2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

orda dr un ve hastane içine sindiyse tabiki evinde rahat edersin
gel canımm bekleriz :))
egenin damadı bi kucaklıyalım:)))

sende geceleri meşgul kadınsın:)))
o kadar dürütüyoz bişicik yazdıramıyoz kadına aaaaa [/QUOTE]
doktorumu çok seviyorum, hastane de hijyenik, odaları falan çok güzel. daha önce yattım kanama için, güzeldi her şey. odaları kocaman, içlerinde misafirler için ayrı bölmesi ,duşakabini falan var. o konuda endişem yok... kız benim laptop hep oturma odasında duruyor. genelde de açık ben ara ara oturup bakıyorum, ondan öyle oluyor:))
BİLİRİM O GECELERİN KADINI
sen nerden biliyorsun kız:))) bu sabah okulda söylendim ama kendi kendime epey, sabah 6da kalkacağımı bile bile oturdum gece kaça kadar. sabah gözlerimi açamadım derste.

demekki sen daha ağırlaşmamışın bizim gibi,
yoksa görürdün duygu sömürüsünü
maşallahh de kendine

arkadaşlar şekerleme mağzalarına fazla para ödemeyin ben sizler için bu işi maliyetin yapıp kargo ile kapınıza yollıcam faceden hesap açtım resimleri modelleri yüklicem akşama oradan beyenip irtibata geçeriz bende toptancıan sipariş eder bir haftada elinize ulaştırırım sepet kapı süsü süleme tülleride temin eder çok uygun fiyata yollarım face adresim "emir bebek şekerlemeleri" akşama face adresim hazır olucak

Herkese merhaba!!:) kızlar aranızda izmirde olan ya da doğuma izmire gidicek olan var mı ben pazar günü izmirdeyim inşallah. doğumu orda yapacağım eylüle kadar da ordayım Allah nasip ederse...Belki görüşebiliriz izmirlilerle:)

napıyım bebeke alacaklarımı yazıyom

oyyyy yaz yaz bitmez
uzun listeeeee :))))
ben hala tamamlayamadım.

ayyy kıyamam sana, otobüslerle çok zor.
beni kapıdan alıyo sabah servis. paşalar gibi geliyom :)
ücretsiz izin alıcakmısın sen? süreyi sen mi belirliyosun?
ben cahilim bilmiyorum nasıl olacak.

ben doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum. bebeklerle zor olmazsa ben de çok isterim görüşmeyi.

kız öle uzun bişey yazdıgım yok karsa gidicez yaa elimde olsun unutmayayım bişey acil olacakalrı yazıyom

doktorumu çok seviyorum, hastane de hijyenik, odaları falan çok güzel. daha önce yattım kanama için, güzeldi her şey. odaları kocaman, içlerinde misafirler için ayrı bölmesi ,duşakabini falan var. o konuda endişem yok... kız benim laptop hep oturma odasında duruyor. genelde de açık ben ara ara oturup bakıyorum, ondan öyle oluyor:))

sen nerden biliyorsun kız:))) bu sabah okulda söylendim ama kendi kendime epey, sabah 6da kalkacağımı bile bile oturdum gece kaça kadar. sabah gözlerimi açamadım derste.[/QUOTE]
BEN BİLİRİM POTANSİYEL VAR SEZİYORUM.. BEN HİSLİ KADINIM ÇİLEK GİBİ HİSSİZ DEĞİLİM.. RÜKÜŞ KARI O SÜSLÜ GECELERİN KADINI BELLİ DEĞİLMİ 3. GELİYOR KİMBİLİR DAHA KAÇ TANE YAPACAK...

bugün bir öğrencimle konuştuk, 6 kardeşlermiş. annen kaç yaşında dedim 30 dedi ben 30umda anca 1.yi yapıyorum:))) kızın ablası var 8.sınıfta, o da yaza evlenecekmiş. dedim o da 30una kadar doğurur 6-7 tane:))

SEN DAMADIMA GÖZ KOYARSIN BLUE İLE AYIRDIN ŞİMDİ BİRCEDEN ALIRSIN..:))))))))
BLUE NERDE YAAAAA BAYADIR YOK[/QUOTE]

walla ben ayırmadım asıl ben madurum
mağdurummm da mağdurummm
bilmem o geceleride gelmiyo kaç gündür, genelde gündüz takılıyo buraya ama...

sen nerden biliyorsun kız:))) bu sabah okulda söylendim ama kendi kendime epey, sabah 6da kalkacağımı bile bile oturdum gece kaça kadar. sabah gözlerimi açamadım derste.[/QUOTE]

sen mardindemiydin birce????
aman iyi bari yakamoz bi türlü dr ve hastane bulamadı hala
dur sen bi daha iyi saydırayım sana, kaç saat sonra gelir görürsün
ege bilir o bu topiğin medyumu o herşeyi bilir aşkolsun birce halaaa anlayamadınmı bunca zaman,
boşunamı ağa oldu o buralara

ben varımmm :79:
nereye geleceksin hangi semte??
doğumu nerde yapacaksın
ayy ne çok soru sordum

şimdi 3 ayım kalıyor doğumdan sonraya onu kullandıktan sonrada bi 2 ayda ücretsiz almak istiyorum 6 aylık olunca inşallah duru ek besinlere başlıyınca bende işe başlarım allahtan bişey olmazsa..
Senelik iznimide bu seneninkini şubat tatilinde kullanıp eylül evdeyken evde olmak istiyrum annem delirmesin diye.

aman allahımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…