İyi canım yoğunum bu aralar, pek giremiyorum..
Tetanoz aşısı 2. doz...
Ayın 20 sinde olucam...
kırmızı tacını aldım kırmızıyı gecelık olarak almayı dusunyorum hastane ıcın sımdı amelıyatta gecelık rahat olur dedıler daha bulamadım kafama gore ondan :))
kırmızı tacını aldım kırmızıyı gecelık olarak almayı dusunyorum hastane ıcın sımdı amelıyatta gecelık rahat olur dedıler daha bulamadım kafama gore ondan :))
benim dr umda dedi hergün takip et 10 defa hareket etsin dedi eğer hareketleri azsa gel dedi
english home dakiler kadar guzel olmasada gundelik olarak cok guzeller desenleri falan
bence mutlaka viaporta git 20tl cok uygun geldi diger fiyatlari gordukten sonra
sonucta hep kusup pisletecekler
Canım benim ağrılarım oluyor çok, önlem olsun diye rapor aldım fecii kaslıyorum
çok teşekkür ederim ama şimdi iyiyim şükür :)
sen iyisin di mi :) yaa via porta ben de gitmek istiyorum güzel mi nevresimler?
English Home'dan aldım bi takım günlük kullansın diye ama yatağına uymadı , oranın ve Zara Home'un ölçüleri bi garip. biri çok büyük biri çok küçük
bazen ben de acaba çok fazla oynaması huzursuzluk belirtisi mi diye düşünüyorum çünkü ben hastayken deli gibi oynuyordu gece uyutmadığı oluyordu şimdi daha normal geliyor acaba denk mi geldi? belki de hastayken yatıyorum diye bana öyle geldibenim dr umda dedi hergün takip et 10 defa hareket etsin dedi eğer hareketleri azsa gel dedi
aa supermıs h.sonu gıdıp 1 tane nevrsım alayım. jokerdede cok guzel pıke takımı gordum onuda alıcam bıde englısh homa bakarım yeter heraldee....
ee baska neler vardı sekerımmm
aaaa ıkızım supersın yaaa:)))) ya dun aksam esım dedıkı ben kızımı sevcemm dedım uyuyo heralde ben hıc hıssetmıom sonra baktık eledık felan hareket edıyo. yanı aslında hareket edıyolarrda o makalede dedıgı gıbı ıyıcene dıkkatlı bakarsak hareket edıyolardaaa
yaa cılekkk sen hıckırıgı nasıl ayırt edıyorsunnn?????
cnmmm dıkkat et kendıneeeeeeee
güzelmiş canım ben çok beğendim güle güle kullan
tacı ile birliktemi satılıo ayrıımı taç
güle güle kullan tatlım mışıl mışıl uyusun bebişin...kızımn odası cumartesı gelıyomussssssssssssssssss kocişşş aradıııııııı ay cok sevındırık oldummmm
kızımn odası cumartesı gelıyomussssssssssssssssss kocişşş aradıııııııı ay cok sevındırık oldummmm
hastane için gecelik alın kızlar daha rahat oluyor
güle güle kullan tatlım mışıl mışıl uyusun bebişin...
ohh hayırlı olsun ne güüsell
Periyodik aralıklarla hopluyor bebek karnımda hafif hafif öyle ayırt ediyorum
Yaa kızlar ben paranoyak oldum biraz bugün
Ben çok gerginim ve karnım aşırı büyük ya, Allah korusun şu amniyon sıvısının fazla olmasından falan kaynaklanmıyordur di mi..
öyle olan anne adayları bebeğin hareketlerini de az hissederlermiş
kızımn odası cumartesı gelıyomussssssssssssssssss kocişşş aradıııııııı ay cok sevındırık oldummmm
Periyodik aralıklarla hopluyor bebek karnımda hafif hafif öyle ayırt ediyorum
Yaa kızlar ben paranoyak oldum biraz bugün
Ben çok gerginim ve karnım aşırı büyük ya, Allah korusun şu amniyon sıvısının fazla olmasından falan kaynaklanmıyordur di mi..
öyle olan anne adayları bebeğin hareketlerini de az hissederlermiş
english home dakiler kadar guzel olmasada gundelik olarak cok guzeller desenleri falan
bence mutlaka viaporta git 20tl cok uygun geldi diger fiyatlari gordukten sonra
sonucta hep kusup pisletecekler
English Home'dan aldım bi takım günlük kullansın diye ama yatağına uymadı , oranın ve Zara Home'un ölçüleri bi garip. biri çok büyük biri çok küçük
ohh masallh hadı bakalım kızımızın odası gorelım ama bıtınce annesı anacım buyudulerde odalarıda oldu hey masallh :))
taç kendı tasarımım :)) tokacıya gıttım tacını bı buldum bırde kurdalelı toka vardı aynı tacın renlerınden söktürdum taca sılıkonlattım oldu sana lohusa tacı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?