canım galıba ıstanbul nufüsü çok hastane ona göre daha az kalıyo onlarda buldularmı hasta ne alrsak kar dıyolar malatya 1.5 mılyon onsan var merkez desen dahada azalır nufusa gore hastaneler cok fazla oozeller rekabet ıcındeler hasta kacırmak ıstemıyolar anladıgım kadarıyla 2.5 mılyara dogummu olur bacım napıyo bunlar yakızdım valla
Sağol canım çok teşekkür ederimbu sondu zaten batsa da ellemem eşim yapsın kolay geçen bişey deilmiş bidaha ağrıtmaya niyetim yok vallahi zaten hamilelik yeterince zor
sanırım özelden özele değişiyo.konyada özel hastaneler var mesela.30 milyon orda sgk lı muayene fşyatı.ama ankarada mümkün değil.burda özel muyenesi olan doktorların fiyatları 100 en az o da.medicana international kısmetse benim doğum yapıcağım hastane.almış başını gidiyo.dğum 2300 mesela.biz arkadaşlarla daha önce de konuşmuştuk burda bu hastane olaylarını.
bazı hastaneler gerşekten güzel .özel oda, ferah,konforlu,oda süslemesi,ziyaretçi yasağı ve saati yok sürekli başında oda hemşiren,gülümseyen sayglı oda temizliği için hergün gelen bayanlar,klima,tv vs.eşin doğuma girebiliyo doğum fotoğrafçısı anlaşması yapabiliyosun.getirilen yemekler hastanae yemeği gibi değil meyva tabağı,puding falan getiriyolar mesela ara öğünlerde.
bu koşulları konyada hiç bi özel adındaki hastanede görmedim ben.ki ordada 5 gece yattım))
Canım ben Ankarada hRS kadın hastalıkları ve Doğum Hastanesine gidiyorum tüp bebeiğimide orda yaptım bunu ;daha öncekileri başka bir yer ve hocaydı şimdi çok memnun olduğum ve doktor o kadar yaşadıklarımdan sonra çok şükür bu hamileliğimde bugüne getirdiği için gıkım çıkımıyor
aynen oyle canım bnm gorumcem rızede oda ordakı en ıyı hastaneye felan gıdıyo ama hıcbısı odemıyor. kucuk yerlerde bu ısler daha kolayyyyy...
canım allah kolaylık versin size ne diyeyim allah bebegınıze sıze saglıklı olmayı nasıp etsın
merhaba sevgili anneler öncelikle Allah yardımcınız olsun inşallah kolay doğumlar gecirir, mucizelerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
ben 24. haftamdayım henüz, Allah nasip ederse ağustos başı doğum yapacam sadece daha tecrübeli olduğunuz için bişey sormak istedim aklım çok karışık ne olur mazur görün
yaşadığı süreçte bebeğinin cinsiyetinde değişiklik olan oldu mu ve bunu kaçıncı haftalarda yaşadı, bana 13. haftada erkek 20. haftada kız dendi de güven endişesi oluştu, sizce artk değişir mi?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
merhaba sevgili anneler öncelikle Allah yardımcınız olsun inşallah kolay doğumlar gecirir, mucizelerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
ben 24. haftamdayım henüz, Allah nasip ederse ağustos başı doğum yapacam sadece daha tecrübeli olduğunuz için bişey sormak istedim aklım çok karışık ne olur mazur görün
yaşadığı süreçte bebeğinin cinsiyetinde değişiklik olan oldu mu ve bunu kaçıncı haftalarda yaşadı, bana 13. haftada erkek 20. haftada kız dendi de güven endişesi oluştu, sizce artk değişir mi?
sağol canım benim hepimizin bebişleriii sağlıklı olsunn inşallahhh)))
doğuma ne kadar diyolar peki. merak ettim.
göğüs kalkanı dıye bısı varmıs alıcakmısnızzzzzzzz
tekrar geçmiş olsun. bol bol dinlen.
ben akşamütü yapayım dedim.
normalde bir seferde 3-4 gömlek. 2 pantolon, 1 önlük ütülerdim banamısın demezdi.
1 gömlek 1 pantolonu zor ütüledim. duramadım ayakta. hemen bıraktım.
kolay değil. iyice yorulmaya başladık.
Hiç söylemeyim ben canım(((( 3700TL sezaryan 4200Tl normal doğum sgk çıkmış bizden alacakları miktar bu ama bize biraz indirim yapacağını söyledi doktorumuz inşaallah
Hiç söylemeyim ben canım(((( 3700TL sezaryan 4200Tl normal doğum sgk çıkmış bizden alacakları miktar bu ama bize biraz indirim yapacağını söyledi doktorumuz inşaallah
almıycam tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?