ne güzel bişey böle hatırlamak bizimde öle geçti şükür allaha
ben hiç ağlamadım kı, ay ne güldük hatta
benim kuzenler gelin arabasının önünü kestiler, hiç kalkamadı araba yerinden,kapatmışlar her yerini ne pazarlık ettiler eşimle, çok gülmüştük
benimkide bi tuhaf anacım
boşver biz öle sevioz onları :)
ohh valla çok severim löe oynayanı,
ben halk oyunları kursuna gitmiştim teke yöresini iyi bilirim
hatta grup geldi kostümleriyle oyradılar bende gelinlikle ortalarında herkes çok beğenmişti :)
demi kız ohhh sefamız olsunnnn benim kız çoştu yine şarkıyı duyuncaaaa
kız sen gördün canlı halimi boyda yok. Sen kaldırıyorsun hiç değilse maşalahın var anacım.. :)))) ben yere yakın oluyorumegeee maşallah kız nereye aldın o 22 kiloyu ben vallahi anlamıyorum.
bu laftan sonra hayatta oynamam...haydınnn kızlarrrrr aynamayanın kaynanası ölsün amannn offf offf
yalancısın kızım sen nerdeyse doguracan artık olur bölee sende abartıyorsun
Yalancı kız bu
kız bende kına gecesinde kına yakılırken ağlamadım aksine krize girdim gülmektenherkez şok oldu beni öyle görünce kız dünden razıymış demişlerdir kesin
Fmg t-shırt tanıdık geldimi:) aynısı sende de var
kız sen gördün canlı halimi boyda yok. Sen kaldırıyorsun hiç değilse maşalahın var anacım.. :)))) ben yere yakın oluyorum
kız dedıgın cılvelı olur oynasın kuzumm karısma :))
kız sen gördün canlı halimi boyda yok. Sen kaldırıyorsun hiç değilse maşalahın var anacım.. :)))) ben yere yakın oluyorum
bu laftan sonra hayatta oynamam...
valla burdaki öküzler beni çok draltıyorlar ama siz moral verdiniz
ayyy durduramıyorum sıpayı
benim yeğenimin adı kaan canım, gayet erkeksi bi isim bence, ayrıca kaanlar hareketli oluyor bildiğim kadarıyla, o kız pek kaan tanımamış bence:)Ay patavatsız:))) ben de Ali kağan koyacağım Ali kağanı kurtarır mı acaba:)))) yalnız eşimle şöyle bir anlaşmazlığımız var o KAAN diyor ben KAĞAN diyorum:)
Ay patavatsızzzz şaşkın yaaa...
di mi, cumartesi doktora sorucam yine içim rahat etsin diye
Ğ ile sorun yaşamaz sonra di mi? anlam değişmiyorsa ne farkeder zaten boşveeer, Kağan çok güzel isim bence , isimleriyle yaşasınlar sağlıkla inşallah..
İçimi rahatlatıyorsunuz kızlar yaaaa
inşallah normaldir herşey.. millet soktu kafama ineternetten okuyunca paranoyak oldum, hiç okumamak lazım
Fmg t-shırt tanıdık geldimi:) aynısı sende de var
ekle ekle ekleevet tanıdık geldi :))))
yaaaa boy falan kurtarmıyo artık beni ekliyimde gör halimi.
Duba oldum dubaaaaaa...
sendemı dertlısın bacım bu konuda :))
hadı senınkı kız yakısır benım oglan 8 aydır mezdeke eslıgınde oynuyo sen dusun artık cocuk dogar dogmaz ayvaa dıyecek :))
ekle ekle ekle
aaaaaaaa sorulurmu köpek işesin yüzlerine pisliklerin
lcw aldım cnmegeeee o tshirti nerden aaldınız rengini çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?