aman kız çcuk oldu diye zindan hayatı mı yaşıcaz gidilir hasta olmadıgı sürecehoşgeldinnn canımmm....
nereye bakıcamı şaşırdım sedoşş....ne zaman iş yok desem bişey çıkıyo..şom ağızlımıyım neyim anlamadım
saolun kızlar cvplar için...sonuç olarak gidilir yani, bunu öğrenmiş oldummbiraz rahatladım...bişey vardıda kafaya taktığım, oyüzden
hoşgeldinnn canımmm....
nereye bakıcamı şaşırdım sedoşş....ne zaman iş yok desem bişey çıkıyo..şom ağızlımıyım neyim anlamadım
saolun kızlar cvplar için...sonuç olarak gidilir yani, bunu öğrenmiş oldummbiraz rahatladım...bişey vardıda kafaya taktığım, oyüzden
aman kız çcuk oldu diye zindan hayatı mı yaşıcaz gidilir hasta olmadıgı sürece
evet canım oy birliği ile gidilir kararı verdik
hoşgeldinnn canımmm....
bu arada düşünün doğuma malatyaya gelmek isterseniz kapım açık haberiniz olsun karşılıklı doğururuz öpt sizi
bayramdan sonra ben mersin e annemlerin yanına gidicem. denize girmezsem çatlarım. annem ezgimle ilgilenir ben kocişi kapıp akdenize doğru açılırımyavrum da piknik havası alır
hayal ediyorum, 1 yaşına gelmiş, deniz kenarında kumlarla oynuyo, bacaklarına dalga geliyo, o korkuyo, güneş değmesin diye şeker mi şeker bi şapka takmışızzzz, oyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaaaa
off yemek yedim nefes alamıyorummmmmm:111:
bayramdan sonra ben mersin e annemlerin yanına gidicem. denize girmezsem çatlarım. annem ezgimle ilgilenir ben kocişi kapıp akdenize doğru açılırımyavrum da piknik havası alır
hayal ediyorum, 1 yaşına gelmiş, deniz kenarında kumlarla oynuyo, bacaklarına dalga geliyo, o korkuyo, güneş değmesin diye şeker mi şeker bi şapka takmışızzzz, oyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaaaa
ayağına da parmak arası terlik giydir kızzzzzzbenim sıpaya da mavi şırt giydirmişim işi kumlarla oynamak değil kumlarla oynamak bahanesiyle kızlara sarkmakçapkın olcak benim oğlum birden öyle hayal ettim
aynı hayaller bende de var:)) yalnız değilim anlaşılan
seneye yaz, oğlum 1 yaşında olcak nasipse; deniz kenarında oturur kumlarla oynar, babası kıyıda suya sokar..su tenine deyince başlar ağlamaya :))) başında cici bi şapka...oyyyy Allahımmmm düşünmesi bile insanda ne yorgunluk bırakıyooo ne baş ağrısı...ilaç gibiiii
nasılsınız kızlar? bebekli hayatı ben de çok merak ediyorum. bebek oldu diye tüm sosyal hayatım bitsin istemiyorum, olabildiğince onu bizim düzenimize alıştırmaya çalışacağım inşallah. ama eşim çok titiz beni zorlayabilir gibi geliyor bana
ayağına da parmak arası terlik giydir kızzzzzz
seelam kızlar. şimdi size bi soru. bebeğe aldıklarınızı sabun tozuylamı yıkıyacaksınız yoksa omonun bebekler için olanı var onunlamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?