evet hatırladım sen söylemiştin inşallah görüşürüzben doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum. bebeklerle zor olmazsa ben de çok isterim görüşmeyi.
oyyyy yaz yaz bitmez
uzun listeeeee :))))
ben hala tamamlayamadım.
ayyy kıyamam sana, otobüslerle çok zor.
beni kapıdan alıyo sabah servis. paşalar gibi geliyom :)
ücretsiz izin alıcakmısın sen? süreyi sen mi belirliyosun?
ben cahilim bilmiyorum nasıl olacak.
al benden de o kadar , geçen gün yürüyüm dedim 7 dk da tıkandım
bugün bir öğrencimle konuştuk, 6 kardeşlermiş. annen kaç yaşında dedim 30 dediben 30umda anca 1.yi yapıyorum:))) kızın ablası var 8.sınıfta, o da yaza evlenecekmiş. dedim o da 30una kadar doğurur 6-7 tane:))
şimdi 3 ayım kalıyor doğumdan sonraya onu kullandıktan sonrada bi 2 ayda ücretsiz almak istiyorum 6 aylık olunca inşallah duru ek besinlere başlıyınca bende işe başlarım allahtan bişey olmazsa..
Senelik iznimide bu seneninkini şubat tatilinde kullanıp eylül evdeyken evde olmak istiyrum annem delirmesin diye.
ben doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum. bebeklerle zor olmazsa ben de çok isterim görüşmeyi.
kız ne ağırlaşmaması
popomu kaldıramıyorum :)))))
BEN BİLİRİM POTANSİYEL VAR SEZİYORUM.. BEN HİSLİ KADINIM ÇİLEK GİBİ HİSSİZ DEĞİLİM.. RÜKÜŞ KARI O SÜSLÜ GECELERİN KADINI BELLİ DEĞİLMİ 3. GELİYOR KİMBİLİR DAHA KAÇ TANE YAPACAK...doktorumu çok seviyorum, hastane de hijyenik, odaları falan çok güzel. daha önce yattım kanama için, güzeldi her şey. odaları kocaman, içlerinde misafirler için ayrı bölmesi ,duşakabini falan var. o konuda endişem yok... kız benim laptop hep oturma odasında duruyor. genelde de açık ben ara ara oturup bakıyorum, ondan öyle oluyor:))
sen nerden biliyorsun kız:))) bu sabah okulda söylendim ama kendi kendime epey, sabah 6da kalkacağımı bile bile oturdum gece kaça kadar. sabah gözlerimi açamadım derste.
demekki sen daha ağırlaşmamışın bizim gibi,
yoksa görürdün duygu sömürüsünü
maşallahh de kendine
BADEYİ YERİM BENNNNNNNNNNN
bugün bir öğrencimle konuştuk, 6 kardeşlermiş. annen kaç yaşında dedim 30 dediben 30umda anca 1.yi yapıyorum:))) kızın ablası var 8.sınıfta, o da yaza evlenecekmiş. dedim o da 30una kadar doğurur 6-7 tane:))
kızlar ben biraz çıkıyim bahçeye bakiyim ağaçlarda ne var ne yok canım bişeyler yemek istiyo
Sevibade yıkıldım gülmekten beni sizler var ettiniz sağolun:)))))))))))))))
ya cnm okadar kotuysen erken cık ıznee esının de sana para yonunden ıhtıyacı yoksa cıkarsın ucretsız ıznee
kuzenimin dükkanın iş yaptığı toptancı ile konuştum uygun fiyata yollarım dedi kelebekli tülün bitmişi dükkanda 1lira 40 kuruşmuş ama biz 1 yada 1lira 10 kuruşa falanmaledebiliriz tabi isteyenler varsa
boşunamı ağa oldu o buralara
ben varımmm :79:
nereye geleceksin hangi semte??
doğumu nerde yapacaksın
ayy ne çok soru sordum
sevibade mardindeyim. doktorum diyarbakırda. tedavi için gittiğim doktordu, zaten çok güveniyordum. 1 yıldan fazla zamandır gidiyorum zaten, iyice tanıyor beni artık. doktor aramak zorunda kalmadım allahtan. buralarda iyi doktora denk gelmek zor gerçekten. mardinde neler gördüm, neler duydum ya
geceleride şöleee dilin çözülse ya kadın
akşam oldumu bircenin adı varrrrrrr kendi yok
hadi kızlar ben kaçar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
beni özleyinnnnn özelliklede ege
öptümmm hepiniziii
ben göztepede olacağım doğumu çınarlı doğum hastanesinde yapacağım sen nerdesin?
geçti bizden hepsi.
Onlar da çok hızlıymış yaaa. Fabrika gibi seri üretime geçmişler.
Anladım canım. Gayet mantıklı valla. şubatta kızlarınla birlikte vakit geçirirsin ne güzel.
Bana vermez 2 ay ücretsiz falan.
1 lira 40 kr. bana pahalı geldi..çünkü bende yaptırdım, bi çok yerden fiyat aldım...750 kr.a yaptırdım ben.çok uygun oldu..hemde çok güzell... :))
Darısı başımıza:)http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...um-hikayeleri-bebislerin-fotograflari-30.html
ayy şuna bakın hele içimin yağları nasıl eridi kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?