19 unda uygulama otelinde havuz başında hem kına hem düğün oldu26 kına 27 de düğün dü bizim senin düğün nerde oldu canım
bendede var o mutfağa gidiyorum nie geldim ben buraya diorumhee tamam tamam hatırladım kusura bakma canım yaaa ara sıra bunaklığım tutuyo
ben burdyım canımm nasılsın??
19 unda uygulama otelinde havuz başında hem kına hem düğün oldu
26 sında da giresunda oldu eşim oralı
bendede var o mutfağa gidiyorum nie geldim ben buraya diorum
saol canım benim ben annemden çok babamı severim babam daha çok canayakındır annem biraz sert durur belki ondandır bilmiyorum zaten geçinemeyiz de annemle bu arada başın sağolsun bilmiyodum canım allah bebişinle size uzun ömürler versin
allah allah dengesiz mannaklar banada dalga geçiyorlar çok bilmişler. Boşver beni göster sen bak de göbek görsün mllet.
ne yapcam ben pazar biterse pazartesi eve girmiycem salı temizlikçi gelecek heryer açık kalır 2 gün yeter herhalde. Daha fazla klamamm annemde
ay kıyamam ya deme öyle o seni izliyordur.. Allah gani gani rahmet eylesin orununa versin ömrünü
afiyet olsun yarasın tosun olsun bebiş
allah allah dengesiz mannaklar banada dalga geçiyorlar çok bilmişler. Boşver beni göster sen bak de göbek görsün mllet.
ne yapcam ben pazar biterse pazartesi eve girmiycem salı temizlikçi gelecek heryer açık kalır 2 gün yeter herhalde. Daha fazla klamamm annemde
ay kıyamam ya deme öyle o seni izliyordur.. Allah gani gani rahmet eylesin orununa versin ömrünü
afiyet olsun yarasın tosun olsun bebiş
ne alakası var küçük olmasıyla bebeğin.. Tosun gibi olacak inşallahhhh
Doğru söylüyorsun tamamen vücut tipi
Egeeeeee bayıldımmmmmmmm göbeğine
sorma burda çok sinirlerim bozulduuuuu , millet karnın çok büyük amniyo sıvın fazladır senin falan dediler
anam gel birlikte oturalımm üstlerine walla çok sinirlendimmmm
canım ya içim burkuldu şimdi bu dediğine yaaaa. Allah size, bebeğine uzun ömürler versin Allah rahmet eğlesin babacığına
amın cnm benım hem sana kusum ben bıkere tammı daha kendıne kotu seyler deme kız vallahı ıyıısın hemde cok tatlııı
ayy ne güzel bizde hem bucakta hem burda yapıcaktık ama sonra vazgeçtik burda yaptık aslında bende açık alanda istedim ama kısmet değilmiş salonda yaptık düğünü ve çok güzeldi çokda kalabalıktı oturmaya yer kalmadı millete salon sahibi şaşkına döndü okadar milleti görünce kınamda aynı şekilde çok kalabalıktı sandalye yetmemişti annemlerin bahçede büyüktür orda olmuştu kınam
oy ben seni yerim tontişimmmmmmmmmm küsme bana tamam bana çok moral verdin güven verdin canım benim sağol.. Muckkkkkkkkkkkkkk
bizim burda tekraflı düğün old. için çok kalabalık diildi eşimin sadece anne baba ve kardeşleri vardı onlar giresunda yaşıyorlar çünkü. giresuna da benim ailemden 8-10 kişi gitti anca
gerçi benimde az dill 350 kişi olmuş havuz başı hep doluydu sonradan çok masa açtılar
2 düğün güzel oluyo ama içinde bişey kalmıo burda yapamadığını orda yapıosun :)
bizim dugun asıret dugunu gıbı oldu kına yapıldııı benımkkıde hakkarıden gelmıs kı batı grv ne allah cıldırdııııı delıyle evlenyom dedım oynamayıda bılmıo resmen uctuuu
aman benimkide bilmez oynamayı
o kadar giriş müziği ayaarladım dans müziği ayarladım bi prova edelim dedimde düğünden önce ettiremedim adama yaa
neyse dansı biraz kıvırdı çok saçmalamadı
aman benimkide bilmez oynamayı
o kadar giriş müziği ayaarladım dans müziği ayarladım bi prova edelim dedimde düğünden önce ettiremedim adama yaa
neyse dansı biraz kıvırdı çok saçmalamadı
benim eşim süper oynar nede olsa antalyalı arada ısparta bucak karışımı da var tabi o yüzden
benim eşim süper oynar nede olsa antalyalı arada ısparta bucak karışımı da var tabi o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?