2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle vallahi nefes nefese kalıyorum belim ağrıyo hemen şu haziran gelse normal hayatımı özledim

bakalım ne zaman dönücez eski halimize.

pompa felan ole seylerı ıhtıyac duyarsak alırız dımı cnm???nasılsa her yerde magaza var artıkk

pompayı aldım ben. lazım olursa alırsın ben fuarda indirimli diye almıştım. duruma göre bakarsın. belki gerek kalmaz.

normal doğum mu pahalı? ilginç.
bize de sezeryan 3200 civarı dediler. normal 2800 civarıymış.

evet normalde sezaryan pahalı olur bende soracam nedenini ama tahminim burası sırf kadın ve doğum hastanesiya bide özel odalarda doğum yaptırıyolar normal doğum çok zaman alıyor insanları oyalıyor doktoru ve ekibini sezaryanda çırt çırt beş dakkada hallediyolar ondan herhalde :)))))) çok ilgi gösterdikleri için normal doğumda yoruluyorlardır :)))))))))))))))

yaaa fmg senın muayenler bu kadar uygunda nıe dogum pahalı?

valla benımde dıkatımı cektı

bilmiyorum kızlar. doğum pahalı cidden. ama mecbur gidicem.
belkide doğumda alacakları için muayeneleri düşük tutuyolar

aaaa ilginç mantık ilk defa duydum :))))

hadi öptüm sizi....

kızlar bizde çıkıyoruz acıktık bizde karnımızı doyuralım geliriz yine kaynanamlar gitti zaten boşum akşama kadar sıkılıyorum evde yaaa

valla alırsak bi çikolata veya şeker fln dağıtırız belli olmaz bize

ben hastanede yada eve ziyarete gelenlere tülden biboronlu keselerin içine 3 tane çifte kavrulmuş fındıklı yada fıstıklı lokum koyucam adını MİRZA koyuyoruz ya yakışsın adına diye ayrıcada mahmut paşadan aldım arkadaşlar ben malzemeleri inanın çok ucuza geldi kapı süsleme tül ıvır zıvır herşey 100 lirayı geçmiyo ama kuzenimin çalıştığı şekerlemeci var burda ufacık 5 tane köpükten nazarlık sarkacı 10 tl satıyorlar ben aynısını 3 tl aldım hoşgeldin bebek yazıları falan mahmutpaşada 3 lira şekerlemecilerde en az 5 7 10 arası değişiyor bence gidin bi bakın istanbuldaki arkadaşlar sepetler bile çok ucuz mağzalara göre ben deniz yıldızlı magnet yapıcam hep bebekli sıkıldım farklı olsun istedim denedim güzelde oldu

bu arada düşünün doğuma malatyaya gelmek isterseniz kapım açık haberiniz olsun karşılıklı doğururuz öpt sizi

kızlar Mevsim1 arkadaşımızın misafirleri olduğundan dolayı aldığı 500 tefriciyenin 200ünü okuma imkanı bulabilmiş, 300 adet kalmış, cuma gününe yetiştiremeyeceği için duasını PAZARTESİ gününe erteledik... haberiniz olsunnn....

durumu arkadaşlarada izah edeyim, yanlış anlaşılma olmasın..
kızlar, 300 tefriciyem kaldı okuyamadığım, bu akşam misafirim var, yarın iş dönüşü 300 tefriciyeyi bitiremeyeceğimi düşünüyorum...oyüzden bodrum arkadaşımız için okuduğumuz duaların , bağışlanmasını cuma değilde pazartesi olmasını ben istedim merveden...umarım anlayışla karşılarsınız beni....

mayıs annelerinden biri yzmış yok artık ya 5000 tl sezaryen yok daha neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…