin.pazarlıkta yapıyo.o hazırladı benimkileri.kapıda ödeme yaptım.bak istersen ben uğraşamam diyenlere kolaylık.

ya ben senın sekerlere bayıldımmmm keske bendeede kabılıyet olsa ama yapamamm ben canım elıne sağlık senınnnn.
kız ne kabiliyeti, çok azcık el becerin olsa yeter, tüle lavanta koy bağla, kurdelanın arasına tüyü yapıştır,ikisinin üstüne kelebeği yapıştır, hepsini al, lavantalı tüle yapıştırbu kadarrrr

şeker adresi yolla hemencecik bana valla çok ucuza mal etmissin tanesi burda 2 tl düşün işte :))
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri bu site canım. sol taraftaki süs malzemeleri kısmından aldım ben hepsini...

çok güzel güle güle kullanın canım.
bana 100 tane yetmez. 300-400 ancak.
ben de hem yozgatta hem mersin de yapıcam, yetmeyecek olursa 50 tanelik malzeme alıp tekrar yaparım...

Son düzenleme:
ayy saka gıbı 12 tel valla super cnmm... burdada ozel saglık sıgortan varsa ancak ozeller para almıyorr:):):):):)

valla malatyanın en ıyı ozel hastanelrınden bırıne gıdıyorum acıkcası doktorum hıc bır seye para vermeyeceksınız dıyo bı tek 2teste verdım sımdıye kadar anlamadım valla nelere para alıyolarkı bacım...

hakkaten ya ne iyiymiş 12)))benim dr.muayenesi 120 milyon.anlaşmalı medicana hastanesiyle.burda tahliller,nts,serum,iğne falan inanılmaz pahalı.nts 75 mesela.ben 2 gece kaldım taş düşürdüğümde aha elimde şimdifatura 598 milyon verdim yavvvv....sgk lıyım ben bi de.düşün.

ben de okadar veriyorum. 12 lira verdim en son gittiğimde.
hatta sık gidince kontrole girdiği için hiç para almıyorlar.
şaştım bu paraları görünce.

aynen canım valla kefin soyan gibiler mecbur kaldıklarını hıssedınce herseydn para alıyolar sıkayet edın yazık degılmı cocugunuzun rıskını alıyolar

biz de geldikkkkkk ya kızlar bişi sorcam: bu nst sancı varmı yok mu ona bakıyo demi? onun bulduğu sancıları biz hissetmiyomuyuz acaba:26::26:

mervooooo hoşgeldinnnn

ccanım ultrason gibi makina sen yataga yatıyorsun bir ucunu senin göbeğine bağlıyorlar kemerle bu sancının grafigini belirliyor eko gibi diğer ucunu bebeğin kalp atışı için aşağı bağlıyorlar elinede buton veriyorlar oda bebek hareket ettikçe basıyosun yarım saat yatıyosun

valla arkadasım burda bizde ozele gıdıyoruz oyle paralar ısteseler malatyadakı tum hastaneler ıs yapmaz bırtek muayene parası 15 gunde bır oda 13 tl 15 gun ıcınde ıstedıgın kadar gıt 12 tl bıle almıyoarl ılgınc valla

ya ole fıyatlarr ben bıze yakın bı medıklapark bılıom anlasmalı oda 2,5 mılyar dedı doguma dusun bıde sgk ıle anlasmalı

aynen canım valla kefin soyan gibiler mecbur kaldıklarını hıssedınce herseydn para alıyolar sıkayet edın yazık degılmı cocugunuzun rıskını alıyolar

ya cnm sıkayet etmek adam derkı neyı edıyosun cnaın ıstıuorsa gelme senı zorla cagırmıyoruz der olur bıter... evıme yakın cerrahpasa olsa ona gıderım 5 kurusta odemem ama bnm esım ılla yakın hastane ıstıyıorr.

ben hem endokrine hem kadın doğuma gidiyorum sadece iki doktorun muayenesi 140 tutuyo
istedikleri tahlillerle falan 200 250 yi buluyo gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum

canım allah yardımcınız olsun. güç kuvvet versin. çok valla.
doktorun kimdi senin?

Yemek buldum :)
erişte çorbası
milföyden börek
ayran

çok absurt oldu ama arada böyle yesinler offffff

egecim hazır muska börekleri varya ben onlardan alıp kızartıyorum çabucak.
üzerine yoğurt döküyorum, yalancı mantı oluveriyo. pek pratik.
hayat kurtarıyor acil misafirlerime bile yapıyorum.

ahhh canım geçmiş olsun. kaptırmamak lazım ev işlerine. dinlenmek şart bu dönemde.
eşinin de doğum günü kutlu olsun.

ben de hem yozgatta hem mersin de yapıcam, yetmeyecek olursa 50 tanelik malzeme alıp tekrar yaparım...

eş dost, iş arkadaşları derken bilmiyorum kaç tane yaptırmak lazım.

canım galıba ıstanbul nufüsü çok hastane ona göre daha az kalıyo onlarda buldularmı hasta ne alrsak kar dıyolar malatya 1.5 mılyon onsan var merkez desen dahada azalır nufusa gore hastaneler cok fazla oozeller rekabet ıcındeler hasta kacırmak ıstemıyolar anladıgım kadarıyla 2.5 mılyara dogummu olur bacım napıyo bunlar ya kızdım valla

canım öyle bişey olduğnu biliyordum da, hanci sancu ölçüyomuş yaa,biz hissetmiyomuyuz acaba o sancıyı da makina biliyo diye düşünmüştüm,,, vardır bi bildiği...

helal olsun bebişlere ama gerçekten tedaivlerle rutin kontrollerle falan çoook para gitti
allah olmayanlara yardım etsin benimde her kontrolde 250 yi falan buluyo

öyle canım yinede söylenmiyom eşim hep diyoki üç senedir hem tüp ebebk hemde elimiz boş ölü doğumlar için verdik şimdi oğlum kucağıma gelecek sabret diyor Allahtan şükür verebiliyoruz diyor gerçekten tedavi süreci çok zor en azından biz verelimde bu hastanelere onlarda ihtiyacı olanlara bedava yapsınlar diye dua ediyorum ..... bende tüp ebebk ekipine bir güzellik düşünüyorum bakalım doğum olsunda:)))))))

sanırım özelden özele değişiyo.konyada özel hastaneler var mesela.30 milyon orda sgk lı muayene fşyatı.ama ankarada mümkün değil.burda özel muyenesi olan doktorların fiyatları 100 en az o da.medicana international kısmetse benim doğum yapıcağım hastane.almış başını gidiyo.dğum 2300 mesela.biz arkadaşlarla daha önce de konuşmuştuk burda bu hastane olaylarını.

bazı hastaneler gerşekten güzel .özel oda, ferah,konforlu,oda süslemesi,ziyaretçi yasağı ve saati yok sürekli başında oda hemşiren,gülümseyen sayglı oda temizliği için hergün gelen bayanlar,klima,tv vs.eşin doğuma girebiliyo doğum fotoğrafçısı anlaşması yapabiliyosun.getirilen yemekler hastanae yemeği gibi değil meyva tabağı,puding falan getiriyolar mesela ara öğünlerde.

bu koşulları konyada hiç bi özel adındaki hastanede görmedim ben.ki ordada 5 gece yattım))

doğuma ne kadar diyolar peki. merak ettim.

ahhh canım geçmiş olsun. kaptırmamak lazım ev işlerine. dinlenmek şart bu dönemde.
eşinin de doğum günü kutlu olsun.

Sağol canım çok teşekkür ederim bu sondu zaten batsa da ellemem eşim yapsın kolay geçen bişey deilmiş bidaha ağrıtmaya niyetim yok vallahi zaten hamilelik yeterince zor

Canım ben Ankarada hRS kadın hastalıkları ve Doğum Hastanesine gidiyorum tüp bebeiğimide orda yaptım bunu ;daha öncekileri başka bir yer ve hocaydı şimdi çok memnun olduğum ve doktor o kadar yaşadıklarımdan sonra çok şükür bu hamileliğimde bugüne getirdiği için gıkım çıkımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…