mayıs annelerinden biri yzmış yok artık ya 5000 tl sezaryen yok daha neler
YAPAbileceğim TEK YORUMU SÖYLÜYORUM...
ooo haaaaaaa yani
ayynennnn katılıyorum
ben o kadar parayı verirsem evin yolunu bulamam
kenarda kıyıda okadar paramızda yok...doğum yapmak için kredi mi çekelim yaniii.....
ev kredisi,araba kredisi oluyo ama doğum için desekkk...ihtiyaç kredisine mi girer acaba??töbe yarabbimmm...
selam biiizz geldiiikkk... uykum vaaarrr
doğum kredisi ( gülerler kız adama )
gülseler iyi, kovarlar bee
hoşgeldinn fatoşşş..kimin uykusu yok ki...ahhhh ahhhhhh :44:
hoşgeldiniizz ayağımda salliyim mi kız
sallamaya gerek yokki evde olsam uyurdum
arkadaşlar şeker yaptırmak istiyorsanız ben yapıp yollayabilirim nasıl istediğinizi belirleyin ben ona göre bir fiyat veriyim size ve kargoyla yollayabilirim siparişinizden sonra 2 gün içinde elinizde olabilir doğumdan sonrada böle bir yer açıcam inşallah az önce eşimle konuştum sermayeni buna kullanabilirsin dedi çünkü bir şeker yapımında 4 defa falan elden geçiyor yapım masrafı almıyoruz maliyeti neyse ona yapabilirim yane çalışan annelere yardımcı olmak amaçlı kar amacı güdmüyorum
patrona slmı mı söle göndersin seni eve
kuzenimin dükkanın iş yaptığı toptancı ile konuştum uygun fiyata yollarım dedi kelebekli tülün bitmişi dükkanda 1lira 40 kuruşmuş ama biz 1 yada 1lira 10 kuruşa falanmaledebiliriz tabi isteyenler varsa
iyi fikir mayıs gibi düşünüyorum şimdiden erken izinde olucam ozaman işlerimi yoluna koyuyuum konuşuruz düşünürsem.belki ben hazır alabilirim
selammm... bugün okulun son günüydü, iznim başladı artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?