2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen oyle canım bnm gorumcem rızede oda ordakı en ıyı hastaneye felan gıdıyo ama hıcbısı odemıyor. kucuk yerlerde bu ısler daha kolayyyyy...

Sağol canım çok teşekkür ederim bu sondu zaten batsa da ellemem eşim yapsın kolay geçen bişey deilmiş bidaha ağrıtmaya niyetim yok vallahi zaten hamilelik yeterince zor

tekrar geçmiş olsun. bol bol dinlen.
ben akşamütü yapayım dedim.
normalde bir seferde 3-4 gömlek. 2 pantolon, 1 önlük ütülerdim banamısın demezdi.
1 gömlek 1 pantolonu zor ütüledim. duramadım ayakta. hemen bıraktım.
kolay değil. iyice yorulmaya başladık.

canım allah kolaylık versin size ne diyeyim allah bebegınıze sıze saglıklı olmayı nasıp etsın

hayırlısı canım. zaten bişey kalmadı artık.
bebekler sağlıkla gelsin. hepsi feda olsun.

merhaba sevgili anneler öncelikle Allah yardımcınız olsun inşallah kolay doğumlar gecirir, mucizelerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
ben 24. haftamdayım henüz, Allah nasip ederse ağustos başı doğum yapacam sadece daha tecrübeli olduğunuz için bişey sormak istedim aklım çok karışık ne olur mazur görün
yaşadığı süreçte bebeğinin cinsiyetinde değişiklik olan oldu mu ve bunu kaçıncı haftalarda yaşadı, bana 13. haftada erkek 20. haftada kız dendi de güven endişesi oluştu, sizce artk değişir mi?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

aynen oyle canım bnm gorumcem rızede oda ordakı en ıyı hastaneye felan gıdıyo ama hıcbısı odemıyor. kucuk yerlerde bu ısler daha kolayyyyy...

bakın atlayın gelın ucaga burdaa 500 tlye dogurursunuz evımdede kalırsınız 3000 tl dugumparası cebınıze kalır ben bakarım gel kardess

benim muane ücretim 27 lira ama 10 içinde tekrar gidersem ücret ödemiyorum bakalım nst için fiyat ne olucak gerçi daha hiç girmedim ama sorucam yinede hazırlıklı gitmek lazım ben doğumu eğitim ve araştırma hastanesinde yapıcam doğum yapan arkadaşlarım çok öneriyo

20.haftada söylenen doğrudur diye düşünüyorum.benim 16.haftada erkek olduğu söylendi o da 4 boyutluda.16 dan önceki tahminlerin çoğu yanıltıyor.

kordon bazen bacak arsında olunca erkek dıye goruyolar sonradan kız dedıyse kızdır cunku erkegınkı kaybolmaz canım o ılk gordugu kordondur

canım su kelebeklerın malzemesını aldıgın sıteyı bana yazsana bı bakayım ucuza mal etmıssın tatlım

merhaba
16. haftadan önce söylenen cinsiyet tahminleri sadece olasılık olarak kalıyor canım.
burda birçok arkadaşımızın başına geldi.
20. haftada kız dendiyse büyük ihtimalle kızdır. yanılma payı azdır.
şimdi gideceğin kontrolde yani 24. haftada tekrar kız denirse şüphen kalmasın.
sağlıklı doğumlar.

Aynen öyle vallahi nefes nefese kalıyorum belim ağrıyo hemen şu haziran gelse normal hayatımı özledim

Hiç söylemeyim ben canım (((( 3700TL sezaryan 4200Tl normal doğum sgk çıkmış bizden alacakları miktar bu ama bize biraz indirim yapacağını söyledi doktorumuz inşaallah

normal doğum mu pahalı? ilginç.
bize de sezeryan 3200 civarı dediler. normal 2800 civarıymış.

Hiç söylemeyim ben canım (((( 3700TL sezaryan 4200Tl normal doğum sgk çıkmış bizden alacakları miktar bu ama bize biraz indirim yapacağını söyledi doktorumuz inşaallah

canım çok değilmi yaaa en fazla ne kadar indirim yapıcaklar ne kadar ödiceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…