selammm... bugün okulun son günüydü, iznim başladı artıkkk
selammm... Bugün okulun son günüydü, iznim başladı artıkkk
ay süper hayırlı olsunnnn
darısı bekleyenlerin başına son iki haftam...
Damadıma iyi bak bu arada besle büyüt. Bak karakan paşasını 2,5 kilo yaptı . Bende tosun istiyom
slmm hadi gözün aydın canım darısı izne çıkamayanlara
maşallah keyfini çıkar kız
ay süper hayırlı olsunnnn
darısı bekleyenlerin başına son iki haftam...
Damadıma iyi bak bu arada besle büyüt. Bak karakan paşasını 2,5 kilo yaptı . Bende tosun istiyom
kuzenimin dükkanın iş yaptığı toptancı ile konuştum uygun fiyata yollarım dedi kelebekli tülün bitmişi dükkanda 1lira 40 kuruşmuş ama biz 1 yada 1lira 10 kuruşa falanmaledebiliriz tabi isteyenler varsa
kuzum sen nerdesin yaa özledim seninle kavga etmeyi delü karıselam kızlar,
bircecim doğuma izmiremi geleceksin?
valla kız benimle hemen hemen aynı sanırım bi kaç gün var. Ben ona diyorum kavun karpuz yata yata büyür..kız valla maşallahı varKaç haftalık ki karakan? Riski vardı onun bak nasıl gelişti birden çocuk..allah'ın işi işte...
sağolun kızlar. Egecim tosun bekleme, gidişat o yönde değil:)) dün annem de diyor bizden kilolu bebek çıkmaz diye. Yeğenim de 2700 doğmuştu:)) kendimizi besliyoruz anca
kız biz de çıkalım artık yaaa
daraldım ben
millet yatış yapcak banane kıskanıyorum ben
sorma bacım darlanıyom ben artık. Allahtan işler hafifledi.
Valla mayıs 10'a kadar nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
senin yine 2 haftan kaldı. Vay bana vaylar bana
kız valla maşallahı varkaç haftalık ki karakan? riski vardı onun bak nasıl gelişti birden çocuk..Allah'ın işi işte...
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar koptum yaaa mutlaka izleyin
sağol canım. darısı başına.asıl senin ihtiyacın varaaaaaa süper bircecim. çok sevindim.
şimdi yatışşşşşşş ohhh kebap
Birce raporunda başlıycağın tarih bellimi. Bana arkadaşlar belli dediler..
yok canım,izmirde doğmasını çok isterim ama hem kendi evimde daha rahat olur hem de benim eşim aşırı ilgili her şeyiyle, son kontrolleri falan kaçırırsa üzülür. her anını yaşamak ister.burda olacak o yüzden. doğumdan sonra geleceğim ama nasipse...selam kızlar,
bircecim doğuma izmiremi geleceksin?
hmm tamam canım dr uma soriyim bakalım gereklimiymiş hafta cuma sorarım
32+2 de gittiği degerler merveciğim ama zaten benim bebeklerde risk olmuyoki sorun bende oluyordu rahimim açılıyordu çok şükür bu sefer dikişle halletti doktor şuanda rahmimaçık dikiş tutuyor
benim sağ göğsümden kan geldi geçenlerde sanırım çatladığı için bende bi krem var eczaneden almıştım cilt yaralarına karşı müthiş kurtarıcı... asıl özelliği meme ucu çatlakları için zaten...gögüsler yara oluyomuş şimdiden krem sürmeliymişiz lanolin diye bir krem sürüyorum ben arkadaşım 7 ayında başlamış kullanmaya hiç yara ve acı hissetmemiş ama kullanmayanlar hala zor emziriyorlar kız kardeşimin eltisi hiç emziremedi yara yüzünden bebek aptamille büyüyo üç buçuk aylık diş patlatmaya başladı aptamil yüzünden hazır mama olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?