anam bızde adanalıyız esım mersınlı oralarda bılı oyunu amaaaaaaaa benımkı dagda gezmekten oyunmu gormussss ona havan mermısı mayın de bak nasıl halleder
benım esımde bılmez oynamayı adam hayatı byunca klasık muzık dınlemıs nerden anlar 9 8lıkten ama ben manyak oynarım hele mezdeke calsın kımse tutamaz benı :))
hadi yaaaa
yaaaa geldim bende ama gene göremedim egeee yaaaa :84:
ay millet sıkıldı benim göbeği görmekten yaa sil kaldır kafayı yedim iyce. Bidaha koyamam bakın
gördüm gördüm gördüm dombili egeee şişko egeeee patlıcan kız nerdeyseşaka bi yana hiçde öle iştim piştim gibi değilsin yüzün gayet iyi görünüyo vücudunda öleeee bouşuna o kadar beni kandırmışsın inanmıcam sana daha
yaaa bide şimdi ben sivaslıyım bizde halay çoğunlukta eşimde tabi antalyalı onlarda da normal misket falan bizim düğün de de ikisi karışık çaldı bizimkiler antalya havasını bilmiyolar eşim tarafıda sivas halaylarını bilmiyolar ortam biraz karıştı tabi
ne güzel bişey böle hatırlamak bizimde öle geçti şükür allahavalla benim anneminde babamında tarafı hep istanbuldaydı dayılarım amcalarım yani herkez geldi dğüne çokda güzel geçti keşke o günü tekrar yaşasam diyorum bazen bütün akrabalarım yanımdaydı kuzenlerim herkez yanımdaydı en mutlu olduğum gündü ama düğün bitiminde çok ağlamıştım hepsiyle vedalaşamadım hepsi düğünden sonra yola çıkmıştı
benimkide bi tuhaf anacımbenımkıde karı gıbı kıvırdı sulalem nasıl guldu salaklar olsun ben kocamı oylede sevıom
ohh valla çok severim löe oynayanı,benim eşim süper oynar nede olsa antalyalı arada ısparta bucak karışımı da var tabi o yüzden
aman dugunde ben oynamaktan ölmüştüm yeter ayıp az otur dediler düğün videolarında tek ben varım snki sen ona göre düşün aman sefamız olsun
Karılar kudurdu mezdeke felan ne oluyor:)))))) ohhhhh maşallahhhhhhhh
yalancısın kızım sen nerdeyse doguracan artık olur bölee sende abartıyorsunThanks cnm ama ilk dediklerin doğru resimde normal çıkmış valla eller yüz şiş inanmıyorsunuz..
Egeee maşallah kız nereye aldın o 22 kiloyu ben vallahi anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?