2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım esımde bılmez oynamayı adam hayatı byunca klasık muzık dınlemıs nerden anlar 9 8lıkten ama ben manyak oynarım hele mezdeke calsın kımse tutamaz benı :))

yaaa bide şimdi ben sivaslıyım bizde halay çoğunlukta eşimde tabi antalyalı onlarda da normal misket falan bizim düğün de de ikisi karışık çaldı bizimkiler antalya havasını bilmiyolar eşim tarafıda sivas halaylarını bilmiyolar ortam biraz karıştı tabi

gördüm gördüm gördüm dombili egeee şişko egeeee patlıcan kız nerdeyse şaka bi yana hiçde öle iştim piştim gibi değilsin yüzün gayet iyi görünüyo vücudunda öleeee bouşuna o kadar beni kandırmışsın inanmıcam sana daha

Thanks cnm ama ilk dediklerin doğru resimde normal çıkmış valla eller yüz şiş inanmıyorsunuz..

aman dugunde ben oynamaktan ölmüştüm yeter ayıp az otur dediler düğün videolarında tek ben varım snki sen ona göre düşün aman sefamız olsun

ne güzel bişey böle hatırlamak bizimde öle geçti şükür allaha
ben hiç ağlamadım kı, ay ne güldük hatta
benim kuzenler gelin arabasının önünü kestiler, hiç kalkamadı araba yerinden,kapatmışlar her yerini ne pazarlık ettiler eşimle, çok gülmüştük

benımkıde karı gıbı kıvırdı sulalem nasıl guldu salaklar olsun ben kocamı oylede sevıom
benimkide bi tuhaf anacım
boşver biz öle sevioz onları :)

benim eşim süper oynar nede olsa antalyalı arada ısparta bucak karışımı da var tabi o yüzden
ohh valla çok severim löe oynayanı,
ben halk oyunları kursuna gitmiştim teke yöresini iyi bilirim
hatta grup geldi kostümleriyle oyradılar bende gelinlikle ortalarında herkes çok beğenmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…