çilek ne oldu kuzum ben anlamadım yaaa.. Biri bişey dediyse otururum üstüne geberir merak etme
Hıce bıle cok guzellll yegenım var o gobegın ıcınde mannak karııı
kızlar dün akşam herif erken gelince dedim hadi annemlere gidelim diye önce arabayı yıkıyim öyle dedi tamam dedim yıkadık beraber koca arabayı derken gitttik babam bana kanguru almış ayy nasıl sevindim anlatamam annem daha önce pusetiyle çantasını almıştı kangurusu yoktu onuda babam almış eksik olmasın diye babam birtane yaaa
haziranda bile yağdıya geçen sene benim düğünden 1 hafta önce, bide dışarıdaydı benim düğün
allahtaan o hafta çok güzel olsun sonra
ay cnm senin kadar fit bir anne olamasamda içindeki güzellik bölümüne katılıyorum.. Sağol senin içindeki güzelliğide ben yerim kumsal hanımı
kızlar sizin yüzünüzden yemeğimi bilgisayar önünde yemek zorunda kaldım o kadar yedim, yemiş gibi hissetmiyorum hiç bir şey anlamadım
gule gule kullanın bacımm benım babam bana bıse almayalı 12 yıl oldu 10 yasındaydım vefaat ettıgınde ama allaha sukur annem alyor seve seve ılk torun dıe babamın da gormesını cok ısterdım ama kısmet boleymıs alıstık artık
kız bacım deli olmaya kımse dr undan daha ıyı bılememesssssss ay gırtlagım patladı bıse yoktur kuzucukta beeee bosa takma kafanı yaaa elalem nederse desın kıskanyolar de gec banada hıc karnın yok kedı yavrusu gıbı cıkar dıolar
çilek ne oldu kuzum ben anlamadım yaaa.. Biri bişey dediyse otururum üstüne geberir merak etme
canım ya içim burkuldu şimdi bu dediğine yaaaa. Allah size, bebeğine uzun ömürler versin Allah rahmet eğlesin babacığınagule gule kullanın bacımm benım babam bana bıse almayalı 12 yıl oldu 10 yasındaydım vefaat ettıgınde ama allaha sukur annem alyor seve seve ılk torun dıe babamın da gormesını cok ısterdım ama kısmet boleymıs alıstık artık
güle güle kullanın iyi günlerde..
Koku olmaz yağlı boya yapılacak yerler var benim o yüzden sırf duvar olsa tamam da kapılar olunca 2 gün açıp koku çıkınca gircez eve
haziranda bile yağdıya geçen sene benim düğünden 1 hafta önce, bide dışarıdaydı benim düğün
allahtaan o hafta çok güzel olsun sonra
evet yaaa ayın 25 inde yağmıştı çok iyi biliyorum 26 sı bizim kınaydı dedim inş yarın yağmaz bizimde kına dışardaydı yan komşumunda kınası 25 indeydi hemen kaldırmışlar kapalı biyere geçmişler yağmurdan
tatlımı da yedim şimdi daha doymuş hissediyorum kendimi ama keşke tatlıyı çay eşliğinde yeseydim tüh!!! bitti hepsi aceleden keyif yapamadım:))))aa biz bağımlılık yaparız yeseydin ya masada biz seni beklerdik. Bak buralara kadar kokusu geldi..
canım sen nerde oturuyodun yaa bende bunaklık varda hatırlayamadım biran
kız benimde 19 undaydı 1 hafta varmış aramızda
aynı ay evlenip aynı ay hamile kaalmışız :)
burhanettin onattaa canım değirmen önünde
allah allah dengesiz mannaklar banada dalga geçiyorlar çok bilmişler. Boşver beni göster sen bak de göbek görsün mllet.ne alakası var küçük olmasıyla bebeğin.. Tosun gibi olacak inşallahhhh
doğru söylüyorsun tamamen vücut tipi
egeeeeee bayıldımmmmmmmm göbeğine
sorma burda çok sinirlerim bozulduuuuu , millet karnın çok büyük amniyo sıvın fazladır senin falan dediler
anam gel birlikte oturalımm üstlerine walla çok sinirlendimmmm
ne yapcam ben pazar biterse pazartesi eve girmiycem salı temizlikçi gelecek heryer açık kalır 2 gün yeter herhalde. Daha fazla klamamm annemdeaa cnm yaglıboya kokuyor.ılk eve gırdım nasıl bır koku dedım ben bu evde duramam megerse adamm boruları yaglı boya yapmıs o kokuyormus
ay kıyamam ya deme öyle o seni izliyordur.. Allah gani gani rahmet eylesin orununa versin ömrünügule gule kullanın bacımm benım babam bana bıse almayalı 12 yıl oldu 10 yasındaydım vefaat ettıgınde ama allaha sukur annem alyor seve seve ılk torun dıe babamın da gormesını cok ısterdım ama kısmet boleymıs alıstık artık
tatlımı da yedim şimdi daha doymuş hissediyorum kendimi ama keşke tatlıyı çay eşliğinde yeseydim tüh!!! Bitti hepsi aceleden keyif yapamadım:))))
ne alakası var küçük olmasıyla bebeğin.. Tosun gibi olacak inşallahhhh
Doğru söylüyorsun tamamen vücut tipi
Egeeeeee bayıldımmmmmmmm göbeğine
sorma burda çok sinirlerim bozulduuuuu , millet karnın çok büyük amniyo sıvın fazladır senin falan dediler
anam gel birlikte oturalımm üstlerine walla çok sinirlendimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?