2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdyım canımm nasılsın??

Dun sen cevpa yazdiginda ben cikmistim anlasilan. Simdi daha iyiyim de dun pek iyi degildim arkadasim. Dun ailemi cok ozledim. esimi de ozleidm. 4 gundur yurtdisinda. persembe donecekti. Ama pazara ertelenmis. Belki daha da uzayabilirmis. Cok uzldum dun. Yalniz hissettim. Agladim gece uyurken.

19 unda uygulama otelinde havuz başında hem kına hem düğün oldu
26 sında da giresunda oldu eşim oralı

bendede var o mutfağa gidiyorum nie geldim ben buraya diorum

ayy ne güzel bizde hem bucakta hem burda yapıcaktık ama sonra vazgeçtik burda yaptık aslında bende açık alanda istedim ama kısmet değilmiş salonda yaptık düğünü ve çok güzeldi çokda kalabalıktı oturmaya yer kalmadı millete salon sahibi şaşkına döndü okadar milleti görünce kınamda aynı şekilde çok kalabalıktı sandalye yetmemişti annemlerin bahçede büyüktür orda olmuştu kınam

saol cnm cumlemızeee..

Son düzenleme:

yeter yeter canımmmm cok cabuk havalanıyor evvv...offf sımdı bıde temızlık var yaaaaaaa

amın cnm benım hem sana kusum ben bıkere tammı daha kendıne kotu seyler deme kız vallahı ıyıısın hemde cok tatlııı

canım ya içim burkuldu şimdi bu dediğine yaaaa. Allah size, bebeğine uzun ömürler versin Allah rahmet eğlesin babacığına

amın canım cumlemızın gecmısınii

bizim burda tekraflı düğün old. için çok kalabalık diildi eşimin sadece anne baba ve kardeşleri vardı onlar giresunda yaşıyorlar çünkü. giresuna da benim ailemden 8-10 kişi gitti anca
gerçi benimde az dill 350 kişi olmuş havuz başı hep doluydu sonradan çok masa açtılar
2 düğün güzel oluyo ama içinde bişey kalmıo burda yapamadığını orda yapıosun :)

bizim dugun asıret dugunu gıbı oldu kına yapıldııı benımkkıde hakkarıden gelmıs kı batı grv ne allah cıldırdııııı delıyle evlenyom dedım oynamayıda bılmıo resmen uctuuu

valla benim anneminde babamında tarafı hep istanbuldaydı dayılarım amcalarım yani herkez geldi dğüne çokda güzel geçti keşke o günü tekrar yaşasam diyorum bazen bütün akrabalarım yanımdaydı kuzenlerim herkez yanımdaydı en mutlu olduğum gündü ama düğün bitiminde çok ağlamıştım hepsiyle vedalaşamadım hepsi düğünden sonra yola çıkmıştı

bizim dugun asıret dugunu gıbı oldu kına yapıldııı benımkkıde hakkarıden gelmıs kı batı grv ne allah cıldırdııııı delıyle evlenyom dedım oynamayıda bılmıo resmen uctuuu

aman benimkide bilmez oynamayı
o kadar giriş müziği ayaarladım dans müziği ayarladım bi prova edelim dedimde düğünden önce ettiremedim adama yaa
neyse dansı biraz kıvırdı çok saçmalamadı

o kadar giriş müziği ayaarladım dans müziği ayarladım bi prova edelim dedimde düğünden önce ettiremedim adama yaa

benımkıde karı gıbı kıvırdı sulalem nasıl guldu salaklar olsun ben kocamı oylede sevıom

benim eşim süper oynar nede olsa antalyalı arada ısparta bucak karışımı da var tabi o yüzden

benim eşim süper oynar nede olsa antalyalı arada ısparta bucak karışımı da var tabi o yüzden

benım esımde bılmez oynamayı adam hayatı byunca klasık muzık dınlemıs nerden anlar 9 8lıkten ama ben manyak oynarım hele mezdeke calsın kımse tutamaz benı :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…