göğüs kalkanı dıye bısı varmıs alıcakmısnızzzzzzzz
normal doğum mu pahalı? ilginç.
bize de sezeryan 3200 civarı dediler. normal 2800 civarıymış.
Aynen öyle vallahi nefes nefese kalıyorum belim ağrıyo hemen şu haziran gelse normal hayatımı özledim
pompa felan ole seylerı ıhtıyac duyarsak alırız dımı cnm???nasılsa her yerde magaza var artıkk
o ney canım bilmiyorum ben ???
yaaa fmg senın muayenler bu kadar uygunda nıe dogum pahalı?
normal doğum mu pahalı? ilginç.
bize de sezeryan 3200 civarı dediler. normal 2800 civarıymış.
bakalım ne zaman dönücez eski halimize.
pompayı aldım ben. lazım olursa alırsın ben fuarda indirimli diye almıştım. duruma göre bakarsın. belki gerek kalmaz.
yaaa fmg senın muayenler bu kadar uygunda nıe dogum pahalı?
valla benımde dıkatımı cektı
evet normalde sezaryan pahalı olur bende soracam nedenini ama tahminim burası sırf kadın ve doğum hastanesiya bide özel odalarda doğum yaptırıyolar normal doğum çok zaman alıyor insanları oyalıyor doktoru ve ekibini sezaryanda çırt çırt beş dakkada hallediyolar ondan herhalde :)))))) çok ilgi gösterdikleri için normal doğumda yoruluyorlardır :)))))))))))))))
canım çok değilmi yaaa en fazla ne kadar indirim yapıcaklar ne kadar ödiceksiniz
hangı marka aldın cnm aklımda bulunsunn lazım olursa
Seninki nerde senin fiyatlarda pahalı
lansinoh aldım galiba unuttum kız :)))))))
ethica evet ucuz değil.
gogsun yara felan olunca takılıuomus sanırım. bıde burda bı arkadas bluutooth du sanırım semınere gıtmıstı ona onermısler de oyuzden sordum
valla alırsak bi çikolata veya şeker fln dağıtırız belli olmaz bize
kızlar Mevsim1 arkadaşımızın misafirleri olduğundan dolayı aldığı 500 tefriciyenin 200ünü okuma imkanı bulabilmiş, 300 adet kalmış, cuma gününe yetiştiremeyeceği için duasını PAZARTESİ gününe erteledik... haberiniz olsunnn....
herhalde en uçuk fiyat benden gelicek medicana beylikdüzü doç.dr selman laçin sezeryan 4350tl epidural istersem artı600 toplam 5000..34.haftadan önce doğurursam yoğunbakım için oraya gidicem mecburen..34 ten sonra olursa çorlu devlet hastanesi bedava :)) çalıştığım hastane olduğundan özel odada ayarlanıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?