2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun öyküm.
inşallah zamanını bekler meleğin.
evde yatacaksın değil mi?

duba demeyınnnnn beeeeeeeeeeeeeeeeee ya ayrıca bu you tube dekı mezdeke benım kızda costuuuu kım dedı bu sarkı kımden cıktı yaaaaa

bızden cıktı oyna bacım oyna:)) ayrıca cok tatlı bı anne olmussun an dedıgın devlet gıbı olur verırısın kıloları hepımız aynıyız

geçmiş olsun öyküm.
inşallah zamanını bekler meleğin.
evde yatacaksın değil mi?

evet evdeyim, hiç hareket etmeden yat dedi doktorum, kadıncağız kongrede ordan bile mesaj atıp lütfen yat diyor... kadına bir kez daha hayran kaldım valla , inanılmaz ilgili..

cnm benım ınsallah gecer ya bende bır korku atlattım ama bılmıyorum durumlar nasıl suan ama ıyıyım sanırım bızım darımız sana ınsallah en kısa zamanda ıyılesmen dılegıyle

oyyy agzın dert gormesın bacımm :))
çakkkkkkkk

canım ya geçmiş olsun
biz iyiyiz
çok üzüldüm sana evde yat dinlen sakın kalkma bu kız doğuncada yapıştır popoya bi tane amma çektin hee. Sen iyi olda biz özleyelim sadece seni.

oynak olcak senin kıız ooh oohh

evet canım babasıyla bana çekmiş

geçmiş olsun canım dikkat et

gecmıs olsun allah acıl sıfa versın canım ınsallah 9 kadar goturur senı ayaga kalkma ayaklarını hep havada tut tamam cnım

bızden cıktı oyna bacım oyna:)) ayrıca cok tatlı bı anne olmussun an dedıgın devlet gıbı olur verırısın kıloları hepımız aynıyız

kız ben fmg ıcın dedım kendıne duba dıoda uyus karııı ben 8 kg aldım ama bılmıyorum bundan sonra ne olur

Son düzenleme:
çakkkkkkkk

canım ya geçmiş olsun
biz iyiyiz
çok üzüldüm sana evde yat dinlen sakın kalkma bu kız doğuncada yapıştır popoya bi tane amma çektin hee. Sen iyi olda biz özleyelim sadece seni.

o zaten sağlam bir dayağı hak etti... Bakalım bir gelsin de hayırlısıyla..

cnm benım ınsallah gecer ya bende bır korku atlattım ama bılmıyorum durumlar nasıl suan ama ıyıyım sanırım bızım darımız sana ınsallah en kısa zamanda ıyılesmen dılegıyle

Sananda geçmiş olsun canım, bende biraz yoruldum herhalde ondan oldu.. Birde yine plasental bişey yani bu da her zaman doktorumun dediği gibi işte.. Herkese çok teşekkür ederim..

katılıyorum patladı gıttı

eşimin halasının kocası var aynı seyyar tayyar gibi herşeyi ben yaptım deyip duruyo geçenlerde anlatıyo işte köydeki mezarlığı ben kurdum diyo halbuki mezarlık ondan taa ne zaman önce varmış ben babamı oraya bi gömdüm mezarlık oldu diyo adam tıpkı seyyar tayyar yaa onun yanında gülmemek için kendimi zor tutuyorum

geçmiş olsun öyküm
prensesimiz annesiyle beraber olur da bişey olmaz inş.
napcan yat artık kalkma hiç
allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…