2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız bende kına gecesinde kına yakılırken ağlamadım aksine krize girdim gülmekten herkez şok oldu beni öyle görünce kız dünden razıymış demişlerdir kesin

egeee maşallah kız nereye aldın o 22 kiloyu ben vallahi anlamıyorum.
kız sen gördün canlı halimi boyda yok. Sen kaldırıyorsun hiç değilse maşalahın var anacım.. :)))) ben yere yakın oluyorum

haydınnn kızlarrrrr aynamayanın kaynanası ölsün amannn offf offf
bu laftan sonra hayatta oynamam...

yalancısın kızım sen nerdeyse doguracan artık olur bölee sende abartıyorsun

Yalancı kız bu

valla burdaki öküzler beni çok draltıyorlar ama siz moral verdiniz

Fmg t-shırt tanıdık geldimi:) aynısı sende de var

evet tanıdık geldi :))))

kız sen gördün canlı halimi boyda yok. Sen kaldırıyorsun hiç değilse maşalahın var anacım.. :)))) ben yere yakın oluyorum

yaaaa boy falan kurtarmıyo artık beni ekliyimde gör halimi.
duba oldum dubaaaaaa...

sendemı dertlısın bacım bu konuda :))

Ay patavatsız:))) ben de Ali kağan koyacağım Ali kağanı kurtarır mı acaba:)))) yalnız eşimle şöyle bir anlaşmazlığımız var o KAAN diyor ben KAĞAN diyorum:)
benim yeğenimin adı kaan canım, gayet erkeksi bi isim bence, ayrıca kaanlar hareketli oluyor bildiğim kadarıyla, o kız pek kaan tanımamış bence:)
bu arada biz de ali murat vermeyi düşünüyoruz inşallah...

çilekçiğim bana doktor bi önceki kontrolümde ultrasondan bakıp hem de amniyon sıvın maximum düzeyde demişti. ben de o dönem biraz araştırmıştım bu konuyu biraz, senin gibi biraz telaşlanmıştım ama bi sonraki gidişimde de amniyon sıvın yeterli ama az dedi:44: aklım karıştı:) yani diyceğim o ki doktor bile ancak ultrasona bakıp anlarken civarındaki insanların karnına bakıp hüküm vermesi çok enteresan boşver sen onları
bu arada karnının büğyük ya da küçük olmaıyla da bi alakası yok benim karnım çok çıkmadı ama bi dönem yükselmişti amniyon sıvım...
kızlar elma yemek çok iyiymiş amniyon sıvızı için bu arada:)

Kızlar sizi çok özledim yaaa... Ege fotolarını gördüm fıstık valla bombasın kız... Bu arada haberler var mı, merak ettim sizleri.. Bendeki haberler son zamanlardaki gibihep kötü. Dün gece kanamam oldu arkadaşşlar.. Gece 1 e kadar hatanede tuttular.. Nöbetçi doktor doktorumun direktifleri ile kontrol etti... Şansıma doktorda bu sabah kongrede olacaktı, yine de kadının içine sinmedi, gece 1 de beni aradı, bende görmek istiyorum seni dedi.. sabah 7 de hadtanede buluştuk doktorumla, çok ince ince kontrol etti.. Vasa previa tarzı birşeyden şüphelendi.. Böyle birşey olursa bebeği almam lazım dedi.. Daha çok küçük ama bakalım dedi. Neyse koştur koştur, iyi bir radyoloğa yönlendirdi bizde gittik, tahlilimi yaptırdım, Allah a şükür bir şey çıkmadı, biraz bazı damarlarda çatlaklar var ama neyse, radyologda, doktorumda kesin yatçaksın dedi.. Hiç kalkmak yok... Yani benim yaramaz kızım yine yüreğimi hplattı malesef.... Ama kendisi çok yaramaz bir hareketliki anlatamam... Bakalım hayırlısı ama en azından 2-3 hafta daha benle kalsa bebeğim başka birşey istemiyorum....

Bu arada Channel naptın kuzum, Yasemin hanımdan memnun kaldınmı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…