taç kendı tasarımım :)) tokacıya gıttım tacını bı buldum bırde kurdalelı toka vardı aynı tacın renlerınden söktürdum taca sılıkonlattım oldu sana lohusa tacı :)))
normal doğum yaptığım için alttan pansuman falan oluyordu giyip çıkarması da daha rahat oluyor ama tabiki gecelik sevmeyenler pijama da giyebilir olmaz mı olur:))bunu evde gıyınrım dıye aldım bende senın gıbı dusunuyorum gecelıgı hastanede gıyınırım
ay ne güzel yaa hiç öle becerilerim yoktur yetenek meselesi demekki
bazen ben de acaba çok fazla oynaması huzursuzluk belirtisi mi diye düşünüyorum çünkü ben hastayken deli gibi oynuyordu gece uyutmadığı oluyordu şimdi daha normal geliyor acaba denk mi geldi? belki de hastayken yatıyorum diye bana öyle geldi
cnm bence sen ıstekı kızların tesırınde kaldın karnın buyuk dıyolar dıyeee....
englısh homun bende penye battanıyesını almıstım ama cok kucuk yaaa. nevresım takımları bıtmıstı???
pıke takımı ne aldınız? bız bu cocukları yazın neyle ortcezzzzzz
sıvının çok olması iyi bir şey değil mi? bu arada ben de bazen karnımın alt tarafında seğirme hissediyorum hıçkırık öyle bir şey mi sizce?
normal doğum yaptığım için alttan pansuman falan oluyordu giyip çıkarması da daha rahat oluyor ama tabiki gecelik sevmeyenler pijama da giyebilir olmaz mı olur:))
cnm cok guzeller gule gule kullan gıy kuzunla beraber
yok kız salladım tuttu :)))
bazen ben de acaba çok fazla oynaması huzursuzluk belirtisi mi diye düşünüyorum çünkü ben hastayken deli gibi oynuyordu gece uyutmadığı oluyordu şimdi daha normal geliyor acaba denk mi geldi? belki de hastayken yatıyorum diye bana öyle geldi
kız merve naparsın hiç sesin çııkmıyo
kızlar biraz oynak galiba ben de kızıma hamileyken sinemadan çıkmak zorunda kalmıştım:) karnımda 4 döndü oturtmadı:) sanırım 7,5 aylık hamileydimbenim kızım çok oynak yerinde duramıyo hele bi şarkı falan dinlesek coşuyo geçen cumartesi düğündeydik yerinde duramadı sıpa karnım oynadıkça ben utandım
sıvının çok olması iyi bir şey değil mi? bu arada ben de bazen karnımın alt tarafında seğirme hissediyorum hıçkırık öyle bir şey mi sizce?
ben mi canım ???
kızlar biraz oynak galiba ben de kızıma hamileyken sinemadan çıkmak zorunda kalmıştım:) karnımda 4 döndü oturtmadı:) sanırım 7,5 aylık hamileydim
Sen hastayken sürekli yatar halde olduğun için sana öyle gelmiştir ...
Benim annem dikti rengarenk pike takımları, 3 tane pike takımı oldu kuzumun :) renklerin güzelliğini görmenizz lazımmm
Yok fazla olması da çok kötüymüş Allah korusunkararında olması gerekiyor
Yok sıvının
evet şekeriiim
baktım öteki merve yokk öle yazdım :)
haklısın... hiç bir şeyin aşırısı iyi değildir...sıvının az olmasıda çok olmasıda iyi değilmiş karırıında olmalıymış kararı ne ise onu bilmiyorum ama
dr her gittiğimde özellikle vurguluyo suyu iyi die demekki önemli
kızlar biraz oynak galiba ben de kızıma hamileyken sinemadan çıkmak zorunda kalmıştım:) karnımda 4 döndü oturtmadı:) sanırım 7,5 aylık hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?