2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayynennnn katılıyorum
ben o kadar parayı verirsem evin yolunu bulamam

kenarda kıyıda okadar paramızda yok...doğum yapmak için kredi mi çekelim yaniii.....
ev kredisi,araba kredisi oluyo ama doğum için desekkk...ihtiyaç kredisine mi girer acaba??töbe yarabbimmm...

arkadaşlar şeker yaptırmak istiyorsanız ben yapıp yollayabilirim nasıl istediğinizi belirleyin ben ona göre bir fiyat veriyim size ve kargoyla yollayabilirim siparişinizden sonra 2 gün içinde elinizde olabilir doğumdan sonrada böle bir yer açıcam inşallah az önce eşimle konuştum sermayeni buna kullanabilirsin dedi çünkü bir şeker yapımında 4 defa falan elden geçiyor yapım masrafı almıyoruz maliyeti neyse ona yapabilirim yane çalışan annelere yardımcı olmak amaçlı kar amacı güdmüyorum

kuzenimin dükkanın iş yaptığı toptancı ile konuştum uygun fiyata yollarım dedi kelebekli tülün bitmişi dükkanda 1lira 40 kuruşmuş ama biz 1 yada 1lira 10 kuruşa falanmaledebiliriz tabi isteyenler varsa

kuzenimin dükkanın iş yaptığı toptancı ile konuştum uygun fiyata yollarım dedi kelebekli tülün bitmişi dükkanda 1lira 40 kuruşmuş ama biz 1 yada 1lira 10 kuruşa falanmaledebiliriz tabi isteyenler varsa

iyi fikir mayıs gibi düşünüyorum şimdiden erken izinde olucam ozaman işlerimi yoluna koyuyuum konuşuruz düşünürsem.belki ben hazır alabilirim

Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar.
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı.
Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye.
Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye.
Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.
Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.
Kalp hizasında yaratıldı,Sevilsin diye…

anam bizim herifler ne anlar uyuzlar değerimizi bile bilmiyolar

iyi fikir mayıs gibi düşünüyorum şimdiden erken izinde olucam ozaman işlerimi yoluna koyuyuum konuşuruz düşünürsem.belki ben hazır alabilirim

kuzenimin çalıştığı dükkana sık sık gidiyorum 10 kuruş bile indirmiyorlar inanın bana süleme malzemeleri var kapı yada oda köpükten hoşgeldin bebek yazılı veya nazarlık sarkaç 3 tl istanbulda onlar satıyorlar 10 tl yazık yediğimiz kazığa çünkü zaten doğum yeterince para hazırlıklarıda öle bide özeniyoruz mevlütte yada hastane bi hatıra kalsın diye şeker ondada çok pahalıya mal edersek olmaz kadın dayanışması dediğim gibi ben maliyetine alır evdeyim hep zaten okulöncesi öğretmeniyim bu işleri severek yapıyorum siz çalışanlara yada yapamayanlara yardımcı olmak isterim 1 elin nesi var 2 elin sesi var birbirimize sadece sözlerle değil somuttada yardımlarımız olsun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…