2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sen hastayken sürekli yatar halde olduğun için sana öyle gelmiştir ...

Benim annem dikti rengarenk pike takımları, 3 tane pike takımı oldu kuzumun :) renklerin güzelliğini görmenizz lazımmm

sıvının çok olması iyi bir şey değil mi? bu arada ben de bazen karnımın alt tarafında seğirme hissediyorum hıçkırık öyle bir şey mi sizce?

Yok fazla olması da çok kötüymüş Allah korusun kararında olması gerekiyor

Yok sıvının

benim kızım çok oynak yerinde duramıyo hele bi şarkı falan dinlesek coşuyo geçen cumartesi düğündeydik yerinde duramadı sıpa karnım oynadıkça ben utandım

benim kızım çok oynak yerinde duramıyo hele bi şarkı falan dinlesek coşuyo geçen cumartesi düğündeydik yerinde duramadı sıpa karnım oynadıkça ben utandım
kızlar biraz oynak galiba ben de kızıma hamileyken sinemadan çıkmak zorunda kalmıştım:) karnımda 4 döndü oturtmadı:) sanırım 7,5 aylık hamileydim

sıvının çok olması iyi bir şey değil mi? bu arada ben de bazen karnımın alt tarafında seğirme hissediyorum hıçkırık öyle bir şey mi sizce?

sıvının az olmasıda çok olmasıda iyi değilmiş karırıında olmalıymış kararı ne ise onu bilmiyorum ama
dr her gittiğimde özellikle vurguluyo suyu iyi die demekki önemli

kızlar biraz oynak galiba ben de kızıma hamileyken sinemadan çıkmak zorunda kalmıştım:) karnımda 4 döndü oturtmadı:) sanırım 7,5 aylık hamileydim

benim kız o konuda uslu eşim kurtlar vadisine bayılır filmine gitmiştik uslu uslu izledik valla arada ki molada yapacağını yaptı ama

canım ne guzel yaaaaa dıkmeyı becerebılene en guzelı...ınsallah bnm kayınvalıdemde yapmıstırr.. evlendımızde yapmıstı cok guzel pıkelerrr bakalım kargodan neler cıkacakk:)

merhaba arkadaşlar ben de büyük ihtimal haziran anesi olucam.
Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
forumu sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.
escool arkadaşım ben de malatyadayım. hangi doktora gidiyorsun
paylaşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…