gögüsler yara oluyomuş şimdiden krem sürmeliymişiz lanolin diye bir krem sürüyorum ben arkadaşım 7 ayında başlamış kullanmaya hiç yara ve acı hissetmemiş ama kullanmayanlar hala zor emziriyorlar kız kardeşimin eltisi hiç emziremedi yara yüzünden bebek aptamille büyüyo üç buçuk aylık diş patlatmaya başladı aptamil yüzünden hazır mama olduğu için
kuzum sen nerdesin yaa özledim seninle kavga etmeyi delü karı
bende seni özledim aşşşkımmm,
geçen akşam andım bile seni burda,
ne yapiiim ya işim bitmiyo, işim bitse uykum geliyo,
bu aralar bi halsizim, 5 gündür falan bayağı ağırlaştım,
dün sağ kaburga kemiğimin ağrısından ağlayarak yemek yaptım,
siz bide çalışıyosunuz, her bi yerim ağrıdığında çalışan hamilelere dua ediyorum..
sorma bacım darlanıyom ben artık. allahtan işler hafifledi.
valla mayıs 10'a kadar nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
senin yine 2 haftan kaldı. vay bana vaylar bana
allah yardımcınız olsun fmg işiniz cidden zor, biz en azından evde biraz uzanıyoz, rahatımıza nasıl geliyosa öyle yapabiliyoruz, dediğim gibi Allah yardımcınız olsun...
duyguuuuuu neden sesin çıkmıyo,
nasıl gidiyo, hastane sormuşun geçen gün gördüm,
düşünmeden kent derim,
çınarlıyla kıyas bile edilemez,
anneni ne zaman gelecek doğum için,
ben böle gidersem annemi biraz erken çağıracam gibi..
bende kızımı asıcam vestiyere
tamamkuzum sen nerdesin yaa özledim seninle kavga etmeyi delü karı
valla kız benimle hemen hemen aynı sanırım bi kaç gün var. Ben ona diyorum kavun karpuz yata yata büyür..
Maşallahhhhhh
olsun kaynanası bakar onlara.. Bi evlensinlerde
kız saçmalama ne biçim asmışlar o resmi beğenmedimssen de asma sakın
bence fazla arkadasım 100 tane bebek sekeri tülü 3 lira eminonunde sarkhanda
100 tane tüy 4 lira üstüne yapısan seyler 100 tane 3.5.7 lira arası yanı biblolu falan yapmak istersen
100 tanesını 20 liraya hadi fazla fazla olsun 30 liraya mal edersın ...
kiii ugrasmaya degmez ben havuzlu handan 50 tane bebek sekeri kapı süsü hoşgeldın bebek yazısı sepetı altın yastıgını 100 liraya aldım yanı 50 tane seker 20 liraya falan geldi hemde cok sahane
yok kız asarmıyım hiç kıyarmıyım ben kızıma ama çok komikler dimi
alıntı yapmadım unuttum iki arkadaş bana neden endokrine gittiğimi ve doktorumu sormuş
troit yüzünden endokrine gidiyorum ..fmg sanırım kadın doğumcumu soran murat keskin ...birce iznin hayırlı olsun darısı diğer çalışanların başına inşallah
sende çık aysonu ne bekliyosun riske atma boşver..
sağol canım. darısı başına.asıl senin ihtiyacın var
allah yardımcınız olsun fmg işiniz cidden zor, biz en azından evde biraz uzanıyoz, rahatımıza nasıl geliyosa öyle yapabiliyoruz, dediğim gibi Allah yardımcınız olsun...
tamam
sevibade geceleri takılıyor, gündüz meşgul kadın:))
SORMA CNM YAA AĞLAYARAK GELİYORUM İŞE HERGÜN NE OTURABİLİYORUM NE YÜRÜYEBİLİYORUM. AYSONU GELSE GİDİCEM BURALARDAN HAYIRLISIYLA.kuzum sen nerdesin yaa özledim seninle kavga etmeyi delü karı
bende seni özledim aşşşkımmm,
geçen akşam andım bile seni burda,
ne yapiiim ya işim bitmiyo, işim bitse uykum geliyo,
bu aralar bi halsizim, 5 gündür falan bayağı ağırlaştım,
dün sağ kaburga kemiğimin ağrısından ağlayarak yemek yaptım,
siz bide çalışıyosunuz, her bi yerim ağrıdığında çalışan hamilelere dua ediyorum..
duyguuuuuu neden sesin çıkmıyo,
nasıl gidiyo, hastane sormuşun geçen gün gördüm,
düşünmeden kent derim,
çınarlıyla kıyas bile edilemez,
anneni ne zaman gelecek doğum için,
ben böle gidersem annemi biraz erken çağıracam gibi..
KIZÇELERİN NASIL
tamam
sevibade geceleri takılıyor, gündüz meşgul kadın:))
BİLİRİM O GECELERİN KADINI
alıntı yapmadım unuttum iki arkadaş bana neden endokrine gittiğimi ve doktorumu sormuş
troit yüzünden endokrine gidiyorum ..fmg sanırım kadın doğumcumu soran murat keskin ...birce iznin hayırlı olsun darısı diğer çalışanların başına inşallah
napıyonuz kız kuduruklarrrr...
iyi sen napıyon?
VALLA EŞİM MAYISTA 1 GÜN BİLE YOLLAMAM DEDİ. SEN SERVİSLESİN BEN OTOBÜSE YETİŞCEM DİYE TIK NEFES SANCIM OLUYOR. BİRDE OTURUYORUM YA KARNIM DİZLERİMDE SIKIŞIYOR YAZIK..doğum sonrası için bütün ısrarım kızımla daha çok vakit geçireyim diye.
ama zorda kalırsam bakıcam duruma. böyle de kızın sağlığını tehlikeye atıyorum.
inşallah canım. az kaldı.
amin canım. şu an iki dakka uzanabilmek için neler vermezdim.
çok duygu sömürüsü yaptım ha haaaaaşaka
rabbim verir kolaylığını.
yok canım,izmirde doğmasını çok isterim ama hem kendi evimde daha rahat olur hem de benim eşim aşırı ilgili her şeyiyle, son kontrolleri falan kaçırırsa üzülür. her anını yaşamak ister.burda olacak o yüzden. doğumdan sonra geleceğim ama nasipse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?