2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim dr umda dedi hergün takip et 10 defa hareket etsin dedi eğer hareketleri azsa gel dedi
bazen ben de acaba çok fazla oynaması huzursuzluk belirtisi mi diye düşünüyorum çünkü ben hastayken deli gibi oynuyordu gece uyutmadığı oluyordu şimdi daha normal geliyor acaba denk mi geldi? belki de hastayken yatıyorum diye bana öyle geldi

kızımn odası cumartesı gelıyomussssssssssssssssss kocişşş aradıııııııı ay cok sevındırık oldummmm

Periyodik aralıklarla hopluyor bebek karnımda hafif hafif öyle ayırt ediyorum

Yaa kızlar ben paranoyak oldum biraz bugün
Ben çok gerginim ve karnım aşırı büyük ya, Allah korusun şu amniyon sıvısının fazla olmasından falan kaynaklanmıyordur di mi..
öyle olan anne adayları bebeğin hareketlerini de az hissederlermiş

güzelmiş canım ben çok beğendim güle güle kullan
tacı ile birliktemi satılıo ayrıımı taç

taç kendı tasarımım :)) tokacıya gıttım tacını bı buldum bırde kurdalelı toka vardı aynı tacın renlerınden söktürdum taca sılıkonlattım oldu sana lohusa tacı :)))

cnm bence sen ıstekı kızların tesırınde kaldın karnın buyuk dıyolar dıyeee....

englısh homun bende penye battanıyesını almıstım ama cok kucuk yaaa. nevresım takımları bıtmıstı???
pıke takımı ne aldınız? bız bu cocukları yazın neyle ortcezzzzzz

sıvının çok olması iyi bir şey değil mi? bu arada ben de bazen karnımın alt tarafında seğirme hissediyorum hıçkırık öyle bir şey mi sizce?

zara home cok pahali ya bir carsaf 50 tl

channel
valla bugunluk bu bilgileri paylasabiliyorum cunku linense ve english home a girip ciktik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…