2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin yüzünüzden yemeğimi bilgisayar önünde yemek zorunda kaldım o kadar yedim, yemiş gibi hissetmiyorum hiç bir şey anlamadım

gule gule kullanın bacımm benım babam bana bıse almayalı 12 yıl oldu 10 yasındaydım vefaat ettıgınde ama allaha sukur annem alyor seve seve ılk torun dıe babamın da gormesını cok ısterdım ama kısmet boleymıs alıstık artık

haziranda bile yağdıya geçen sene benim düğünden 1 hafta önce, bide dışarıdaydı benim düğün
allahtaan o hafta çok güzel olsun sonra

evet yaaa ayın 25 inde yağmıştı çok iyi biliyorum 26 sı bizim kınaydı dedim inş yarın yağmaz bizimde kına dışardaydı yan komşumunda kınası 25 indeydi hemen kaldırmışlar kapalı biyere geçmişler yağmurdan

saol canım benim ben annemden çok babamı severim babam daha çok canayakındır annem biraz sert durur belki ondandır bilmiyorum zaten geçinemeyiz de annemle bu arada başın sağolsun bilmiyodum canım allah bebişinle size uzun ömürler versin

Son düzenleme:

ne alakası var küçük olmasıyla bebeğin.. Tosun gibi olacak inşallahhhh
Doğru söylüyorsun tamamen vücut tipi

çilek ne oldu kuzum ben anlamadım yaaa.. Biri bişey dediyse otururum üstüne geberir merak etme

Egeeeeee bayıldımmmmmmmm göbeğine
sorma burda çok sinirlerim bozulduuuuu , millet karnın çok büyük amniyo sıvın fazladır senin falan dediler
anam gel birlikte oturalımm üstlerine walla çok sinirlendimmmm

canım ya içim burkuldu şimdi bu dediğine yaaaa. Allah size, bebeğine uzun ömürler versin Allah rahmet eğlesin babacığına

güle güle kullanın iyi günlerde..
Koku olmaz yağlı boya yapılacak yerler var benim o yüzden sırf duvar olsa tamam da kapılar olunca 2 gün açıp koku çıkınca gircez eve

aa cnm yaglıboya kokuyor.ılk eve gırdım nasıl bır koku dedım ben bu evde duramam megerse adamm boruları yaglı boya yapmıs o kokuyormus

kız benimde 19 undaydı 1 hafta varmış aramızda
aynı ay evlenip aynı ay hamile kaalmışız :)

allah allah dengesiz mannaklar banada dalga geçiyorlar çok bilmişler. Boşver beni göster sen bak de göbek görsün mllet.

aa cnm yaglıboya kokuyor.ılk eve gırdım nasıl bır koku dedım ben bu evde duramam megerse adamm boruları yaglı boya yapmıs o kokuyormus
ne yapcam ben pazar biterse pazartesi eve girmiycem salı temizlikçi gelecek heryer açık kalır 2 gün yeter herhalde. Daha fazla klamamm annemde

ay kıyamam ya deme öyle o seni izliyordur.. Allah gani gani rahmet eylesin orununa versin ömrünü

tatlımı da yedim şimdi daha doymuş hissediyorum kendimi ama keşke tatlıyı çay eşliğinde yeseydim tüh!!! Bitti hepsi aceleden keyif yapamadım:))))

afiyet olsun yarasın tosun olsun bebiş

ay onu söleyen kim yaa ben burdan sinir oldum valla
açıp bakmışlarmı karnı büyük olanın ölemi oluyomuş hayret bişey yaa millet okumadan dr oluo
sen onlara bakma canım yaa canını da sıkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…