2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman yaaa izne ayrılsamda beklesem artık yaaaa süre çok uzun geldi....
Artık ben de bir an önce almak işstiyorum kucağıma ama tabiki zamanında olsun biraz daha sabır... BU arkadaş da benim gibi gitmiş suyu gelmiş 1 cm açıklık sancı yok ben de aynen öyleydim ilkinde açıklık 2 cmdi sadece ama bana suni sancı verdiler 3,5 saat sonra doğdu kızım normal yollarla... O çok uğraşmış

Birce sen temmuz sonu gibi mi olursun inşallah izmirde? Bu arada çok izmirli yokmuş galiba burda....

1 aylık bebekle yolculuk yapabilir miyim bilmiyorum ama temmuz sonuna kalmak istemiyorum. ramazandan önce mevlüt yapmak istiyorum orda. inşallah gelebilirim erken. banayakaşma da izmirde. aslında ilk başlarda epey vardı izmirli ama artık yazmıyorlar nedense.

bnde yaaa yüzünü görünce içim sızladı yaa

valla bende yollara düşücem bi afyon bi antalya bi osmaniye el kadar bebeği hasta etmem inş.

İnşallah planladığın gibi yaparsın ama her şey yolunda olursa yolculuk yapabilirsin sanırım ben 1 aylık bebekle izmir-konya arası araba yolculuğu yapmıştım o zaman konyadaydım bir sorun olmadı

kızlarr haziranda Allah izin verirse doğum yapıcaz...ramazandan sonra nerdeyse 2,5 aylık kadar olcak benim yavru...2,5 aylık bebişle pikniğe gidilir mi??
nerden çıktı şimdi bu soru demeyin sakın..öle kafama takıldı işte hadi söleyinnnnn gidilir mi gidilmez mi??

İnşallah planladığın gibi yaparsın ama her şey yolunda olursa yolculuk yapabilirsin sanırım ben 1 aylık bebekle izmir-konya arası araba yolculuğu yapmıştım o zaman konyadaydım bir sorun olmadı

inşallah...arabayla gitmeyi göze alamazsam ben uçakla giderim eşim arabayla gelir artık...

gidilir kızzz sıkı sıkıda giydir kendinii kırkı zaten çıkmış olurr hele de erkek erkek senin yavru bitanem

gidilir ayyy niye gidilmesin ki
mrb kızlarrr datlıııı sohbetler

ebruuuuuu ben geldimm bi ora bi bura bi şuraa

:26::26::26::26:

gıdılır bence ama en onemlısı de bence bebegın durumu bazı bebekler sakın oluyor bazışarı daha fena oluyorrrrrrr

keşke belli bi sürede geliceğini bilsek minnoşların .. atıyorum 250 günü dolan bebek o sabah doğsa :) kesinlikle 249 yada 251 de doğmasa..

gidilir bence havalar da güzel olur temiz hava güneş bebeğe de iyi gelir...

gidilir kızzz sıkı sıkıda giydir kendinii kırkı zaten çıkmış olurr hele de erkek erkek senin yavru bitanem

hoşgeldinnn canımmm....
nereye bakıcamı şaşırdım sedoşş....ne zaman iş yok desem bişey çıkıyo..şom ağızlımıyım neyim anlamadım

gidilir ayyy niye gidilmesin ki

gıdılır bence ama en onemlısı de bence bebegın durumu bazı bebekler sakın oluyor bazışarı daha fena oluyorrrrrrr

gidilir bence havalar da güzel olur temiz hava güneş bebeğe de iyi gelir...

saolun kızlar cvplar için...sonuç olarak gidilir yani, bunu öğrenmiş oldumm biraz rahatladım...bişey vardıda kafaya taktığım, oyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…