sağol ipekçim...
yok canım,izmirde doğmasını çok isterim ama hem kendi evimde daha rahat olur hem de benim eşim aşırı ilgili her şeyiyle, son kontrolleri falan kaçırırsa üzülür. her anını yaşamak ister.burda olacak o yüzden. doğumdan sonra geleceğim ama nasipse...
sen nerden biliyorsun kız:))) bu sabah okulda söylendim ama kendi kendime epey, sabah 6da kalkacağımı bile bile oturdum gece kaça kadar. sabah gözlerimi açamadım derste.BİLİRİM O GECELERİN KADINI
doğum sonrası için bütün ısrarım kızımla daha çok vakit geçireyim diye.
ama zorda kalırsam bakıcam duruma. böyle de kızın sağlığını tehlikeye atıyorum.
inşallah canım. az kaldı.
amin canım. şu an iki dakka uzanabilmek için neler vermezdim.
çok duygu sömürüsü yaptım ha haaaaaşaka
rabbim verir kolaylığını.
SORMA CNM YAA AĞLAYARAK GELİYORUM İŞE HERGÜN NE OTURABİLİYORUM NE YÜRÜYEBİLİYORUM. AYSONU GELSE GİDİCEM BURALARDAN HAYIRLISIYLA.
KIZÇELERİN NASIL
BİLİRİM O GECELERİN KADINI
kıyamam yaaa bi izne çıksanda rahatlasan,
tabii rahatlayabilirsen....
kızçelerim iyi nası olsunlar teyzesi, dün bade kardeşini gördü yine
akşam saatlerce öptü yine karnımı kardeşim kardeşim diye diye,
kız ne yapiiim gündüz ya işim bitmiyo ya dinlenmek istiyorum,
akşam oturabiliyorum ancak...
bircecımmmm ıznın hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn ohh yat bol bol dınlennn
napıyım bebeke alacaklarımı yazıyom
VALLA EŞİM MAYISTA 1 GÜN BİLE YOLLAMAM DEDİ. SEN SERVİSLESİN BEN OTOBÜSE YETİŞCEM DİYE TIK NEFES SANCIM OLUYOR. BİRDE OTURUYORUM YA KARNIM DİZLERİMDE SIKIŞIYOR YAZIK..
YETER BU KADAR 10 GÜNDAHA ÜCRETSİZDEN KULLANIRSIN.. SEN BİLİRSİN CNM YİNEDE
Herkese merhaba!!:) kızlar aranızda izmirde olan ya da doğuma izmire gidicek olan var mı ben pazar günü izmirdeyim inşallah. doğumu orda yapacağım eylüle kadar da ordayım Allah nasip ederse...Belki görüşebiliriz izmirlilerle:)
demekki sen daha ağırlaşmamışın bizim gibi,
yoksa görürdün duygu sömürüsünü
maşallahh de kendine
oyyyy yaz yaz bitmez
uzun listeeeee :))))
ben hala tamamlayamadım.
ayyy kıyamam sana, otobüslerle çok zor.
beni kapıdan alıyo sabah servis. paşalar gibi geliyom :)
ücretsiz izin alıcakmısın sen? süreyi sen mi belirliyosun?
ben cahilim bilmiyorum nasıl olacak.
kız ne ağırlaşmaması
popomu kaldıramıyorum :)))))
doktorumu çok seviyorum, hastane de hijyenik, odaları falan çok güzel. daha önce yattım kanama için, güzeldi her şey. odaları kocaman, içlerinde misafirler için ayrı bölmesi ,duşakabini falan var. o konuda endişem yok... kız benim laptop hep oturma odasında duruyor. genelde de açık ben ara ara oturup bakıyorum, ondan öyle oluyor:))orda dr un ve hastane içine sindiyse tabiki evinde rahat edersin
gel canımm bekleriz :))
egenin damadı bi kucaklıyalım:)))
sende geceleri meşgul kadınsın:)))
o kadar dürütüyoz bişicik yazdıramıyoz kadına aaaaa
demekki sen daha ağırlaşmamışın bizim gibi,
yoksa görürdün duygu sömürüsünü
maşallahh de kendine
kıyamam yaaa bi izne çıksanda rahatlasan,
tabii rahatlayabilirsen....
kızçelerim iyi nası olsunlar teyzesi, dün bade kardeşini gördü yine
akşam saatlerce öptü yine karnımı kardeşim kardeşim diye diye,
kız ne yapiiim gündüz ya işim bitmiyo ya dinlenmek istiyorum,
akşam oturabiliyorum ancak...
BADEYİ YERİM BENNNNNNNNNNN
kız öle uzun bişey yazdıgım yok karsa gidicez yaa elimde olsun unutmayayım bişey acil olacakalrı yazıyom
kızlar ben biraz çıkıyim bahçeye bakiyim ağaçlarda ne var ne yok canım bişeyler yemek istiyo
VALLA EŞİM MAYISTA 1 GÜN BİLE YOLLAMAM DEDİ. SEN SERVİSLESİN BEN OTOBÜSE YETİŞCEM DİYE TIK NEFES SANCIM OLUYOR. BİRDE OTURUYORUM YA KARNIM DİZLERİMDE SIKIŞIYOR YAZIK..
YETER BU KADAR 10 GÜNDAHA ÜCRETSİZDEN KULLANIRSIN.. SEN BİLİRSİN CNM YİNEDE
orda dr un ve hastane içine sindiyse tabiki evinde rahat edersin
doktorumu çok seviyorum, hastane de hijyenik, odaları falan çok güzel. daha önce yattım kanama için, güzeldi her şey. odaları kocaman, içlerinde misafirler için ayrı bölmesi ,duşakabini falan var. o konuda endişem yok... kız benim laptop hep oturma odasında duruyor. genelde de açık ben ara ara oturup bakıyorum, ondan öyle oluyor:))orda dr un ve hastane içine sindiyse tabiki evinde rahat edersin
Herkese merhaba!!:) kızlar aranızda izmirde olan ya da doğuma izmire gidicek olan var mı ben pazar günü izmirdeyim inşallah. doğumu orda yapacağım eylüle kadar da ordayım Allah nasip ederse...Belki görüşebiliriz izmirlilerle:)
ayy taze taze bizim yerimize de ye kızz
şimdi 3 ayım kalıyor doğumdan sonraya onu kullandıktan sonrada bi 2 ayda ücretsiz almak istiyorum 6 aylık olunca inşallah duru ek besinlere başlıyınca bende işe başlarım allahtan bişey olmazsa..oyyyy yaz yaz bitmez
uzun listeeeee :))))
ben hala tamamlayamadım.
Ayyy kıyamam sana, otobüslerle çok zor.
Beni kapıdan alıyo sabah servis. Paşalar gibi geliyom :)
ücretsiz izin alıcakmısın sen? Süreyi sen mi belirliyosun?
Ben cahilim bilmiyorum nasıl olacak.
aman allahımmmmmmmmbugün bir öğrencimle konuştuk, 6 kardeşlermiş. Annen kaç yaşında dedim 30 dediBen 30umda anca 1.yi yapıyorum:))) kızın ablası var 8.sınıfta, o da yaza evlenecekmiş. Dedim o da 30una kadar doğurur 6-7 tane:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?