2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya cnm okadar kotuysen erken cık ıznee esının de sana para yonunden ıhtıyacı yoksa cıkarsın ucretsız ıznee

boşunamı ağa oldu o buralara

ben varımmm :79:
nereye geleceksin hangi semte??
doğumu nerde yapacaksın
ayy ne çok soru sordum [/QUOTE]

ben göztepede olacağım doğumu çınarlı doğum hastanesinde yapacağım sen nerdesin?

al benden de o kadar , geçen gün yürüyüm dedim 7 dk da tıkandım

geçti bizden hepsi.

onlar da çok hızlıymış yaaa. fabrika gibi seri üretime geçmişler.

anladım canım. gayet mantıklı valla. şubatta kızlarınla birlikte vakit geçirirsin ne güzel.
bana vermez 2 ay ücretsiz falan.

ay mesajım acayip gitmiş sevibade ben göztepedeyim doğumda da ÇInarlı doğum hastesinde olacak sen?

şimdiden 3 kişi olduk sevindim:)

ben doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum. bebeklerle zor olmazsa ben de çok isterim görüşmeyi.

hepimiz birden göğüslerimizi açıp bide bebek emzirirmişiz :)))

kız ne ağırlaşmaması
popomu kaldıramıyorum :)))))

hadi yaw, ondanmı duygu sömürüsü yapıyom dedin bende dedim aaa kadına bak maşallah..

BEN BİLİRİM POTANSİYEL VAR SEZİYORUM.. BEN HİSLİ KADINIM ÇİLEK GİBİ HİSSİZ DEĞİLİM.. RÜKÜŞ KARI O SÜSLÜ GECELERİN KADINI BELLİ DEĞİLMİ 3. GELİYOR KİMBİLİR DAHA KAÇ TANE YAPACAK...

demekki sen daha ağırlaşmamışın bizim gibi,
yoksa görürdün duygu sömürüsünü
maşallahh de kendine

BADEYİ YERİM BENNNNNNNNNNN

kıskanmayalımmmmmmmmm
ahhh yavrumm sen daha 1.de salmışsın kendini
3 de yaparımmm 5 deee yaparım egeeeeeeeee
sananeeeeeeeeeeee
ohh be özlemişimm seni ha şöle gel ege

hayyy maşşalahhhh 40 ına varmadan torunuda olur

kızlar ben biraz çıkıyim bahçeye bakiyim ağaçlarda ne var ne yok canım bişeyler yemek istiyo

yol ağaçlarıda gel hadi,
burda yolabilecek ağaçda yok :44:
en yakın ağaç limon ağacı,
oda bana yaramaz

Sevibade yıkıldım gülmekten beni sizler var ettiniz sağolun:)))))))))))))))

walla aynennnn
Allahh razı olsun senden neşem yerine geldi walla,
özletme beni elifimm evde de aç burayı
bizi öksüz bırakma

sevibade mardindeyim. doktorum diyarbakırda. tedavi için gittiğim doktordu, zaten çok güveniyordum. 1 yıldan fazla zamandır gidiyorum zaten, iyice tanıyor beni artık. doktor aramak zorunda kalmadım allahtan. buralarda iyi doktora denk gelmek zor gerçekten. mardinde neler gördüm, neler duydum ya

kuzenimin dükkanın iş yaptığı toptancı ile konuştum uygun fiyata yollarım dedi kelebekli tülün bitmişi dükkanda 1lira 40 kuruşmuş ama biz 1 yada 1lira 10 kuruşa falanmaledebiliriz tabi isteyenler varsa

1 lira 40 kr. bana pahalı geldi..çünkü bende yaptırdım, bi çok yerden fiyat aldım...750 kr.a yaptırdım ben.çok uygun oldu..hemde çok güzell... :))

kızlar ben çıkıyorum. biraz çalışıyım
hadi herkese iyi akşamlar.
sülümanı izlemeyi unutmayın......

boşunamı ağa oldu o buralara

ben varımmm :79:
nereye geleceksin hangi semte??
doğumu nerde yapacaksın
ayy ne çok soru sordum

ben göztepede olacağım doğumu çınarlı doğum hastanesinde yapacağım sen nerdesin?[/QUOTE]

ben çiğlideyim, doğumum Karataşta olacak inşallah,

geceleride şöleee dilin çözülse ya kadın
akşam oldumu bircenin adı varrrrrrr kendi yok

hadi kızlar ben kaçar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
beni özleyinnnnn özelliklede ege
öptümmm hepiniziii

tamam bundan sonra adını görür görmez uzuuun uzuun yazacağım sana hadi görüşürüz. sen de iyi bak kendine..

ben göztepede olacağım doğumu çınarlı doğum hastanesinde yapacağım sen nerdesin?

ben çiğlideyim, doğumum Karataşta olacak inşallah,

geceleride şöleee dilin çözülse ya kadın
akşam oldumu bircenin adı varrrrrrr kendi yok

hadi kızlar ben kaçar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
beni özleyinnnnn özelliklede ege
öptümmm hepiniziii [/QUOTE]

tamam canım kendine iyi bak görüşürüz inşallah

nasıl vermez mecbur ...senin hakkın bu ozaman ısrar edicen hemen işemi başlıycan 3,5 ay sonra.benimde belli olmaz he:) bu kadar artislik yapmıyım ben

1 lira 40 kr. bana pahalı geldi..çünkü bende yaptırdım, bi çok yerden fiyat aldım...750 kr.a yaptırdım ben.çok uygun oldu..hemde çok güzell... :))

arkadaşlar verdiğim fiyat mağaza fiyatı ben 75 kuruş 70 kuruşa bile maledebilicem toptancıyla konuştuk bu yüzden bu fiyatlara yaptırmayalım daha uygun bir fiyata alalım diye burada yazıyorum arkadaşım yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

ayyyy giyicek bişi bulamıorummmm..doğuruyum hepsini kaldırıcam hurca görmek dahi istemiorum hamile kıyafeti.. yıka yıka giy aynı şeyi pofff sıkıntı geldi :79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…