2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay süper hayırlı olsunnnn
darısı bekleyenlerin başına son iki haftam...

Damadıma iyi bak bu arada besle büyüt. Bak karakan paşasını 2,5 kilo yaptı . Bende tosun istiyom

kız valla maşallahı var kaç haftalık ki karakan? riski vardı onun bak nasıl gelişti birden çocuk..Allah'ın işi işte...

slmm hadi gözün aydın canım darısı izne çıkamayanlara

maşallah keyfini çıkar kız

ay süper hayırlı olsunnnn
darısı bekleyenlerin başına son iki haftam...

Damadıma iyi bak bu arada besle büyüt. Bak karakan paşasını 2,5 kilo yaptı . Bende tosun istiyom

sağolun kızlar. egecim tosun bekleme, gidişat o yönde değil:)) dün annem de diyor bizden kilolu bebek çıkmaz diye. yeğenim de 2700 doğmuştu:)) kendimizi besliyoruz anca

kuzenimin dükkanın iş yaptığı toptancı ile konuştum uygun fiyata yollarım dedi kelebekli tülün bitmişi dükkanda 1lira 40 kuruşmuş ama biz 1 yada 1lira 10 kuruşa falanmaledebiliriz tabi isteyenler varsa

bence fazla arkadasım 100 tane bebek sekeri tülü 3 lira eminonunde sarkhanda
100 tane tüy 4 lira üstüne yapısan seyler 100 tane 3.5.7 lira arası yanı biblolu falan yapmak istersen
100 tanesını 20 liraya hadi fazla fazla olsun 30 liraya mal edersın ...
kiii ugrasmaya degmez ben havuzlu handan 50 tane bebek sekeri kapı süsü hoşgeldın bebek yazısı sepetı altın yastıgını 100 liraya aldım yanı 50 tane seker 20 liraya falan geldi hemde cok sahane

selam kızlar,
bircecim doğuma izmiremi geleceksin?
kuzum sen nerdesin yaa özledim seninle kavga etmeyi delü karı

kız valla maşallahı var Kaç haftalık ki karakan? Riski vardı onun bak nasıl gelişti birden çocuk..allah'ın işi işte...
valla kız benimle hemen hemen aynı sanırım bi kaç gün var. Ben ona diyorum kavun karpuz yata yata büyür..
Maşallahhhhhh

sağolun kızlar. Egecim tosun bekleme, gidişat o yönde değil:)) dün annem de diyor bizden kilolu bebek çıkmaz diye. Yeğenim de 2700 doğmuştu:)) kendimizi besliyoruz anca

olsun kaynanası bakar onlara.. Bi evlensinlerde

kız biz de çıkalım artık yaaa
daraldım ben
millet yatış yapcak banane kıskanıyorum ben

sorma bacım darlanıyom ben artık. allahtan işler hafifledi.
valla mayıs 10'a kadar nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
senin yine 2 haftan kaldı. vay bana vaylar bana

kız valla maşallahı var kaç haftalık ki karakan? riski vardı onun bak nasıl gelişti birden çocuk..Allah'ın işi işte...

32+2 de gittiği degerler merveciğim ama zaten benim bebeklerde risk olmuyoki sorun bende oluyordu rahimim açılıyordu çok şükür bu sefer dikişle halletti doktor şuanda rahmimaçık dikiş tutuyor

aaaaaa süper bircecim. çok sevindim.
şimdi yatışşşşşşş ohhh kebap
sağol canım. darısı başına.asıl senin ihtiyacın var
Birce raporunda başlıycağın tarih bellimi. Bana arkadaşlar belli dediler..
almadım ki daha raporumu. cuma ya da cumartesi gideceğim. 3 hafta sonra vereyim demişti doktor en son.. perşembe ve cuma dersim olmadığı için bugün başladı tatilim. doktor vazgeçerse yandım, herkesle vedalaştım okulda rezil olurum
selam kızlar,
bircecim doğuma izmiremi geleceksin?
yok canım,izmirde doğmasını çok isterim ama hem kendi evimde daha rahat olur hem de benim eşim aşırı ilgili her şeyiyle, son kontrolleri falan kaçırırsa üzülür. her anını yaşamak ister.burda olacak o yüzden. doğumdan sonra geleceğim ama nasipse...

hmm tamam canım dr uma soriyim bakalım gereklimiymiş hafta cuma sorarım

gögüsler yara oluyomuş şimdiden krem sürmeliymişiz lanolin diye bir krem sürüyorum ben arkadaşım 7 ayında başlamış kullanmaya hiç yara ve acı hissetmemiş ama kullanmayanlar hala zor emziriyorlar kız kardeşimin eltisi hiç emziremedi yara yüzünden bebek aptamille büyüyo üç buçuk aylık diş patlatmaya başladı aptamil yüzünden hazır mama olduğu için

32+2 de gittiği degerler merveciğim ama zaten benim bebeklerde risk olmuyoki sorun bende oluyordu rahimim açılıyordu çok şükür bu sefer dikişle halletti doktor şuanda rahmimaçık dikiş tutuyor

maşallah canım ya valla ona rağmen ne güzel bakıorsun ... maşallah maşallah maşallahhhhh!

benim sağ göğsümden kan geldi geçenlerde sanırım çatladığı için bende bi krem var eczaneden almıştım cilt yaralarına karşı müthiş kurtarıcı... asıl özelliği meme ucu çatlakları için zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…