2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım bi soruyim de ne önericek ona göre alırım benim yengem de ebe ama hiç öyle bişey demedi karbonatlı su demişti yengem

tamam
sevibade geceleri takılıyor, gündüz meşgul kadın:))

şimdi tekrar konuştum o toptancıyla tüylü kelebekli modeli 75 kuruşa mal ediyorz lavantalı magnet yaa bu işi faceden yapıcam hiçde kar güdmicem sadece çok para kazanalara inat inanın mecburiyetten alıyozya özür diliyerek sölüyorum enayi yerine konulmak zoruma gidiyor kapı süsü sepet süslemesi falanda yapıcam dahada pazarlık yaparsam daha ucuzada olur biraz cingenelik yaparım toptancıya yaptırmak isteyen arkadaşlara yurtiçi karkoylada yollarım

alıntı yapmadım unuttum iki arkadaş bana neden endokrine gittiğimi ve doktorumu sormuş
troit yüzünden endokrine gidiyorum ..fmg sanırım kadın doğumcumu soran murat keskin ...birce iznin hayırlı olsun darısı diğer çalışanların başına inşallah

sağol ipekçim...

sende çık aysonu ne bekliyosun riske atma boşver..

doğum sonrası için bütün ısrarım kızımla daha çok vakit geçireyim diye.
ama zorda kalırsam bakıcam duruma. böyle de kızın sağlığını tehlikeye atıyorum.

sağol canım. darısı başına.asıl senin ihtiyacın var

inşallah canım. az kaldı.

allah yardımcınız olsun fmg işiniz cidden zor, biz en azından evde biraz uzanıyoz, rahatımıza nasıl geliyosa öyle yapabiliyoruz, dediğim gibi Allah yardımcınız olsun...

amin canım. şu an iki dakka uzanabilmek için neler vermezdim.
çok duygu sömürüsü yaptım ha haaaaa şaka
rabbim verir kolaylığını.

yok canım,izmirde doğmasını çok isterim ama hem kendi evimde daha rahat olur hem de benim eşim aşırı ilgili her şeyiyle, son kontrolleri falan kaçırırsa üzülür. her anını yaşamak ister.burda olacak o yüzden. doğumdan sonra geleceğim ama nasipse...[/QUOTE]

orda dr un ve hastane içine sindiyse tabiki evinde rahat edersin
gel canımm bekleriz :))
egenin damadı bi kucaklıyalım:)))

tamam
sevibade geceleri takılıyor, gündüz meşgul kadın:))

sende geceleri meşgul kadınsın:)))
o kadar dürütüyoz bişicik yazdıramıyoz kadına aaaaa

selamlarrrr
şaka maka 8.aya giriyorum daha dün gibi İnci'yi babasıyla ilk kez görüşmüz...1.5 cm lik bi fasulyeydi şimdi anasına kök söktürüyo o ne derse o...yat diyo yatıyorum, tuvalet diyo yalpa yalpa gidiyorumah bir de Allahın izniyle sapasağlam zamanında gelsin de...kök de söktürse, cadılık da yapsa kabulum...
bugün yine totom minder görmedi, gittim kızın kıyafetlerini ayrı ayrı hurçlara koydum düzenledim, çekmecelerini elden geçirdim, e tabi yoruldum dinleniyom şimdi...artık akşama kadar başka iş yapmam...
herkesler iyi baksın kendineee

az mı çalışıyo canım ben sormuştum

VALLA EŞİM MAYISTA 1 GÜN BİLE YOLLAMAM DEDİ. SEN SERVİSLESİN BEN OTOBÜSE YETİŞCEM DİYE TIK NEFES SANCIM OLUYOR. BİRDE OTURUYORUM YA KARNIM DİZLERİMDE SIKIŞIYOR YAZIK..
YETER BU KADAR 10 GÜNDAHA ÜCRETSİZDEN KULLANIRSIN.. SEN BİLİRSİN CNM YİNEDE

orda dr un ve hastane içine sindiyse tabiki evinde rahat edersin
gel canımm bekleriz :))
egenin damadı bi kucaklıyalım:)))

sende geceleri meşgul kadınsın:)))
o kadar dürütüyoz bişicik yazdıramıyoz kadına aaaaa [/QUOTE]

SEN DAMADIMA GÖZ KOYARSIN BLUE İLE AYIRDIN ŞİMDİ BİRCEDEN ALIRSIN..:))))))))
BLUE NERDE YAAAAA BAYADIR YOK

evet ben sordum kadın doğumcunu.
bir arkadaşım yasemin hanıma gidiyordu da ondan merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…