2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay patavatsız:))) ben de Ali kağan koyacağım Ali kağanı kurtarır mı acaba:)))) yalnız eşimle şöyle bir anlaşmazlığımız var o KAAN diyor ben KAĞAN diyorum:)

bu haftalarda amniyon sıvısı maksimum dereceye ulaşırmış. 32. haftadan sonra amniyon sıvısı az bebek daha çok yer kaplarmış. Böyle şeyler düşünüpte kendini yıpratma boşu boşuna. Karnının büyüklüğüde iç karına bağlı olarak değişiyo. benimde çok kocaman bi karnım var herkesin herşeyi bir olmadığı gibi hamilelikte bir olmuyo canım...

güle güle kullanın iyi günlerde..
Koku olmaz yağlı boya yapılacak yerler var benim o yüzden sırf duvar olsa tamam da kapılar olunca 2 gün açıp koku çıkınca gircez eve

çilekçilek anacım senın karnının neresı buyuk kı anlamaım gormedım ama normal yaaa kımı buyuk olur kımı kucuk benımkıde olamayan gobek kuunun dedıgı gıbı :S:S:S:S:s hıc yok anasını satım bana siz gercekten 8 ıncı ayamı gırdınız dıolar buda benım cnmı sıkıo ıste

oraları çok bilmiyorum ama kepez belediyesini biliyorum
senin ev bahçeli galiba biraz çık gez dicem ama çok yağmur var
aaaaa nsl yağmur var yaaaa ooff şakır şakır

evet canım bahçeli ama işte yağmur var yağmur olmasa çıkardım ama malum dünkü hava ne güzeldi antalyanın havasına güven olmuyo mayısta bile yağmur yağdığı oluyo valla çok iyi bilirim bikeresinde rezil olmuştuk ordan biliyorum

Ay patavatsızzzz şaşkın yaaa...

boşver tatlım sen doktorunun dediğine bak benimkine de küçük diyorlar vücut tipiyle alakalıdır evhamlanma

di mi, cumartesi doktora sorucam yine içim rahat etsin diye

Ay patavatsız:))) ben de Ali kağan koyacağım Ali kağanı kurtarır mı acaba:)))) yalnız eşimle şöyle bir anlaşmazlığımız var o KAAN diyor ben KAĞAN diyorum:)

Ğ ile sorun yaşamaz sonra di mi? anlam değişmiyorsa ne farkeder zaten boşveeer, Kağan çok güzel isim bence , isimleriyle yaşasınlar sağlıkla inşallah..

İçimi rahatlatıyorsunuz kızlar yaaaa
inşallah normaldir herşey.. millet soktu kafama ineternetten okuyunca paranoyak oldum, hiç okumamak lazım

kız bacım deli olmaya kımse dr undan daha ıyı bılememesssssss ay gırtlagım patladı bıse yoktur kuzucukta beeee bosa takma kafanı yaaa elalem nederse desın kıskanyolar de gec banada hıc karnın yok kedı yavrusu gıbı cıkar dıolar

kızlar dün akşam herif erken gelince dedim hadi annemlere gidelim diye önce arabayı yıkıyim öyle dedi tamam dedim yıkadık beraber koca arabayı derken gitttik babam bana kanguru almış ayy nasıl sevindim anlatamam annem daha önce pusetiyle çantasını almıştı kangurusu yoktu onuda babam almış eksik olmasın diye babam birtane yaaa

haziranda bile yağdıya geçen sene benim düğünden 1 hafta önce, bide dışarıdaydı benim düğün
allahtaan o hafta çok güzel olsun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…